zasilani kytek do CR

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

zasilani kytek do CR

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema
Autor Zpráva
zuzp

Registrace: 20. 03. 2008

PříspěvekZaslal: čt březen 20, 2008 2:59 pm    Předmět: zasilani kytek do CR Odpovědět s citátem

Ahoj,chtela jsem se zeptat,jestli nekdo nema zkusenosti s posilanim kytek do CR.
Diky moc
verunka
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt březen 20, 2008 3:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No zkusenost mam, ale jen takovou, ze ja jsem byla ta co ty kvetiny obdrzela. Manzel objednal tady v USA pres net (na web strankach je navod a zeme urceni....) a v cesku to nejake spolupracujici kvetinarstvi dorucilo (alespon se tak dovmivam) me primo do prace v urceny den, prinesl to nejaky clovek s vytisklym pranim v obalce. Kytice byla prekrasna!!!
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: čt březen 20, 2008 4:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, pár krát za rok posílám květiny. Dříve jsem to obědnával přes internet (Teleflora, FTD, atd.), ale ono to je jednoduší a levnější když si najdu telefoní číslo květinářství blízko komu to posílám, o obědnám to přímo. Můžu si tak popovídat co mají na vybranou, kdy bude dodávka, atd. Když to obědnáš přes internet, a je nějaký problém (nestihnout to dodat, nemají ty kytky, atd.) tak si nikdy nejsi jist jestli ty kytky vlastně došli.
kulishek
Moderator

Registrace: 25. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá březen 21, 2008 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja objednavam pres www.flowerweb.sk
klarice75

Registrace: 27. 01. 2008

PříspěvekZaslal: pá březen 21, 2008 6:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Musim potvrdit, ze www.flowerweb.sk...jsou super.....Maji skvely vyber, vzdy dorucili na cas a ten, komu jsem kytice posilala byl vzdy maximalne spokojen...Takze vazne mohu vrele doporucit
jakudo

Registrace: 28. 01. 2006

PříspěvekZaslal: so březen 22, 2008 11:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem teď v Korei a na Valentýna jsem posílal kytku do ČR. Prostě jsem na netu zadal "květinářství rozvoz" a vychrlilo mi to hafo moc odkazů. Pár odkazama jsem se probral, vybral kytku, co se mi líbila a doufal, že se líbit bude, napsal adresu, datum a čas doručení a bylo to. Kytka dorazila naprosto v pohodě.
Placení probíhalo přes net kartou...
celkem jednoduchéSmile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com