Chci žít v USA, ale jak?

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Chci žít v USA, ale jak?
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zustat nebo jet domu?
Autor Zpráva
dvvd

Registrace: 05. 06. 2007

PříspěvekZaslal: st leden 02, 2008 2:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja sem tu ctyri roky a na cesky kanaly tu koukam kazdy den Smile
Drazi

Registrace: 01. 01. 2008

PříspěvekZaslal: st leden 02, 2008 3:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ještě mám otázku, pročítal jsem tu hodně příspěvků a už jsem z toho zblblej. Když bych čistě teoreticky dělal aupair a náhodou se nechtěně během té doby seznámil s nějakou ženskou a čistě třeba během práce jako aupair se náhodně chtěli vzít jak by to bylo s mým občanstvím? Můžu žádat o americké občanství, nebo jak?

dvvd:
Tak to je fajny, a jaky byly tvoje první překážky v Americe?
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: st leden 02, 2008 5:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No USC je dlouhej run. Na to jeste ani nepomislej. Po svatbe min 5 let.
dvvd

Registrace: 05. 06. 2007

PříspěvekZaslal: st leden 02, 2008 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hele no o marriage a vyrizovanim papiru tady toho bylo hodne napsanyho myslim, ze je to asi tak druhy nejcastejsi tema tady tak zkus trochu prohledat archiv a najdes a o tech prekazkach, ja sem tady asi pred par mesici psala o tom slohove cviceni tady na foru hehe ja sem treba predtim zila v anglii takze anglictina problem nebyl, myslim ze nejvetsi prekazkou bylo moje evropsky mysleni a neustaly porovnavani ameriky s evropou a presvedcovani, ze to tu musi fungovat stejne jako ve vyspele, zapadni evrope a pak sem pochopil, ze ne ze amerika je uplne jinej svet a od ty doby ji miluju. jo a pak si jeste pamatuju ze me stvalo, ze tu lidi ridi jako prasata, nez sem prijela sem tak sem si myslela ze, psychopaticti ridici sou jen v Praze
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: st leden 02, 2008 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drazi napsal:
ještě mám otázku, pročítal jsem tu hodně příspěvků a už jsem z toho zblblej. Když bych čistě teoreticky dělal aupair a náhodou se nechtěně během té doby seznámil s nějakou ženskou a čistě třeba během práce jako aupair se náhodně chtěli vzít jak by to bylo s mým občanstvím?

No, jestli rozumím co au pair dělá, tak je to pomocná práce na rok. Ale než se oženíš, tak bych to odhadl asi na pět nebo šest let.

Musíš napřed se rozhlédnout, seznámit se s mnoho dívkami, s některými strávit měsíce nebo roky, zamilovat se, být zasnoubený tak 2 roky, a vzít se. Uvědom si, že ve většině kostelů potřebuješ dát minimálně rok na přípravu.
Drazi

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2008 1:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok díky za radu. Ale GC mám čansi dostat? Asi nejvíc záleží hlavně do jaký rodiny se člověk jako au-pair dostane, jestli do blbý tak to může snad rovnou zabalit.
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2008 7:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Drazi napsal:
Ok díky za radu. Ale GC mám čansi dostat? Asi nejvíc záleží hlavně do jaký rodiny se člověk jako au-pair dostane, jestli do blbý tak to může snad rovnou zabalit.

At zacinas kdekoliv, a to nemusi byt jenom zivot v nove zemi ale treba i vlastni business tak to neni vzdycky ruzove. Ale kdyz to hodlas pri prvni prekazce zabalit tak nic nezacinej a nikde nejezdi hlavne ne do USA.
Drazi

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2008 12:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak rozhodně bych při první překážce nic nebalil, to nebylo myšleno vážně Smile
BUCKETHEAD

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2008 12:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drazi,
Koukam ze si myslis ze je jednoduche ziskat GC....Tak abys nenaletel, jelikoz dostat GC v USA je jako ziskat titul v CR, dlouha doba a spousta penez. Musis si najit zenskou aby si te vzala, a to urcite kazda udela po chvilce v USA. Kolik ze ti je?
Drazi

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2008 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já vím že to není hned, chce to čas a nervy. Vím, že to není a nebude tak lehké, to jen přemějšlím dost a dost dopředu Smile Je mi 22.
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2008 11:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drazi napsal:
Já vím že to není hned, chce to čas a nervy. Vím, že to není a nebude tak lehké, to jen přemějšlím dost a dost dopředu Smile Je mi 22.

No tak uz zacni shanet co a jak a pripravuj se, jestli planujes jet jako au-pair, protoze je to tam limitovany vekem, tak at to nepropasnes!
brandonone
Anonymní

PříspěvekZaslal: st leden 30, 2008 6:15 pm    Předmět: cau mam stejnej sen Odpovědět s citátem

Drazi napsal:
Díky za radu. A neví někdo jak je to tam se satelitem třeba? když tam budu mít satelit na CW, jestli mi tam půjde Digilink karta třeba na chytání českých kanálů přes satelit, nevíte jestli to bude fachat.

to dvvd: Díky, jak jsi dlouho ty v USA?

Cau je to super ze je nekdo taky takovej!!! Smile
V chcicagu sem uz byl viz : http://youtube.com/watch?v=Le_CI_7nvCM

kontaktuj me na brandonone(zavinAC)centrum.cz
AzPete

Registrace: 06. 01. 2007

PříspěvekZaslal: čt leden 31, 2008 12:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No diky za reprezentaci.Prelozene do anglictiny... ani se nedivim ze je to tak slozite s tema vizama...ale jako "juvenile distraction" je to O.K.AzP Wink
mardentin
Anonymní

PříspěvekZaslal: so únor 02, 2008 6:19 am    Předmět: Dotaz Odpovědět s citátem

Zdravím, chci se jen zeptat, když tu radíte, jak začínat jako au-pair. Já bych o práci hlídání dětí měla zájem, ale ubytování budu mít vlastní se svojí rodinkou, dá se taková práce najít, pokud nemám zájem u rodiny bydlet? Asi až z inzerátů po příjezdu, co?

Jinak držím palce, protože se vyplatí věřit svým snům a jít za nima.
Měla jsem možnost jet do US před 9 rokama, ale pak jsem zjistila, že jsem těhotná a nastaly komplikace, tak to padlo.
Teď ale máme šanci jít do USA celá rodinka legálně a téhle šance už se teda nevzdám.
MAR
PS: držím palce
BUCKETHEAD

PříspěvekZaslal: so únor 02, 2008 11:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mardetin,
Jsi vyhrala zelenou kartu?
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zustat nebo jet domu? Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Strana 2 z 3

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com