|
|
| Autor |
Zpráva |
Atlanta-man
Registrace: 17. 01. 2005 Příspěvky: 157
|
Zaslal: čt červenec 07, 2005 4:42 pm Předmět: |
|
|
Semenac chtelo bi to taky nejak zduvodnit  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá červenec 08, 2005 5:05 am Předmět: |
|
|
To atlanta-man
Klidne se ozen, neboj se toho. Ja jsem si myslela, ze se nikdy nevdam..uz jen z principu. A jak to dopadlo. Manzela mam taky jen kvuli papirum, on to vi, dostal zaplaceno...Byli jsme kamaradi predtim a jsme i ted. Mozna ted dokonce budu nejaky cas bydlet u neho
Anonymni  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Semenac Anonymní
|
Zaslal: pá červenec 08, 2005 7:19 am Předmět: |
|
|
to atlanta-man.
Nic proti Tobe nemam chlape,ale nekdy mi na netu pripadas jako nejaky strelec,ostrostrelec,ktery nevi kam dal.Musis vedet co chces.Zustat tady na cerno bych nedoporucoval,tak se ozen.Bude Te to stat penize,ale ten vysledek-ZELENA!!!Ja jsem do toho sel a dostal jsem ji letos v dubnu.V srpnu letim na mesic do Cech a pak hura zpatky.Caute vsichni.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Atlanta-man
Registrace: 17. 01. 2005 Příspěvky: 157
|
Zaslal: pá červenec 08, 2005 6:45 pm Předmět: |
|
|
Semenac ale ja vim co chci...Chci legalne pracovat v USA a chci zit na ostrovech(casem) Svadba...no ja vim ze to je nejjednodusi ale myslim ze jen na prvni pohled (jsem jiz jednou rozvedenej).A tak spekuluji jak na ty papiry vyzrat Vice hlav vice zeli a proto to resim tady,mozna nekdo poradi  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 426 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: pá červenec 08, 2005 9:49 pm Předmět: |
|
|
.Pokud jde o ,,nadstandartni vstahy,,myslel jsem neco jako Canada...a to USA ma skoro s celym Caribikem [/quote]
v Caribiku budes mit problemy,jednoduchsi to je v Canade jestli chces vedet vic napis na muj mail |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|