|
|
| Autor |
Zpráva |
Glop
Registrace: 19. 05. 2005 Příspěvky: 80
|
Zaslal: čt červen 23, 2005 9:06 am Předmět: Glopiik |
|
|
Cau nekdo tu musi zacit psat ne
takze jmenuju se Jirka Fišer jsem z Brna (zatim) do Ameriky (Florida) se chystam pristi rok.
Takze studuju třetim rokem Managment ( ten obor neni tak kvalitni jako ten nazev, polovina tech komunistickych ucitelek nevi ani co to je) snad pristi rok odmaturuju a jedu, dneska jsem byl ve Student agency se ptat ohledne letenky a viza tak letenka bude stat 17tisic vcetne tax a to jedu po sezone (zari) no a rezervace by mela byt v Unoru az Breznu ( takze to zabukuju a valim do Prahy na ambasadu) rekli mi ze mi pomuzou s vyplnenim formularu apod.No jeste tedka furt moc nevim co budu rikat na pohovoru (neco vymyslim. Prace se nebojim realita muze byt jina ale kdyby se vse posralo tak muzu rict byl jsem v americe a hlavne si musim naprosto zdokonalit anglictinu.Jsem do toho tedka dost zazranej, ale zjistuju pomalu co nejvice info a zacinaji me dost srat lidi co me od toho odrazujou, vubec nic o tom nevi (ja taky moc ne ale rozhodne vic nez voni), ale proste sem odhodlan udelat cokoliv. Jinak dne 20.6. 2005 my byl vydan passport (2 hodiny sem cekal na uradu hruza), ale platnost mam do 2015 No na podzim prodam auto a motorku aby byli nejaky kacky na vic a moje priprava bude kompletni
Jak budu zadat o vizum tak samozrejme napisu co a jak no to je o me osobe asi tak vse no jinak popis nevim jestli je nutny hnedy oci, vlasy, 180cm vysoky, podsaditejsi ( ramenac ) no jinak muzete mi klidne neco napsat budu rad diky moc a mejte se cau Glop |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 1003 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: čt červen 23, 2005 9:43 am Předmět: |
|
|
Welcome Glop!
Jsem rad ze se nekdo odvazil zacit. Uz jsem se bal ze to budu muset zacit ja
Tvuj pribech zni podobne jako muj, taky jsem mel spoustu negativnich lidi kteri jen chytre kecali a Taky jsem prodal auto a motorku. Myslim ze jako zivotni zkusenost neni nic lepsiho. Neni moc lidi kteri si na to troufnou.
Good luck a dej vedet jak je. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 985 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: čt červen 23, 2005 10:42 am Předmět: |
|
|
Ja nechci mluvit za ostatni, ale spousta lidi vcetne me urcite doufala, ze to zacnes Ty, Miro. Nestyd se a podel se s nama .
Martin |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
|
Zaslal: so červen 25, 2005 1:52 am Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | Ja nechci mluvit za ostatni, ale spousta lidi vcetne me urcite doufala, ze to zacnes Ty, Miro. Nestyd se a podel se s nama .
Martin |
Ok, ok. Neco jsem napsal zde:
http://www.chicago-cz.com/forum/viewtopic-259.html
Big_Rig>> jsem zvedav na tebe  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
|
Zaslal: po červen 27, 2005 3:42 pm Předmět: |
|
|
O mne nikdo nic vedet urcite nechce  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX Anonymní
|
Zaslal: st červenec 06, 2005 10:40 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | O mne nikdo nic vedet urcite nechce  | LOL ja bych neco vic vedet chtela...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
|
Zaslal: po červenec 11, 2005 2:33 pm Předmět: |
|
|
Ale nechtela  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX Anonymní
|
Zaslal: po červenec 11, 2005 4:26 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | Ale nechtela  | to vis ze chtela uz jsem ti to jednou rekla  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
|
Zaslal: po červenec 11, 2005 6:25 pm Předmět: |
|
|
Ty jsi urcite jako vsechny ostatni Nejdriv mi tvrdite, jak se chcete dozvedet jaky jsem a pak vas jenom zajima jak velky je muj Rig ve skutecnosti . |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX Anonymní
|
Zaslal: po červenec 11, 2005 8:09 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | Ty jsi urcite jako vsechny ostatni Nejdriv mi tvrdite, jak se chcete dozvedet jaky jsem a pak vas jenom zajima jak velky je muj Rig ve skutecnosti . | LOL LOL and LOL again ja bych ti byvala uz davno zavolala, jen mam takovy pocit ze tu mam o 3 hodiny mene a nejak to nevychazi  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
|
Zaslal: út červenec 12, 2005 8:33 am Předmět: |
|
|
XxX >>
Kdyz se zaregistrujes budete si moct posilat privatni zpravy.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
|
Zaslal: út červenec 12, 2005 6:18 pm Předmět: |
|
|
| Ja mam pocit, ze ona uz zaregistrovana je, ale pod jinym jmenem, aby nas oblafla. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Glop
Registrace: 19. 05. 2005 Příspěvky: 80
|
Zaslal: út červenec 12, 2005 11:17 pm Předmět: |
|
|
Proc jste si vybrali muj profil na klaboseni  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st červenec 13, 2005 7:17 am Předmět: |
|
|
| Glop napsal: | Proc jste si vybrali muj profil na klaboseni  |
Jen tak,aby rec nestala.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX Anonymní
|
Zaslal: st červenec 13, 2005 10:08 am Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | | Ja mam pocit, ze ona uz zaregistrovana je, ale pod jinym jmenem, aby nas oblafla. | presne!!!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|