|
|
| Autor |
Zpráva |
Sára Anonymní
|
Zaslal: ne leden 06, 2008 1:35 pm Předmět: Re: Farncouzské legie.. |
|
|
ahoj Marketko.
jak to dopadlo? odjel ten kluk nebo se z toho dalo vyvliknout?
| MarketKa napsal: | | Souhlasíte s lidmi, kteří se "upíšou" a nechají tady vše? Nechají tady své rodiny, přátele...? Jaký mají důvod "jít na jistou smrt"?? Je nějaká šance, i když se "upsali", že by tam nemuseli nastoupit? Je ještě možnost to zrušit?! |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Sára Anonymní
|
Zaslal: ne leden 06, 2008 1:42 pm Předmět: Re: Farncouzské legie.. |
|
|
drzim Tvemu kamaradovi, ktery pracoval v legii jako pilot, moc pesti, at se mu co nejlip dari. Zkusim pohledat pro toto forum v archivu CT online dokument o Cesich ve francouzske legii. stejne tak jako cokoliv ma rub a lic, tak i v tomto dokumentu najdete nadsene lidi, ale taky co uz by tam nikdy nesli.
| MW napsal: | | MarketKa napsal: | | Souhlasíte s lidmi, kteří se "upíšou" a nechají tady vše? Nechají tady své rodiny, přátele...? Jaký mají důvod "jít na jistou smrt"?? Je nějaká šance, i když se "upsali", že by tam nemuseli nastoupit? Je ještě možnost to zrušit?! |
Mam taky jednoho kamarada, byl v legii, pilot, vysadkar ...co laka....penize.....uz by nemusel pracovat....
nocni mury.....uz nemuze spat....vidis a zazijes vic nez si muze kdo predstavit...
ted dela pilota pro hotelove korporace....
pze se z toho co zazil uplne nezblaznil....a litani miluje.....
vymenil Afriku kde podrezavani zajatcu je pro mistni atrakce za bohatou klientelu hotel korporaci.....
Ale nocni mury jej provazeji....... |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
zakuj Anonymní
|
Zaslal: út leden 22, 2008 10:02 am Předmět: |
|
|
| Ja zase souhlasim z anonymem,ze dobrovolne do armady se prihlasi tak akorat ,naruseny mirne retardovany jedinec. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pit3bull
Registrace: 06. 03. 2008 Příspěvky: 58
|
Zaslal: so březen 15, 2008 3:16 am Předmět: |
|
|
| Už o tom uvažuju dlouhou dobu a rozhod jsem se,nevíte jestli jse dá přihlasit do legie v čr(třebas v praze)??Nebo musím jet do Francie(Strassbourg) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 861 Bydliště: Praha
|
Zaslal: so březen 15, 2008 8:42 am Předmět: |
|
|
| pit3bull napsal: | | Už o tom uvažuju dlouhou dobu a rozhod jsem se,nevíte jestli jse dá přihlasit do legie v čr(třebas v praze)??Nebo musím jet do Francie(Strassbourg) |
A umis francouzsky? Tam s anglictinou moc nepochodis. Kolik ti je let? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pit3bull
|
Zaslal: so březen 15, 2008 11:18 am Předmět: |
|
|
| francouzky neumím ale berou tam kohokoliv ne?Jde se zapsat i v čr???? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1167 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: so březen 15, 2008 12:36 pm Předmět: |
|
|
| pit3bull napsal: | | francouzky neumím ale berou tam kohokoliv ne?Jde se zapsat i v čr???? |
Než se budeš spoléhat na to co Ti o tom lidi zde napíšou, bež na jejich oficiální stránky
http://www.legion-etrangere.com/ |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 778 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: so březen 15, 2008 12:41 pm Předmět: |
|
|
| pit3bull napsal: | ale berou tam kohokoliv ne?
|
Ne. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pit3bull
|
Zaslal: so březen 15, 2008 12:42 pm Předmět: |
|
|
| tu stranku už jsem prokoukal,a jak to tak vidím tak tám berou jen podle fizičky(a je jedno skere země sem),hm? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pit3bull
|
Zaslal: so březen 15, 2008 12:44 pm Předmět: |
|
|
| věnuju se kulturistice a bojovým sportům,to by mě mohli vzít ne?Vždyt tam nezaleží na škole |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
|
Zaslal: so březen 15, 2008 12:47 pm Předmět: |
|
|
| Ptal jsem se kamarada a ten mi na rovinu rekl, ze uchazeci neznajici rozdil mezi milionem a miliardou dostavaji naplacano na zadek a jsou poslani zpet k mamince - I smell trouble for you, buddy boy, or rather mon ami:!: |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pit3bull
|
Zaslal: so březen 15, 2008 12:52 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | | Ptal jsem se kamarada a ten mi na rovinu rekl, ze uchazeci neznajici rozdil mezi milionem a miliardou dostavaji naplacano na zadek a jsou poslani zpet k mamince - I smell trouble for you, buddy boy, or rather mon ami:!: |
Ja jse neptal na tyhle kraviny cos mi odpověděl ale jestli jse tám dá přihlasit v čr nebo musím valit vlakem až do francie a jake jsou podminky přijetí.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 445 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: so březen 15, 2008 10:50 pm Předmět: |
|
|
Pit3bule.Nemyslim si ze to myslis spatne ale, myslim ze Ti no moc nezapaluje.
At jdes do jakekoliv(law enforcement) jednotky,armady,legie,policie tak Ti svaly budou malo platny kdyz nebudes rozumet co tvuj nadrizeny rika anebo na tebe rve.
Co ti porucik poruci, to plati.
Nikdo nechce zahynout kvuli blbovi ktery nerozumi rozkazum.
Take Ti chci pripomenout ze dnesni valky se vetsinou bojuji amunici.
A i ta nejslabsi kulka,dobre namirena je silnesi a rychlejsi nez ten nejsilnjsi a nejrychlesi chlap.
Sedni na vlak do Francie bez se podivat a hlavne pokecat s serzantem ktery pribira a jak se tady rika: "Don't let the door hit Ya where the good Lord split Ya".Good Luck. AzP. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
|
Zaslal: po březen 17, 2008 9:13 am Předmět: |
|
|
| AzPete napsal: |
... myslim ze Ti no moc nezapaluje.