letistni kontrola

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

letistni kontrola

Autor Zpráva
Hani

Registrace: 04. 10. 2007

PříspěvekZaslal: so březen 22, 2008 7:10 pm    Předmět: letistni kontrola Odpovědět s citátem

ahojky, chtela bych se zeptat, kde me bude cekat imigracni kontrola, kdyz letim do Houstnu ale prestupuju v Atlante. Bude to uz v Atlante a nebo az v Houstnu a nebo na obou letistich? Rada bych to vedela predem, at vim, kde to mam cekat. Jsem z letani nervozni a pak mi chvili trva nez se zorientuju na letistich Dekuju moc za pochopeni a za odpovedi
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: so březen 22, 2008 8:13 pm    Předmět: Re: letistni kontrola Odpovědět s citátem

Hani napsal:
ahojky, chtela bych se zeptat, kde me bude cekat imigracni kontrola, kdyz letim do Houstnu ale prestupuju v Atlante. Bude to uz v Atlante a nebo az v Houstnu a nebo na obou letistich? Rada bych to vedela predem, at vim, kde to mam cekat.

Normálně jak to je že mezinárodní let do USA přistane u mezinárodního terminálu, kde Tě prohlídnou, a prohlídnou si zavazadla. Myslím že v Atlantě to je nějaký výšší terminal (E, F nebo G??). Pak přejdeš na vnitrozemský let z normálního vnitrozemského terminálu,odbavíš zase zavazadla a letíš dál. Z ATL do Houstonu je to vnitrozemský let.

Hani napsal:

Jsem z letani nervozni a pak mi chvili trva nez se zorientuju na letistich

Jo, Atlanta je prý nejrušnější letiště na světě. Sad
Hani

Registrace: 04. 10. 2007

PříspěvekZaslal: ne březen 23, 2008 12:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kontroli zavazadel a mych kapes, ty mi jsou jasne. ale jestli to dobre chapu, tak phovor s tim imigracnim urednikem by me mel cekat v Atlante a v Houstnu uz si vyzvednu jen kufr a trada ven z letiste nejblizsima dverma, je to tak? a nebo me tam ceka dalsi pohovor s tim urednikem?
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: ne březen 23, 2008 10:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hani napsal:
ale jestli to dobre chapu, tak phovor s tim imigracnim urednikem by me mel cekat v Atlante a v Houstnu uz si vyzvednu jen kufr a trada ven z letiste nejblizsima dverma, je to tak?

Jo.

Hani napsal:

a nebo me tam ceka dalsi pohovor s tim urednikem?

Myslím že ne. Atlanta -> Houston je vnitrozemní let.
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: ne březen 23, 2008 3:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to tak jak pise Mlynek. Imigracni te ceka na letisti, kde poprve vstoupis na americkou pudu. Dalsi lety uz jsou vnitrozemni.
Btw v Atlante jsem mel jeden z nejlehcich vstupnich pohovoru. Ten cernoch tam deset minut koukal stridave na moje papiry a do pocitace a na nic se me nezeptal. Je to holt o nahode.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Viza Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com