Jak začít...?

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Jak začít...?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema
Autor Zpráva
kubik

Registrace: 20. 02. 2008

PříspěvekZaslal: čt únor 21, 2008 4:27 am    Předmět: Jak začít...? Odpovědět s citátem

Čaute všichni... Předem chci napsat že chicago-cz.com je bezva fórum a je tady spousta užitečných informací, ale k věci. S přítelkyní jsme se rozhodly, že byjsme chtěly vypadnout někam pryč(ať už z rodinných důvodů, tak i z těch všech ostatních... Wink )a přemýšlely jsme nad USA, konkrétně někam na Floridu... Tak se chci zeptat jak na to, jestli je lepší jet jen tak "naslepo", nebo si sehnat práci a ubytování přes nějakou agenturu a být tam legálně? Chtěly bychom na delší dobu, ne jen na pár měsíců.... Jo, a ještě je tu jeden problém, o kterém jsem si tady toho dost přečetl a příjde mi to strašně složité... Přítelkyně si chce vžít pejska (i když je to jen malinký čoklík, ale je). Na netu jsem našel nějakou agenturu, která nabízí práci v USA (blíže nespecifikováno)a prý přepraví i domácí mazlíčky, ale moc velkou důvěru ve mě moc nevzbudily... Dále by mě zajímalo jestli jsou i na Floridě nějaké "komunity" kde žijí jen češi a slováci tak jako je to např. v Chicagu? Díky za všechny informace, každá se cení...
Henek

Registrace: 12. 03. 2005

PříspěvekZaslal: čt únor 21, 2008 3:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://acscc.org/ tady je web na cesky club v miami,fl. na cele floride je plno cechu,psicka si klidne privez kdyz budes chodit do prace tak ho muzes dat do psiho hotelu nebo si nekoho najdes kdo ti snim bude chodit na prochazky kdyz nebudes mit cas ,tady je plno takovych agentur co se staraj o psy.akorat nevim jestli pes musi mit taky vizum??
kubik

PříspěvekZaslal: pá únor 22, 2008 12:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dík za ten link, je tam i spousta odkazů na jiné české a slovenské kluby... No jo, jak je to s tím pejsanem budu muset ještě přesně vyzjistit... Nevíte někdo jak je to s tou prací jestli je možno si tam najít něco jen tak "na rychlo", nebo je fakt lepší ta agentura? (do toho se mi moc nechce, nechci mít vůdči nějaké agentuře závazky a taky ji platit další poplatky...)Jde mi o to, že když tam přijedem ať nezůstanem někde na ulici a bez práce...
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: pá únor 22, 2008 3:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kubo, vitej na foru;)
Praci pres agenturu? Jak to myslis? Neni zadna agentura ktera vyridi legalni praci v USA. Krome studenstke viza J-j na WAT, nebo intership a jeste campy.
S praci je to ted docela na prt, je tu dost lidi a malo prace. Real estate market je ted spatnej, no a malo se prodavaji domy.
Jinak na kramy, cistit podlahy to mozna kontakt najdes.
Mas predstavu kam na Floridu chces? Ja jsem v Orlandu a celkem fajn.
Miami je dost drahe, byt tebou tak tam nejdu.
Zajed si na www.myflorida.com a tam najdes nejake informace o zivotu na Floride.
Good Luck
Bucky
Very Happy
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá únor 22, 2008 3:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja bych spis doporucil to vlakno Pisklete - to popisuje zivot na Floride daleko lip.
kubik

PříspěvekZaslal: ne březen 16, 2008 2:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahojte, tak už jsem tady zase... Very Happy (Byl jsem na služebce na UA - hrůza)
Tak jak to tady pročítám, mám čím dál větší pochybnosti o tom jak vycestovat do států Rolling Eyes Chápu že zrušení víz nic nepřinese, naopak si myslím že to bude ještě složitější než teď, ale jak na to? Question Exclamation Jaké jsou možnosti se dostat a pracovat v USA legálně, kromě toho, že se tam ožením... (přítelyni už mám jak jsem tady už psal...) Někde jsem tady četl, že to jde nějak přes Kanadu, jak to funguje? Tisíceré díky za všechn rady a názory. Kubik
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com