|
|
| Autor |
Zpráva |
Lucky Luck
Registrace: 19. 11. 2007 Příspěvky: 3
|
Zaslal: út listopad 20, 2007 4:14 am Předmět: Koupe nemovitosti v USA |
|
|
Rad bych vedel, zda v pripade, ze koupim nemovitost, nejaky maly baracek na pronajem a obcasne dovolenou, mam sanci ziskat nejaky "status", ktery mi pripadne umozni se pozdeji do USA prestehovat, pracovat a zit tam?
Momentalne jsem v Anglii.
dekuji za jakoukoliv radu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1222 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: út listopad 20, 2007 7:51 am Předmět: |
|
|
Divil bych se. Ale nevím. Dej se do styku s real estate agent v oblasti kde chceš si koupit nemovitost. On ti velice rád toto zjistí, zvláště v dnešním real estate market. Ať pro svého klienta něco dělá.
Jinak je to ideální čas kupovat nemovitosti, především ty co jsou vacation properties. Když jsem jel nedávno podél pláže, tak to byl jeden barák na prodej vedle druhého. Je to buyer’s market. Chaty co se dřív prodávali za $1,9 M si dnes můžeš koupit jen za $1,6 M. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 426 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: út listopad 20, 2007 6:15 pm Předmět: |
|
|
| tim ze si koupi barak zadnou sanci neziskas.bohuzel |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marcibrno
Registrace: 02. 06. 2007 Příspěvky: 74 Bydliště: Orange County,CA
|
Zaslal: st listopad 21, 2007 5:06 pm Předmět: 1 milion dolaru |
|
|
maji pravdu koupe baraku ti neda vubec zadne vyhody.
Pokud ale investujes do USA spolecnosti pres 1 milion dolaru daji ti obchodni vizum, ktere ti umozni jezdit tak a zpet. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lucky Luck
Registrace: 19. 11. 2007 Příspěvky: 3
|
Zaslal: čt listopad 22, 2007 8:10 am Předmět: domek v USA |
|
|
| Diky za nazory. Tady ma hodne Anglicanu domek v USA, obcas tam jezdi na dovolenou, pronajimaji a pozdeji se tam treba prestehuji na duchod. Je me jasny, ze vizova politika pro Anglicany je jina, jen jsem myslel, ze krome investice by me to umoznilo i cestovani tam a zpet bez problemu, snadnejsi vyrizovani visa atd. Mimochodem me visum pred par lety zamitly a nechci zadat znovu jen tak naslepo abych si do USA nezavrel cestu znovu na temer 2 roky, nebo po jake dobe se vlastne muze zadat. To prestehovani bylo jen hypoteticke, kdyby se mi tam libilo, uvazoval bych o tom. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 914 Bydliště: Praha
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1222 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: pá únor 29, 2008 8:23 am Předmět: |
|
|
| czolgos napsal: | http://www.chicagocz.com/domy-na-floride-zn-levne/
Daji se uz sehnat byty za 100tis. USD.
|
Kde? Nějaká šopa uprostřed bažin? Nebo to je $100.000 za pár týdnů na time-share? No, jestli najdeš barák za 100K, tak to bude barák který je dost z ruky, v špatné oblasti.
| czolgos napsal: |
Zajimalo by me, jestli by mi na nej dali v cesky bance hypoteku
|
Velice bych se divil. No, možná že by ta česká banka vzala informace od Tebe, poslala to americké bance, a pak by jsi české bance za to zaplatil. Aby banka to mohla exekutovat kdyby jsi od majetku, tak musí mít právo ve státě v USA obchodovat.
Normálně všechny smlouvy ohledně nemovitostí se řídí podle zákonů kde ta nemovitost je. To znamená že jestli koupíš od svého souseda v ČR nemovitost která je na Floridě, aniž by soused nebo Ty mluvil anglicky, nebo v USA někdy byl, za Koruny vydělané v ČR, tak i tak smlouva musí být podle Floridských zákonů. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|