|
|
| Autor |
Zpráva |
Bukacek Anonymní
|
Zaslal: so září 08, 2007 2:13 pm Předmět: Placeni pres Pay Pal |
|
|
Lidi davejte si pozor na Pay Pal, jsou to darebaci
http://paypalsucks.com/ |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ocean*
Registrace: 05. 04. 2005 Příspěvky: 224
|
Zaslal: ne září 09, 2007 5:48 am Předmět: |
|
|
| Bukacku, tvuj odkaz jsem necetla, ale platim pres nej cca 6 let. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bernau
Registrace: 24. 02. 2007 Příspěvky: 191 Bydliště: Florida
|
Zaslal: ne září 09, 2007 9:01 am Předmět: |
|
|
| Ja pozivam paypal 4 roky a5 mesicu. Nikdy jsem nemel sebemensi problem. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Maxipes
Registrace: 05. 02. 2005 Příspěvky: 138
|
Zaslal: čt září 13, 2007 12:47 am Předmět: Re: Placeni pres Pay Pal |
|
|
Ahoj Bukacek.
Ja pouzivam Pay Pal hodne roku a relativne casto,ale nikdy jsem nemel nejmensi problem s nicim a tak jsem se te chtel zeptat jestli ty ano a nebo jestli tvuj odkaz nepatri spise do rubryky vtipu....lol.
Ber to prosim s humorem,ale vazne ty mas nejake "osobni" negativni zkusenosti s Pay Pal a nebo to je jen vykrik......???
Zatim se mej a cago maxipes |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bukacek Anonymní
|
Zaslal: čt září 13, 2007 7:39 am Předmět: Re: Placeni pres Pay Pal |
|
|
| Maxipes napsal: |
Ahoj Bukacek.
Ja pouzivam Pay Pal hodne roku a relativne casto,ale nikdy jsem nemel nejmensi problem s nicim a tak jsem se te chtel zeptat jestli ty ano a nebo jestli tvuj odkaz nepatri spise do rubryky vtipu....lol.
Ber to prosim s humorem,ale vazne ty mas nejake "osobni" negativni zkusenosti s Pay Pal a nebo to je jen vykrik......???
Zatim se mej a cago maxipes |
Nechci tady rozsirovat zadne famy. Poslal jsem sem tu web stranku, kterou me poslal kamos(pry s nima mel problemy). Jestli je to pravda a nebo ne, to nevim
Kazdy si to muze precist a z jejich fora zjistit, jake s nima maji problemy oni. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
meppovic
Registrace: 21. 05. 2006 Příspěvky: 75 Bydliště: Prazska liska podsita
|
Zaslal: po září 17, 2007 8:28 am Předmět: |
|
|
| Pouzivam PayPal tez mnoho let a vcelku spokojenost. Lepsi On-line platebni nastroj na netu neni. Trosku obcas skripe vyrizoveni reklamaci, ale ostatne to je problem kazde firmy , ktera ma x tisic zamestnancu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jakudo
Registrace: 28. 01. 2006 Příspěvky: 129 Bydliště: Trebic/Praha/Seoul(Jižní Korea)
|
Zaslal: so únor 16, 2008 1:29 am Předmět: |
|
|
| když u je řeč o PayPal, měl bych dotaz. Jak pošlu peníze ze zahraničí do ČR a jak je tam vyberu (přes PayPal). Nějak mi tohle uniká a myslím, že to je jedna z věcí, která by na PayPal měla jít docela jednoduše. Jsem teď v Jižní Korei, o prázdninách budu doufám v USA a chtěl bych si z obou zemí poslat peníze do ČR (nechce se mi je určitě vozit někde po kapsách). Jak na to? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bernau
|
Zaslal: po únor 18, 2008 8:39 am Předmět: |
|
|
| jakudo napsal: | | když u je řeč o PayPal, měl bych dotaz. Jak pošlu peníze ze zahraničí do ČR a jak je tam vyberu (přes PayPal). Nějak mi tohle uniká a myslím, že to je jedna z věcí, která by na PayPal měla jít docela jednoduše. Jsem teď v Jižní Korei, o prázdninách budu doufám v USA a chtěl bych si z obou zemí poslat peníze do ČR (nechce se mi je určitě vozit někde po kapsách). Jak na to? |
Nevim jak je to ted ale ja mam od nich mastercard.
Pokud ji od nich dostanes, snad by ji mohli poslat do ceska.
Pry muzes prez ne poslat penize komukoliv, kdo ma emailovou adresu. Jak to presne je v pripade neclenu nevim. Pokud posle nekdo penize mne, jako clenovi, zustanou mi na paypal uctu do te doby, dokud je neutratim (mastercard) nebo je neprevedu na svuj regulerni ucet v bance, ktery mam (jak se rekne cesky "linked"?) s mym paypal uctem.
Predpokladam, ze muzes najit jaky je postup v pripade neclenu, v jejich faq. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jakudo
Registrace: 28. 01. 2006 Příspěvky: 129 Bydliště: Trebic/Praha/Seoul(Jižní Korea)
|
Zaslal: po únor 18, 2008 8:43 am Předmět: |
|
|
| No já účet na paypal mám a svou Visa card tam mám zaregistrovanou. Jde mi o to, jak převést přes paypal peníze třeba z Jižní Korei, kde teď jsem zpět do ČR na můj účet. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Belzebuba
Registrace: 25. 01. 2007 Příspěvky: 36
|
Zaslal: po únor 18, 2008 9:21 am Předmět: |
|
|
| Bernau napsal: | nebo je neprevedu na svuj regulerni ucet v bance, ktery mam (jak se rekne cesky "linked"?) s mym paypal uctem.
|
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kulishek Moderator
Registrace: 25. 01. 2005 Příspěvky: 242 Bydliště: 33131
|
Zaslal: po únor 18, 2008 11:38 am Předmět: |
|
|
Ja teda vetsi castky prevadim zasadne pres banku, mensi pres PayPay.
U PayPalu si dejte pozor, jaky ucet a jakou kartu si u nej registrujete. V lednu mi nejaky vtipalek hacknul PayPal a pres instantni transfery poslal bankovni konto do cervenych cisel. Strategie, ze na konte napojenem na PayPal se z bezpecnostnich duvodu nechava jen minimalni castka, mi byla uplne k nicemu, protoze banka vsechno zauctovala v klidu a pohode do minusu. Penize byly po 2 tydnech zpatky, ale byla to pro me ztrata casu a zbytecne komplikace.
Jo a mimochodem, prestoze ja mam svych x tisic USD zpet, tak ve me PayPalovske reseni problemu moc duvery nevzbudilo, a to zejmena kvuli komukaci: 1) Potvrdit prijeti unauthorized transactions claim PayPalu trvalo 8 dni, coz taky znamena, ze jeden kanadsky prodejce, kteremu bylo z meho uctu zaplaceno, si 8 dni myslel, ze je vsechno v poradku. 2) Zatimco se resilo, proc zmizeli moje penize, pricemz mi PayPal tvrdil, ze hacker vybral heslo primo z meho pocitace, tak mi dosel email, ktery obsahoval duverne informace, ktere zna jen PayPal, ovsem email byl odeslany jako neautentikovany z uplne jine domeny, na niz taky vedl odkaz, na ktery se melo kliknout. Me to prislo jako *S*P*A*M*, ale ukazalo, ze to byl skutecne legitimni email on behalf of PayPal. 3) Na dotaz odeslany pres web mi PayPal odpovedel az po 15ti! dnech. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bernau
|
Zaslal: po únor 18, 2008 10:33 pm Předmět: |
|
|
| jakudo napsal: | | No já účet na paypal mám a svou Visa card tam mám zaregistrovanou. Jde mi o to, jak převést přes paypal peníze třeba z Jižní Korei, kde teď jsem zpět do ČR na můj účet. |
Nemluvim o tve karte kterou tam mas zaregistrovanou.
Mluvim o karte (Mastercard) kterou vydava primo paypal a muzes ji pouzivat jako normalni check card kdekoliv, kde akceptuji mastercard.
Pokud jsi v koreji, otevri si tam v bance ucet a nalinkuj si ho s tvym paypalovym uctem. Pak muzes ze sveho korejskeho uctu prevest penize na paypal a vybrat v cesku v bankomatu svou paypalovskou masterkartou.
Anebo to nemusis ani prevadet, staci, kdyz si v nastaveni sveho paypaloveho uctu nalinkujes svuj korejsky ucet jako backup v pripade, ze nebudes mit dostatek prostredku na zaplaceni na svem paypalovem uctu, automaticky se bude cerpat z uctu, ktery sis zvolil jako prvni backup. (pak druhy backup, treti...)
Pointa je v tom, ze musis mit nejaky bankovni ucet, kde svoje penize ulozis a mas ho nalikovany se svym paypalovym uctem. Jestli si muzes otevrit v koreji ucet v bance nevim.
A tady primo copy>paste z paypaloveho faq:
Question :How do I receive money?
Answer : After you receive an email from PayPal saying you've received a payment, log in to your account to see the funds added to your PayPal balance. If you don't have a PayPal account, sign up for one to receive the payment. Once you have a PayPal balance, you can transfer the funds to a checking account, request a check, or send the funds to someone else.
Doufam, ze jsem podal vcelku vycerpavajici odpoved. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jakudo
|
Zaslal: po únor 18, 2008 11:24 pm Předmět: |
|
|
jj, podal jsi výbornou odpověď Zkusím to tak. V Korei účet mám, tak to snad bude fungovat;)
Ještě jednou diky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|