|
|
| Autor |
Zpráva |
Nola
Registrace: 17. 11. 2006 Příspěvky: 17
|
Zaslal: po březen 31, 2008 7:44 pm Předmět: |
|
|
| Buba napsal: | | Nola napsal: |
To bylo slavy, kdyz dostal rezidenta!!!! No ale pak zjistil, ze se v Sydney na lepsi praci nedostane, protoze nema zkusenosti v oboru a tak zustal delat securitaka. Po par mesicech to zabalil a ted ma super praci v Praze.
|
A v Cechach nevyzadoujou zkusenosti z oboru? Aha, to sem nevedela...
Pro kazdeho absolventa je to tezke kdekoliv a je jenom na nem jesli se prosadi!
Vsechno ostatni jsou jenom vymluvy... |
Pro Buba: Jasne, ze ti to muze pripadat jako vymluva, ja jenom rikam, jak to bylo. Jako bakalar IT si muj bracha v Sydney ani neskrt. Pak prijel do Prahy a uz tretim rokem pracuje v IBM. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 543 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: po březen 31, 2008 8:57 pm Předmět: |
|
|
| jakudo napsal: | Big_Rig: no jak jsi psal o tom najití si práce v ČR a procestovat svět jako zaměstnanec... to mi pravě v ČR přijde defakto nemožné a je to jeden z důvodů, proč bych se chtěl odstěhovat z ČR. Přijde mi, že nejde najít práce, kde bych mohl (ať už jako zaměstnanec nebo soukromě) procestovat svět.
czolgos: dik za odkaz:) |
No cely svet nevim ale kdyz jsem delal pro Sheraton Hotels v 80, letech tak jsem videl toho dost. Jako training manager te spolecnsti posilaji tam kde oteviraji nove podniky, v mem pripadu hotely a nejen ze dobre platili ale take jidlo a bydleni zadarmo. Je to prace zajimava ale rozhodne pro nekoho kdo ma zavazky ale nemusis byt nejmladsi. Mozna az vychovam parchanty tak se ktomu vratim.Bude zalezet take na ekonomice.
Co se tyce odstehovat se do Queensland na stalo tak jak jsem rikal. Nemam rad tajfuny,vlhko a komary. Coz tam maji aspon pul roku. Arizona me pocasim vyhovuje,nebydlim ve Phoenixu..tam je to hrozne aspon podle me.AzP.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|