Pratele a Kamaradi "Where to find them?"

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Pratele a Kamaradi "Where to find them?"

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Co jsme za lidi
Autor Zpráva
Marketa_NY

Registrace: 23. 09. 2006

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2008 10:05 am    Předmět: Pratele a Kamaradi "Where to find them?" Odpovědět s citátem

Tak si tu tak sedim v Land Rover Service Department a cekam az mi opravej auto. Kolem sedi particka rechtajicich se americkych slecen a me tak kapne na mozek "Kde jsou moje kamaradky?"

Clovek co je ve statech se nauci strasne rychle byt o samote, mozna az moc rychle a zapomene na to,ze potrebuje kolem sebe take nejake ty lidicky, pratele a kamarady, co se mu venuji v casech samoty.

Jsem tu tri roky,ale nikdy jsem si neprisla tak sama jako ted. Sice mam pritele, ktery se o me stara se vsi laskou a respektem a jsem s nim kazdy vikend nonstop. Ale to neni to stejne. Priteli se nemuzete sverit s tim,jakou novou rasenku jste si koupila, a co chcete koupit mamce k narozeninam a jaky mate zensky problem ... atd.protoze chlapa tohle absolutne nemuze zajimat.K tomu potrebujete t udruhou stabajznu co to s vama vsechno prodrbe. Vsechny moje kamaradky se ale vratili zpatky do Cech a nebo odstehovaly do jinych statu - nepocitaje Ditusku! Ale s tou se vidim take jednou za sto dvacet let!

Videt ho s celou jeho rodinou a se vsemi kamarady se kterymy vyrustal mi vklada do hlavy myslenku, jak to tu bez tech vsech znamich, kamaradu a rodinnych prislusniku preziju? Ano vsichni tu mame nejake ty "zname", ale neni to to stejne, co mame doma "v rodne zemi", kde jsme vyrustali.

Jak si tu clovek najde opravdoveho kamarada? Opravdovou spriznenou dusi? Nekdy mi prijde ze je to prakticky nemozne ... vsichni tu jsou tak nejak propleteni a uz maji ty sve zname a dostat se mezi ne, neni vzdy az tak jednoduche, ne-li skoro nemozne.

A tak se ptam ..
Jak na to .. rychle ale ucinne?
Buba
Anonymní

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2008 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://czech.meetup.com/8/

GLHF
Marketa_NY

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2008 7:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Buba napsal:
http://czech.meetup.com/8/

GLHF

THX ... po necem takovem jsem cucela Smile
Klara

Registrace: 04. 05. 2006

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2008 8:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj Market,
je to vazne tezky si najit dobrou kamaradku.Ja jsem byla na Floride 4 roky,tam sice bylo 100ky cechu,ale z toho bylo asi jenom 5 dobrych Sad Po 2 letech jsem se poznala s holcinou a staly se z nas super kamosky-kazdy den spolu,sport,kavicka apod...Pak jsem se odstehovala do PA,po 2 letech jsem tu narazila na 3 cesky s deckama Wink Byla jsem z toho ze zacatku nadsena,ale jelikoz decka nemam,tak muj zivotni styl je trosku jinej.Hlavne jsem zjistila,ze duvera tu moc nefunguje...co reknes jedny ,tak druhy den to vedi vsechny...jsem z toho trosku zklamana a vlasne zase sama...Jeste ze existuje Skype a muzu si pokecat s dlouholetyma kamoskama...
Je to vazne tezky v americe najit dobrou dusicku !Je mi z toho obcas smutno,ze tu nikoho nemam,ale zacinam si na to pomalu zvykat.Vim,ze to bylo moje rozhodnuti se sem prestehovat,tak si nemuzu moc stezovat Rolling Eyes
bohuzel "neco za neco"je pravive....
dvvd

Registrace: 05. 06. 2007

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2008 9:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Souhlas, i ja sem si pripadala desne sama, poznala sem spoustu kamaradek o kterych jsem si myslela, ze sou moji friends for life ale nakonec sem se presvecila o opaku a nase cesty se pak rozesly. pak sem se prestehovala do Ceske ctvrti, poznala spousty Cechu a byla chvili happy, nez sem poznala jaci doopravdy jsou. Je to hlavne strasna vesnice, vsichni si vsechno reknou a me zezacatku udivovalo ze o me vsechno vedi lidi ktery sem v zivote nepotkalo. A tak ze spousty kamaradu a kamaradek se staly spise znami. Je to zvlastni, cely ty roky jsem si prala mit hodne znamych, mit v telefonu spousty cisel a bydlet v blizkosti tech znamych, ted to mam a stejne nejsem happy. Naopak bych vymenila spoustu znamych za par blizkych pratel. a recept na to jak si najit pratele nemam. Dobre pratelstvi zraje s roky a musi o nej clovek pecovat a starat se...ale kde ho hledat to ti vazne nereknu! Ale prijed tenhle vikend, konecne Smile
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2008 10:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Recept na to jak si najit pratele???? Laughing Laughing To je neco jako FTL nebo time travel - teoreticky by to melo byt mozne, ale ... Tohle ani neni tak moc o tom jak najit nove kamarady, ale spis, co s tema staryma, ktere clovek nechal za Atlantike (nebo v San Fran nebo v Australii)? Nedavno mi doslo, ze ja jsem sice opustil je, ale oni me tak docela ne. Minimalne jednou denne se mi stane, ze vidim neco (cokoli), otocim se na Prda ... a zjistim, ze uz jsem ho osm let nevidel. Kecat po telefonu je fajn, ale vetsina se toho da probrat jenom u neho ve sklepe, u me na terase nebo Na Rozku ... pokud mozno v teto posloupnosti od patku odpoledne do pondelniho rana. Lidi, se kteryma jsem vyrustal a dospival, se proste nedaji nahradit - kamaradi ze stredni obzvlast.

Proto nam asi nikdy nevyslo to setkani Chicago-cz. Na jednu stranu je to skoda (o tom jak me sere, ze mel Scoutik pravdu ani nemluve Evil or Very Mad), ale na stanu druhou - nebylo by zklamani nevyhnutne? Ja jsem se uz par "meetups" (s ruznorodou tematikou Mr. Green) z toho webu zucastnil a ... zklamani Cesky meetup mozna bude o necem jinem, ale pro jistotu bych od toho moc necekal - bude to zoo Mr. Green, tudiz zdravy skepticismus je nejlepsi obranou.

Tohle je nejspis opet jedna z tech "veci, ktere se stavaji jenom mne", ale musim se priznat, ze moje pritelkyne se mi sverovaly s vecma jako jsou rasenky, zenska hygiena, starosti s kamaradkama, s maminkou, rodinnym psem ... a nikdy se mi zadnou z nich nepodarilo presvedcit, ze to neni normalni Shocked. Jakmile se ta hraz jednou otevrela, tak to bylo jako dira v Hoover Dam Wink.
Redneck

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2008 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rigu, ale ono setkani Chicago-cz uz probehlo, pred peti lety. To jeste za Charlese..., tady u me na Black Creeku. Pokud by snad byl zajem, Black Crek se jede kazdy rok na podzim..., a jsou i jina mista, ale varuji, je to jenom pro otrle...
Marketa_NY

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2008 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dvvd napsal:
Souhlas, i ja sem si pripadala desne sama, poznala sem spoustu kamaradek o kterych jsem si myslela, ze sou moji friends for life ale nakonec sem se presvecila o opaku a nase cesty se pak rozesly. pak sem se prestehovala do Ceske ctvrti, poznala spousty Cechu a byla chvili happy, nez sem poznala jaci doopravdy jsou. Je to hlavne strasna vesnice, vsichni si vsechno reknou a me zezacatku udivovalo ze o me vsechno vedi lidi ktery sem v zivote nepotkalo. A tak ze spousty kamaradu a kamaradek se staly spise znami. Je to zvlastni, cely ty roky jsem si prala mit hodne znamych, mit v telefonu spousty cisel a bydlet v blizkosti tech znamych, ted to mam a stejne nejsem happy. Naopak bych vymenila spoustu znamych za par blizkych pratel. a recept na to jak si najit pratele nemam. Dobre pratelstvi zraje s roky a musi o nej clovek pecovat a starat se...ale kde ho hledat to ti vazne nereknu! Ale prijed tenhle vikend, konecne Smile

O vikendu dojedu! Uz se tesim . UDELEJ HUSU PRIJEDE TI TETICKA Z MORAVY DCERECKO .. HAHAHA .. DELAM SI PRDEL ... NEJAKA CHLASTACKA BY ALE BEJT MOHLA TO BYCH SE ANI MOC NEZLOBILA .. HAHAHA
AzPete

Registrace: 06. 01. 2007

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2008 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A mozna Strejda z Hodonina priveze poradnou doma palenou Slivovici. Radsi tam pridej jeste jednu husu. Laughing AZP
Marketa_NY

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2008 10:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dvvd napsal:
\\

KURNIK DITO, CHCE TO NEJAKOU RADNOU PARBU .. PRISTI TEJDEN MAM VOLNO (ALE O VIKENDU LETIME DO VEGAS) .. TAKZE .. COZ TAKHLE DAT SI SPENAT !! LOL .. NEBO RADSI TU SLIVOVICI S TOU HUSOU A ZAZEREME TO CHLEBEM A BUDE NAM DOBRE
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Co jsme za lidi Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com