usa police a právo

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

usa police a právo

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema
Autor Zpráva
češi v emigraci
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne březen 30, 2008 1:32 pm    Předmět: usa police a právo Odpovědět s citátem

jaký máte názor na americkou policii?já když někdy vidím ty policejní záběry ,tak myslým že i takový STB byli docela břidilové-jinak ještě neumím pochopit proč sedí tolik neviných ve vězeních-když otevřu noviny a každou chvili čtu byl obžalován nebo popraven nevinný člověk -neřeknu kdyby se to stalo někde v tadžikistánu nebo v keni ale např v californii takových případů jsou stovky a takový lidi nám říkají jak v evropě neni svoboda
jaká je teda pravda?
Redneck

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: ne březen 30, 2008 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To jsou teda bachorky... Muzes uvest aspon jeden jediny priklad, kdy byl v USA od obnoveni trestu smrti, tedy za poslednich 32 let popraven nevinny. Aspon jeden jediny priklad prosim. Dtto ty stovky nevinnych zavrenych...
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: ne březen 30, 2008 8:32 pm    Předmět: policie v USA Odpovědět s citátem

Pár poznámek:

(1) Ne-existuje žádná “Americká policie”. Jsou různé policejní jednotky. Policie která Tě zastaví jestliže jedeš rychle, nebo se Ti oběví na prahu když zavoláš 911, tak je místní nebo městská. Mimo město, jako na dálnicích, tak jde o státní policii. Pak jsou různé policejní jednotky vedené federání vládou které se soustředí na udržování různých federálních zákonů. To máš FBI, DEA, ATFE, Secret Service, marshall, atd. Koho jsi měl na mysli? Místní poldy?

(2) Ptáš se na dvě odlišné otázky: Jak se lidi dívají na policajty, a jak se dívají na kriminální systém. Je mezi nimi velký rozdíl. Na co se ptáš?

(3) Ohledně co píšou v novinách je těžké zjistit co se vlastně děje. Např. noviny nikdy nepíšou že letadlo přiletělo bez problémů, ale vždy píšou když nějaké havaruje -- kdyby jsi měl posuzovat jak bezpečné letadla jsou aniž by jsi o něm nevěděl nic jiného než co se píše v novinách, tak by jsis asi myslel že letadla jen padají.

(4) Když noviny píšou něco o kriminálním činu, nebo o soudním rozhodnutí, tak se obrátí na lidi co ví co se děje. Ale problém je, že lidi co o tom ví nejsou neutrální. Takže když novinář mluví s jednou stranou, tak samozřejmě se to vylíčí tak, že jakýsi kiminální čin je nejhorší čin který kdy kdo viděl, že je to velice jasné že obviněnému porota dá nejvyšší trest, atd. Když mluví s druhou stranou, tak obviněný je úplně nevinný, nebo je obětí policejního násilí, a že policie použila protizákoné kroky oproti obviněnému, atd. Když novinář má přístup jen k jedné straně tak co se domníváš že bude v novinách napsáno?
češi v emigraci
Anonymní

PříspěvekZaslal: po březen 31, 2008 6:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no tak koukám že je to docela složitý -já jsem myslel normální 911,ale i dálniční policie je hustá -to když šaháte pro doklady tak máte bouchačku hned u hlavy(viděl jsem mnoho záznamu z tohodle) ,ale tak v evropě to bude taky bude jednou -no holt tady neni taková kriminalita(tady v mnichově bylo za rok 14 vražd a 268 přepadení-což např v los angeles je tak statistika za 2 dny)
a dea protidrogovka která dělá např razie v posilovnách
mnoho profesionálních kulturistů uvězněno jen za to že berou steroidy
což je prej v usa stejný jako tvrdý drogy ,i dkyž každej ví že je prodavaj
tajný agenti presidenta busche který unášej naše spoluobčany z německa a pak je mučej někde na kubě atd
myslým že zas takový lidumilové to nebudou
Anonymní

PříspěvekZaslal: po březen 31, 2008 6:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

češi v emigraci napsal:
no tak koukám že je to docela složitý -já jsem myslel normální 911,ale i dálniční policie je hustá -to když šaháte pro doklady tak máte bouchačku hned u hlavy(viděl jsem mnoho záznamu z tohodle) ,ale tak v evropě to bude taky bude jednou -no holt tady neni taková kriminalita(tady v mnichově bylo za rok 14 vražd a 268 přepadení-což např v los angeles je tak statistika za 2 dny)
tajný agenti presidenta busche který unášej naše spoluobčany z německa a pak je mučej někde na kubě atd

Nejdriv se nauc poradne cesky, nez nam tady budes radit a povidat pohadku o USA.
Proc se vubec skryvas v Nemecku? Cos v Cechach proved, ze jsi musel zdrhnout. Wink
češi v emigraci
Anonymní

PříspěvekZaslal: po březen 31, 2008 11:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
češi v emigraci napsal:

Nejdriv se nauc poradne cesky, nez nam tady budes radit a povidat pohadku o USA.
Proc se vubec skryvas v Nemecku? Cos v Cechach proved, ze jsi musel zdrhnout. Wink
proč bych měl utíkat,chtěl jsem jenom zkusit život v zahraničí -stejně jako vy Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com