USA nebo EURO EVROPA

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

USA nebo EURO EVROPA
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zustat nebo jet domu?
Autor Zpráva
Mike

Registrace: 24. 09. 2007

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2008 9:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dana_Mi: no asi takhle co mi vadi:

Karlovy Vary: to mesto ovlada ruska mafie....

Praha: da se rict to sami co o varech, akorat ze tady je podobny verbeze mnohem vic...jak uz jsem rikal napriklad Armenie apod.

TO ze si rusaci myslej, ze se z jejich jazyku poserem. Me proste prijde vrchol drzosti kdyz me zastavi rusak a zacne na me v centru mlit neco rusky. Nedej boze v kramu na prodavacku? Tak kde o sme? to ze si mysli, ze se z jejich jazyka posadime na prdel je jejich problem.

Dal me vadi jejich agresivita. Jak rikam, vzdycky kdyz jsem nekam sel a byl nejakej konflikt napriklad nejaka disko,party cokoliv, vetsinou za tim stali rusaci a podobny s Vyholenma hlavama, odstatyma usima, nateklima ksichtama a kozenou bundou - takova je definice rusaku v praze Smile.

ono to takhle z ni jak z nejakyho filmu nebo tak, jako ze mafie a podobny vec. Ale bohuzel je to tvrda realita.Tyhle lidi si tady delaj co chtel a zakony pro ne neplatej.

Na jedny prazsky diskotece jsem by svedkem...kdyz rusak chtel sbalit ceskou holku, ktera sebou ale mela kluka. Jeho to vubec nezajimalo a vytahl bouchacku namiril na ni a rek ze s nim budto pujde ven a odjede s nim , nebo to spatne skonci. Predstavte si, ze ste v kuzi ty holky nebo toho bezmocnyho kluka. ja bych to teda urcite vzteky nerozdejchal.....

To je asi tak vsechno, vesmes je to porad to sami dokola....dukazem jsou i clanky na ceskem internetu...dejte si vyhledat terminy jako mafie v cr, organizovany zlocin v cr. vyjedem vam spousta clanku. Vcetne toho posledniho, atentatu na hlavu rusky mafie v CR jezdiciho v bentley. Bohuzel pri tom zahynul nekdo uplne jinej a to nevinej clovek.

atd atd atd atd

Naposledy upravil Mike dne čt leden 24, 2008 10:34 am, celkově upraveno 1 krát
Dana_MI

Registrace: 26. 12. 2006

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2008 9:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Takze jinymi slovy jsem Te pochopila presne. A souhlasim s Tebou, na 100%. Protoze tohle jsou Cechy a ne ROSSIJA (kotoraja est jejich mat rodnaja) Laughing Laughing Laughing
karamba
Anonymní

PříspěvekZaslal: so leden 26, 2008 11:53 am    Předmět: Pro Rumburaka Odpovědět s citátem

Ja jsem., jestli jsi si nevsim naprosto v klidku,me se v Cechach libi a nemam zapotrebi nadavat a stezovat si.Naopak., to tady prece predvadis PRAVE TY.
Al
Anonymní

PříspěvekZaslal: so únor 09, 2008 1:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jde videt ze KARAMBA bydli nekde na male vesnici a nezil ve velkem meste .Ja pracoval jako vyhazovac a zazil jsem si za 6 let v tehle praci sve .Cesko je to co byla Amerika v leteh 1930 ...... proto je v Cesku tolik verbeze. Cesko je amerika .V usa je mafie policije a vlada.
Karamba
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne únor 17, 2008 1:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen tak pro upresneni..ziji v Praze..ale nechodim po vaclavaku a na diskoteky
Mike

Registrace: 24. 09. 2007

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2008 6:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

karamba: no pokud sedis doma na prdeli tak se nedivim ze nic nevidis... kdyz ses ale trochu spolecenskej clovek a chces jit do centra tak na ten vaclavak jit musis. A to si toho pak vsimnes
karamba
Anonymní

PříspěvekZaslal: st březen 12, 2008 1:04 pm    Předmět: Pro Mike Odpovědět s citátem

Takze ten kdo se nepromenaduje po vaclavaku sedi doma za peci??...to jsou veci..
Filip R.
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt březen 13, 2008 11:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je zajimave jak nekteri "vyspeli jedinci" zacnou temu a debatu ve velkem stylu, vsechno znam, jsem nejlepsi, ve vsem mam pravdu a nakonec se po nich zeme slehne.

Myslite ze prisli k rozumu anebo museli na dalsi forum protoze tu na to nemeli nervy????
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt březen 20, 2008 9:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Filip R. napsal:
Je zajimave jak nekteri "vyspeli jedinci" zacnou temu a debatu ve velkem stylu, vsechno znam, jsem nejlepsi, ve vsem mam pravdu a nakonec se po nich zeme slehne.

Myslite ze prisli k rozumu anebo museli na dalsi forum protoze tu na to nemeli nervy????

Blaznis???? takovi lide nikdy !!!!!!
loupeznik
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt březen 20, 2008 10:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No ja taky mam trvale bydliste v Praze a na vaclavaku jsem nebyl nekolik let.co tam taky?Ten je pro cizince..nebo vesnicany,co tam prileti na cumendu a vanocni nakupy.Nebo tak jeste pro pubertaky,co tam chodi na disko.Normalni clovek tam nema co hledat.
Hitman

Registrace: 19. 02. 2007

PříspěvekZaslal: čt březen 20, 2008 12:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

loupeznik napsal:
No ja taky mam trvale bydliste v Praze a na vaclavaku jsem nebyl nekolik let.co tam taky?Ten je pro cizince..nebo vesnicany,co tam prileti na cumendu a vanocni nakupy.Nebo tak jeste pro pubertaky,co tam chodi na disko.Normalni clovek tam nema co hledat.

Ještě jsi zapoměl na policajty Laughing
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne březen 23, 2008 12:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.novinky.cz/clanek/134558-irsko-je-zavisle-na-imigraci-novych-pracovnich-sil.html
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zustat nebo jet domu? Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Strana 5 z 5

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com