|
|
| Autor |
Zpráva |
pit3bull
Registrace: 06. 03. 2008 Příspěvky: 58
|
Zaslal: pá březen 07, 2008 7:21 am Předmět: |
|
|
| AzPete napsal: | Jestli chce PittyBull zajet na Jamajku at si jede. Jestli ma 300kg a ma pres dva a pul metru mozna ze na mesic sezene praci jako bouncer.Nezamestnanost je vysoka a az nasere par domorodcu oni ho radi mrsknou do Montego bay a budou pozorovat kdo plave rychleji Pittybull anebo zralok.AzP.  |
To bylo tak vtipný,ja se neptal na tvůj osobní život ale co potřebuju pro to abych tam mohl žít-ale zase nechci někde lítat a vyřizovat milion věci  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1332 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: pá březen 07, 2008 8:51 am Předmět: |
|
|
| pit3bull napsal: | | Jo tak co teda potřebuju pro to abych tam mohl zůstat?? |
Nevím. Uvedl jsem Ti ale link na nejbližší Jamajskou embasádu. Možná že to tam najdeš. Good luck! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1332 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: pá březen 07, 2008 9:08 am Předmět: Nenávidíme papírování |
|
|
| pit3bull napsal: | co potřebuju pro to abych tam mohl žít-ale zase nechci někde lítat a vyřizovat milion věci  |
No já taky nenávidím papírování. Je to hnus co se všechno musí vyplňovat, posílat, platit, atd. Není to jen vísa, ale taky daňové přiznání, žádost o řidičák, otevření si kšeftu, atd. Taky mi to přijde zbytečné, ponižovací, a jen jako činost aby úředníci měli něco za své příjmy dělat. Já Tě úplně chápu.
Ale problém je, že v dnešním světě se tomu nevyhneš. Jak se říká: každý podstatný čin (ať to je přistěhování do Jamaiky, nebo otevření si kšeftu, atd.) je jako když jdeš srát -- čin není hotový do té doby než doděláš papírování.
Jestliže se vyhýbáš papírování, tak můžeš mít kvůli tomu později problém. Papírování po velké není příjemné, ale je to lepší než kdyby jses tomu vyhnul.
Najdi si co potřebuješ na to aby jses přetěhoval na Jamajku, vyplň pár papírů, a máš po starotích. Proč si dělat zcela zbytečně problémy? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pit3bull
|
Zaslal: pá březen 07, 2008 9:41 am Předmět: |
|
|
| jo asik máš pravdu,nemate někdo zkušenosti z Jamajky??(práce,ubytování atd.) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pit3bull
|
Zaslal: so březen 08, 2008 3:24 am Předmět: |
|
|
| Když jsi seženu vízum že tam jedu kvůli práce tak tam mužu zůstat jak dlouho chci? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 464 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: so březen 08, 2008 7:38 am Předmět: |
|
|
| Na Jamaice z bydlenim si nedelej problemy,postavis si domek za pul dne a bydlis.S praci bude trochu problem asi 40% lidi je bez prace ale mozna neco sezenes tak za 1 dolar na hodinu.Muzu ti poradit najdi si praci na CRUISE lodi projedes karibske ostrovy a muzes zustat kde se ti bude libit nevic.Jamaika neni nic moc,jsou peknejsi ostrovy |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pit3bull
|
Zaslal: so březen 08, 2008 12:42 pm Předmět: |
|
|
| Henek napsal: | | Na Jamaice z bydlenim si nedelej problemy,postavis si domek za pul dne a bydlis.S praci bude trochu problem asi 40% lidi je bez prace ale mozna neco sezenes tak za 1 dolar na hodinu.Muzu ti poradit najdi si praci na CRUISE lodi projedes karibske ostrovy a muzes zustat kde se ti bude libit nevic.Jamaika neni nic moc,jsou peknejsi ostrovy |
Přesně tohle jsem potřeboval díky moc,jaky ostrov bys mi doporučoval(y) v karibiku?? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pit3bull
|
Zaslal: so březen 08, 2008 12:46 pm Předmět: |
|
|
| Jak jsi to myslel s tím domkem postaveným za pul dne-jakože ubiju nějakou chatrč na pláží nebo jak,pls o depiš |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
|
Zaslal: so březen 08, 2008 3:27 pm Předmět: |
|
|
| pit3bull napsal: | | Jak jsi to myslel s tím domkem postaveným za pul dne-jakože ubiju nějakou chatrč na pláží nebo jak,pls o depiš |
jo tak se tam bydli |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
|
Zaslal: so březen 08, 2008 3:41 pm Předmět: |
|
|
| Me se nejvi libilo na ostrove St.Lucia uprostred vysoke hory a 360 plazi nebo Curacao.Taky zalezi jaky jazyk ovladas protoze na vetsine se mluvi rozdilne od anlicky,spanelsky,francouzky,dutch,creole atd.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 664 Bydliště: Canada
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pit3bull
|
Zaslal: ne březen 09, 2008 3:35 am Předmět: |
|
|
Tak to je mazec diky moc,no ovládám právě jen angličtinu a ne moc dobře češtinu ,no anglicky se právě mluví jen na ty jamajce né? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
|
Zaslal: ne březen 09, 2008 9:53 am Předmět: |
|
|
| Anglicky se domluvis skoro vsude na polovine ostrovu je uredni jazik angliky,st.lucia,barbados,puerto rico atd. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pit3bull
|
Zaslal: ne březen 09, 2008 10:50 am Předmět: |
|
|
Mě hlavně zajíma ta jamaica-bydlení už vím ještě o prácí tam něco newíte??pls. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne březen 09, 2008 11:31 am Předmět: |
|
|
| pit3bull napsal: | Mě hlavně zajíma ta jamaica-bydlení už vím ještě o prácí tam něco newíte??pls. |
Co si napsat do GOOGLE, work in Jamaica?
Je tam toho dost.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|