|
|
| Autor |
Zpráva |
kubo
Registrace: 23. 03. 2008 Příspěvky: 1
|
Zaslal: ne březen 23, 2008 11:21 am Předmět: pozvanie |
|
|
chcel by som vas poprosit o odpoved na otazku či sa pozvanie pise do formularu alebo ma formu listu? a ci je sanca ze mi budu viza pridelene ak mi pozvanie zasle kamarat ktory zije v US a ma GREEN CARD... dakuje...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Maxi Anonymní
|
Zaslal: ne březen 23, 2008 12:55 pm Předmět: Re: pozvanie |
|
|
| kubo napsal: | chcel by som vas poprosit o odpoved na otazku či sa pozvanie pise do formularu alebo ma formu listu? a ci je sanca ze mi budu viza pridelene ak mi pozvanie zasle kamarat ktory zije v US a ma GREEN CARD... dakuje...  |
kamarad muze napsat pozvani na list papiru, pozvani ma byt notarsky overene, takze za notarem v USA, ale nevim, nevim, jestli takhle muze zvat jen drzitel GC,pokud vim, jen citizen....a jeste ani tohle nemusi pomoci k ziskani viza, mam s tim par neblahych zkusenosti...dost zalezi na koho natrefis. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
verunka Anonymní
|
Zaslal: ne březen 23, 2008 2:29 pm Předmět: |
|
|
Jo jo, je to tak. S tim ze to nemusi projit. US manzel zval bratra na svatbu s tim, ze jede jako za celou nasi rodinu jako jediny prislusnik - dopisem, overeni od notare + doklady ohledne udeleni meho snoubeneckeho viza od USCIS - hm, a vizum nedostal a mel i potvvrzeni od zamestnavatele, stabilni praci na dobu neurcitou bla bla bla.
Ono taky zalezi na nalade urednika.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|