|
|
| Autor |
Zpráva |
Glop
Registrace: 19. 05. 2005 Příspěvky: 80
|
Zaslal: st červenec 06, 2005 11:31 am Předmět: Florida |
|
|
| Skoro nikdo mi neodpovedel na jednu otazku doufam ze nekdo odpovi prosim Vas moc kolik na Floride utrati clovek za jidlo a piti za mesic a kolik stoji tak byt na pronajem za mesic proste nikdo mi na to neodpovedel vim ze u kazdyho je to jinak ale proste kdyby nekdo mohl pomoct diky moc mejte se cau |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pepino73 Kritik
Registrace: 31. 01. 2005 Příspěvky: 270 Bydliště: Tennessee
|
Zaslal: st červenec 06, 2005 5:49 pm Předmět: |
|
|
Glope to vis lidi jsou ted trochu zaneprazdneni letem tak se nediv,ale taky bys mohl treba na neco prijit ty sam a necekat jen na odpoved Na internetu se da najit cokoliv hmmm Ty ceny apacka jsou opravdu rozdilne a zavisle na vice vecech.A co se tyce jidla,tak myslim ze kdyz to prezenu tak za 150$ se musis nacpat denne jako chro chro Ale opet to je na tobe, nekomu staci 100$ na mesic na jidlo a zije v pohode a nekomu nestaci 300$ Pokud se chcces stravovat v bufetech a v mekaci tak ti tech 300$ stacit nebude. Pokuid vsak si dovedes neco sam uvarit jses na tom lip. Ale nespechej,az budes mit vizum tak si to zkusis sam na vlastni kuzi a to je nekdy mozna lepsi ,nez nektere rady Tak se zatim mej fajn.
Tady se jukni na ty apacka http://www.apartmentguide.com/index.asp |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Glop
|
Zaslal: st červenec 06, 2005 7:03 pm Předmět: |
|
|
Vis jak obohacuji toto forum o otazky a odpovedi jinak diky moc |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kulishek Moderator
Registrace: 25. 01. 2005 Příspěvky: 252 Bydliště: 33131
|
Zaslal: st červenec 06, 2005 11:36 pm Předmět: Re: Florida |
|
|
| Glop napsal: | | Skoro nikdo mi neodpovedel na jednu otazku doufam ze nekdo odpovi prosim Vas moc kolik na Floride utrati clovek za jidlo a piti za mesic a kolik stoji tak byt na pronajem za mesic proste nikdo mi na to neodpovedel vim ze u kazdyho je to jinak ale proste kdyby nekdo mohl pomoct diky moc mejte se cau |
U kazdyho je to fakt jinak, ale jestli chces konkretni cisla, tak ja platim za studio v Miami $513/mesic a za jidlo+nealko piti utratim tak do $120/mesic (nejim maso/uzeniny a vetsinou si varim). |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Glop
|
Zaslal: čt červenec 07, 2005 1:46 am Předmět: |
|
|
| Kulishek : jeste mi prosim rekni jakej rozdil je mezi apartment a studio |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kulishek Moderator
Registrace: 25. 01. 2005 Příspěvky: 252 Bydliště: 33131
|
Zaslal: čt červenec 07, 2005 2:24 am Předmět: |
|
|
Glop>
Studio je apartment bez loznice - neco jako u nas garsonka. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Semenac Anonymní
|
Zaslal: čt červenec 07, 2005 7:14 am Předmět: Re: Florida |
|
|
| kulishek napsal: | | Glop napsal: | | Skoro nikdo mi neodpovedel na jednu otazku doufam ze nekdo odpovi prosim Vas moc kolik na Floride utrati clovek za jidlo a piti za mesic a kolik stoji tak byt na pronajem za mesic proste nikdo mi na to neodpovedel vim ze u kazdyho je to jinak ale proste kdyby nekdo mohl pomoct diky moc mejte se cau |
U kazdyho je to fakt jinak, ale jestli chces konkretni cisla, tak ja platim za studio v Miami $513/mesic a za jidlo+nealko piti utratim tak do $120/mesic (nejim maso/uzeniny a vetsinou si varim). |
Ja platim za apacko 500 mesicne a za jidlo tak 400(jim casto maso,protoze mi chutna a do bufetu chodim 2krat tydne),takze ten litr jen mesicne uleti.Nechapu,jak nekdo muze jist za 150 mesicne.To snad ty lidi zerou jen polivky do mikrovlnky.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Glop
|
Zaslal: čt červenec 07, 2005 2:11 pm Předmět: |
|
|
| tak jsem si nasel apacko ale vsechno to je od 650 nahoru ale je krasny bazen, mycka, posilovna, samozrejme klimatizovano, internet nevim je to asi moc ted de o to jakou praci najdu abych na to mel ale kdyz budu delat tak tech 1000$ prece musim vydelat ne ja fakt nevim mam z toho docela strach chtel bych usetrit alespon 500$ za mesic nechci vsechno utracet snad to nejak pude mate nekdo nejaky zkusenosti jak ste zacinaly kolik ste mely na hodinu a za jak dlouho se clovek vypracuje na vetsi plat apod kdyztak pisnete diky moc |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ocean*
Registrace: 05. 04. 2005 Příspěvky: 224
|
Zaslal: pá červenec 08, 2005 3:59 am Předmět: |
|
|
Mozna by ses mel pro zacatek zamerit na pronajem nekde u lidi. A uvedom si, ze budes platit prvni a posledni najem predem + security deposit. A dalsi depozity na vsechno - pocinaje elektrinou, konce telefonem.
Bazeny a klimatizace atd. jsou tady v kazde ctvrti. Ty lepsi ctvrti se lisi tim, KDO v nich zije.
Dale si uvedom, ze se neobejdes bez auta. Koupe auta, znacka, sticker, pojistka... Ten zacatek je tady tezkej.
No a kolik mesicne - to se neda rict. Cim vic mas, tim vic utratis. Rika se, ze zacatek tady trva 5 let. Nam se podarilo tu dobu zkratit, ale zazili jsme taky krusne chvile. Jsem tady s rodinou.
Rekla bych, ze na slusnej zivot - $50 00 rok/osoba. No a kdyz je vic, je to lepsi, ze jo!
Nevim, CO tady chces delat. Vetsina lidi zacina pod bossem, nekdo ( zalezi na znalosti anglictiny ) si najde praci sam. Potrebujes ale pomoc - a na to nespolehej!
Mistni ceske komunity - no a bych se nemusela rozcilovat, napisu jen, ze kdyz se jim vyhnes uplne, udelas nejlepe.
Zpocatku nejen, ze neusetris - budes rad, kdyz se do roka vyhrabes z dluhu. Makej na anglictine, makej na sobe.
Jake si to tady udelas, takove to budes mit. Nevim, co umis a CO je tvym cilem. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|