Turisticka viza

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Turisticka viza

Autor Zpráva
Maja

Registrace: 19. 11. 2007

PříspěvekZaslal: út prosinec 11, 2007 11:02 am    Předmět: Turisticka viza Odpovědět s citátem

Budu si zadat o turisticka viza. Zaroven jsem se letos prihlasila do loterie o GC. Kdyz pujdu na ambasadu na pohovor, vedi oni, ze jsem se do loterie prihlasila? Muzou se mi zeptat na otazku zda jsem se nekdy prihlasila do loterie?
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po leden 28, 2008 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Byl jsem ve stejne situaci, kdyz jsem si zadal o turist visa. Predtim jsem se jednou ucastnil loterie. Do zadosti o vizum jsem to neuvadel a nikdo se me na to neptal. Podle me ty databaze nemaji propojene a neni sance to zjistit. Tohle tema se tady jiz jednou probiralo, tak to zkus vyhledat. Kazdopadne pak napis, jak jsi s tim vizem dopadla. Good luck.
Maja

Registrace: 19. 11. 2007

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2008 12:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj
tak ty viza jsem dostala, bez problemu, zadne otazky ohledne prihlasky do loterie nepadly. Uz jsem i vycestovala do US a jsem zas zpet v CR. Dostat viza bylo vice "jednoduche" nez absolovat pohovor pri vstupu do US na imigracnim, tam meli pekne doterne otazky,az jsem premyslela jestli se maji pravo na to vsechno ptat {zda mam pritele v CR ci v US,zda se tam jedu najit pritele a vdat....jestli jsem nekdy mela deti, jestli nejake neocekavam,jestli jsem byla vdana....}, zajimalo by me na co maji narok se te zeptat a na co ne? Protoze v tu chvili co jsi na vst.pohovoru,mas pocit,ze jsi takle malinka naproti jim.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Viza Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com