|
|
| Autor |
Zpráva |
VVNY
Registrace: 28. 07. 2007 Příspěvky: 26
|
Zaslal: so únor 09, 2008 8:49 pm Předmět: Social Security card s omezenim? |
|
|
Prosim poradte,jestli vite.
Pred par tydny jsem dostala Social Security card,a nyni jiz i zelenou kartu.Na social card je ale napsane nake omezeni. Jako "platne pouze s employment card". Zajima me,jestli nyni kdyz mam jiz i zelenou,musim znovu zadadat o novou Social card,aby to omezeni bylo odstraneno??nebo je to ok? Dekuju |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: so únor 09, 2008 8:53 pm Předmět: |
|
|
| To co je napsane na tom social security card je ze kdyz ho nekomu napriklad zamestanvateli ukazujes tak musis prdelozit i tvoji GC nebo pracovni povoleni kartu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
VVNY
|
Zaslal: so únor 09, 2008 9:12 pm Předmět: |
|
|
| ano to chapu,ale zajima me, ted kdyz mam uz i green card,tak jestli musim ZNOVU pozadat o new social card? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
bouncingczech
Registrace: 20. 07. 2007 Příspěvky: 211 Bydliště: Mission Viejo, Calif.
|
Zaslal: ne únor 10, 2008 1:16 pm Předmět: |
|
|
| VVNY napsal: | | ano to chapu,ale zajima me, ted kdyz mam uz i green card,tak jestli musim ZNOVU pozadat o new social card? |
Ano. "Employment Authorization Card" je jenom platna na rok a stejne neni potreba kdyz mas zelenou kartu. Mel by jsi jit na Social Security a tam ti daji novou SS karticku. Dokonce myslim ze to nic nestoji, ale tu Zelenou karticku si proverej. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 507 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: ne únor 10, 2008 2:03 pm Předmět: |
|
|
Urcite mas na SSC napsano " valid for work only with DHS autorization"
To znamena ze jsi zadnou SSC nemusis menit, mas to vse v pohode, kdyz budes hledat praci tak musis predlozit jak SSC tak i GC.
SSC prazdna je pouze pro citizen a ty jeste citizen nejsi.
Takze je vse OK, ja mam to same co mas ty
Zdar Bucky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kulishek Moderator
Registrace: 25. 01. 2005 Příspěvky: 251 Bydliště: 33131
|
Zaslal: ne únor 10, 2008 3:55 pm Předmět: |
|
|
VVNY> Proc proste nezavolas na zelenou linku a nezeptas se, jak je to v tvem konkretnim pripade?
SSA: 1-800-772-1213
Mne se zda, ze ten napis na SS karte se ridi taky tim, jestli je GC normalni nebo conditional, protoze ja ho tam teda nemam. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
bouncingczech
|
Zaslal: ne únor 10, 2008 4:00 pm Předmět: |
|
|
| Ja jsem si SS karticku vymenil kdyz jsem dostal zelenou kartu. Na urade mi rekli ze to je spravne protoze ta originalni (s "Not for Employment") neplati kdyz mam GC. Potom mi dali normalni SS Card, bez zadnych podminek i kdyz jsem v te dobe nebyl obcanem. Pravdepodobne to neni tak dulezite ale pro zamestnavatele je to jednussi videt SS kartu BEZ "Not for Employment". |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
|
Zaslal: ne únor 10, 2008 6:43 pm Předmět: |
|
|
No jo, ale ona asi dostala SSC s napisem jak jsem uz psal, a to je vse v pohode. Ona zatim nema narok na plain SSC dokud neni USC.
I hope you got it!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
VVNY
|
Zaslal: ne únor 10, 2008 7:31 pm Předmět: |
|
|
diky za vsechny odpovedi.Jak je videt,tak kazdy to ma nak jinak...bude asi nejlepsi zajit na SS office a zeptat se primo tam. Jen jsem nekdy slysela,ze by mi meli dat novou,uz bez nakych podminek....uvidim.dat vedet.
Anyway,thanks to you all! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
bouncingczech
|
Zaslal: ne únor 10, 2008 8:57 pm Předmět: |
|
|
| BUCKETHEAD napsal: | No jo, ale ona asi dostala SSC s napisem jak jsem uz psal, a to je vse v pohode. Ona zatim nema narok na plain SSC dokud neni USC.
I hope you got it!!! |
Oh yes, I got it!!! There's no need to get your knickers in a twist. Sometime you are right and sometime you are wrong. You are wrong now. No need to be snippy. I realize that knowing everything is a burden, but you should learn to control it. This is not a pissing contest. It's a civilized discussion. So, you see, I got it! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: po únor 11, 2008 5:46 pm Předmět: |
|
|
| VVNY napsal: | diky za vsechny odpovedi.Jak je videt,tak kazdy to ma nak jinak...bude asi nejlepsi zajit na SS office a zeptat se primo tam. Jen jsem nekdy slysela,ze by mi meli dat novou,uz bez nakych podminek....uvidim.dat vedet.
Anyway,thanks to you all! |
Ja mam taky SS kartu s omezenim, ale mam taky zelenou, takze ten napis na social karte vubec situaci nemeni. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
|
Zaslal: po únor 11, 2008 9:18 pm Předmět: |
|
|
Bouncingczech,
I have no f...... clue what are you talking about....
Pull your self together old man  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dana_MI
Registrace: 26. 12. 2006 Příspěvky: 502 Bydliště: Michigan, Algonac
|
Zaslal: út únor 12, 2008 8:30 am Předmět: |
|
|
| BUCKETHEAD napsal: | Urcite mas na SSC napsano " valid for work only with DHS autorization"
To znamena ze jsi zadnou SSC nemusis menit, mas to vse v pohode, kdyz budes hledat praci tak musis predlozit jak SSC tak i GC.
Zdar Bucky | Bucky, ja jeste citizen nejsem a na SSN zadne omezeni nemam. Mela jsem ho tak 3 mesice, nez mi prisla GC, ale pak mi ji vymenili a ted tam zadne omezeni neni. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: út únor 12, 2008 9:05 am Předmět: |
|
|
| Dana_MI napsal: | | BUCKETHEAD napsal: | Urcite mas na SSC napsano " valid for work only with DHS autorization"
Zdar Bucky | Bucky, ja jeste citizen nejsem a na SSN zadne omezeni nemam. Mela jsem ho tak 3 mesice, nez mi prisla GC, ale pak mi ji vymenili a ted tam zadne omezeni neni. |
No jo, jenze ona si kartu nevymenila, takze logicky tam napis porad zustava
Samozrejme kdo si vymenil kartu, dostal ji bez omezeni.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|