Karibik?!

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Karibik?!
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Tipy a navody
Autor Zpráva
Atlanta-man

Registrace: 17. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt červenec 07, 2005 4:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Semenac chtelo bi to taky nejak zduvodnit Laughing
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červenec 08, 2005 5:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To atlanta-man

Klidne se ozen, neboj se toho. Ja jsem si myslela, ze se nikdy nevdam..uz jen z principu. A jak to dopadlo. Manzela mam taky jen kvuli papirum, on to vi, dostal zaplaceno...Byli jsme kamaradi predtim a jsme i ted. Mozna ted dokonce budu nejaky cas bydlet u neho Very Happy
Anonymni Wink
Semenac
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červenec 08, 2005 7:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to atlanta-man.
Nic proti Tobe nemam chlape,ale nekdy mi na netu pripadas jako nejaky strelec,ostrostrelec,ktery nevi kam dal.Musis vedet co chces.Zustat tady na cerno bych nedoporucoval,tak se ozen.Bude Te to stat penize,ale ten vysledek-ZELENA!!!Ja jsem do toho sel a dostal jsem ji letos v dubnu.V srpnu letim na mesic do Cech a pak hura zpatky.Caute vsichni. Laughing
Atlanta-man

Registrace: 17. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá červenec 08, 2005 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Semenac ale ja vim co chci...Chci legalne pracovat v USA a chci zit na ostrovech(casem) Wink Svadba...no ja vim ze to je nejjednodusi ale myslim ze jen na prvni pohled (jsem jiz jednou rozvedenej).A tak spekuluji jak na ty papiry vyzrat Razz Vice hlav vice zeli Laughing a proto to resim tady,mozna nekdo poradi Wink
Henek

Registrace: 12. 03. 2005

PříspěvekZaslal: pá červenec 08, 2005 9:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

.Pokud jde o ,,nadstandartni vstahy,,myslel jsem neco jako Canada...a to USA ma skoro s celym Caribikem Wink[/quote]

v Caribiku budes mit problemy,jednoduchsi to je v Canade jestli chces vedet vic napis na muj mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Tipy a navody Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com