|
|
| Autor |
Zpráva |
1stMike.. Anonymní
|
Zaslal: po březen 24, 2008 1:10 pm Předmět: rada... |
|
|
| Ahoj lidi, mam od určité doby touhu jet do Californie..Nejde o práci, ale jde o to, že miluju přírodu...a tam to krásné moře...když vidím i obrázky na netu, tak mě to hrozně láká..A já bych se chtěl zeptat, jestli třeba nevíte, zda se dá v Californii uchytit třeba na delší čas...Jestli se tam třeba dá najít pronájem nebo dokonce práce? Sice bych rád jen cestoval...ale když už bych se tam dostal a viděl nádhernou zem a přírodu tak bych si asi musel taky nějaký ten dolar vydělat..A tak prosím o radu..Jestli někdo má nějaký zkušenosti, když odjel z ČR a pobyl nějaký ten čas právě v Californii...Moc si to přeju...a udělam proto cokoliv.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po březen 24, 2008 3:11 pm Předmět: Re: rada... |
|
|
| 1stMike.. napsal: | | Ahoj lidi, mam od určité doby touhu jet do Californie..Nejde o práci, ale jde o to, že miluju přírodu...a tam to krásné moře...když vidím i obrázky na netu, tak mě to hrozně láká..A já bych se chtěl zeptat, jestli třeba nevíte, zda se dá v Californii uchytit třeba na delší čas...Jestli se tam třeba dá najít pronájem nebo dokonce práce? Sice bych rád jen cestoval...ale když už bych se tam dostal a viděl nádhernou zem a přírodu tak bych si asi musel taky nějaký ten dolar vydělat..A tak prosím o radu..Jestli někdo má nějaký zkušenosti, když odjel z ČR a pobyl nějaký ten čas právě v Californii...Moc si to přeju...a udělam proto cokoliv.. |
Ty nectes zadne prispevky z fora? Je jich tady spousta, tak bys mohl vedet ze se do statu jen tak nedostanes.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 867 Bydliště: Praha
|
Zaslal: po březen 24, 2008 3:35 pm Předmět: |
|
|
| Ja bych rekl, ze neni problem se tam dostat, jako spis zustat tam na dyl, tj. pracovat. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
1stMike
Registrace: 24. 03. 2008 Příspěvky: 1
|
Zaslal: po březen 24, 2008 4:28 pm Předmět: |
|
|
Jasně...nemyslel jsem to tam páchnout a je to...to ne...čtu si to tu všechno každej večer...Občas čtu dobré ale i špatné zkušenosti...A vim, že to asi nebude ani tak hleký...ale jen bych chtěl...podívat se tam...takže zkusím požádat o turistické vizum...snad to vyjde...Hrozne bych byl rad...kdyz uz nic jiného...ale dík..alespoň za něco..
Mrzí mě, že tam nemám někoho známýho... nebo z rodiny... njn ale co nadělám...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|