|
|
| Autor |
Zpráva |
Kamil
Registrace: 11. 03. 2008 Příspěvky: 9 Bydliště: Plzeň
|
Zaslal: út březen 11, 2008 8:44 am Předmět: Tožím po živoťě v Americe |
|
|
| Ahoj všem.Je mi 36 let.Vzhledem k tomu že se budou rušit víza tak bych si chtěl splnit svůj největší sen a odjed do Ameriky.Né kvůli práci a dolarům ale proto že toužím po Americe jako takové.Chci se v Americe opravdově usadit,oženit a žít.Může mi prosím někdo poradit co proto musím udělat?V Americe nikoho neznám a vůbec nevím jak na to.udu opravdu vděčný za každou radu nebo pomoc. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 1042 Bydliště: Praha
|
Zaslal: út březen 11, 2008 10:33 am Předmět: |
|
|
To že se zruší víza do USA neznamená, že tam můžeš odjet, usadit se a začít pracovat. Pokud nevyhraješ Zelenou kartu, neoženíš se brzo po příjezdu s Američankou nebo neseženeš legální pracovní vízum, tak to tam budeš mít jako nelegál těžší.
Ale máš jednu výhodu. Nejedeš tam za prachama a to tě chválí
Když si pročteš zdejší forum, tak najdeš hodně odpovědí na tvoje otázky. I na ty co jsi ještě nepoložil  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kamil
Registrace: 11. 03. 2008 Příspěvky: 9 Bydliště: Plzeň
|
Zaslal: út březen 11, 2008 10:38 am Předmět: |
|
|
| czolgos napsal: | To že se zruší víza do USA neznamená, že tam můžeš odjet, usadit se a začít pracovat. Pokud nevyhraješ Zelenou kartu, neoženíš se brzo po příjezdu s Američankou nebo neseženeš legální pracovní vízum, tak to tam budeš mít jako nelegál těžší.
Ale máš jednu výhodu. Nejedeš tam za prachama a to tě chválí
Když si pročteš zdejší forum, tak najdeš hodně odpovědí na tvoje otázky. I na ty co jsi ještě nepoložil  | Díky moc za odpověď. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pit3bull
Registrace: 06. 03. 2008 Příspěvky: 58
|
Zaslal: út březen 11, 2008 1:15 pm Předmět: |
|
|
jsme dva ja tam taky nejedu kvůli prachům(a ne kvuly hulení jak to do mě někdo mluvil) ale kvůli životě |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 486 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: út březen 11, 2008 3:05 pm Předmět: |
|
|
| pit3bull napsal: | jsme dva ja tam taky nejedu kvůli prachům(a ne kvuly hulení jak to do mě někdo mluvil) ale kvůli životě |
Podivej se na tohle http://www.cruiselinesjobs.com/eng/hotel-jobs/
je to prace na lodi projedes karibske ostrovy a jeste ti za to budou platit |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 486 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: út březen 11, 2008 6:03 pm Předmět: |
|
|