iPhone

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

iPhone

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pocitace, Elektronika, Internet
Autor Zpráva
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: so leden 19, 2008 4:27 pm    Předmět: iPhone Odpovědět s citátem

Uz jste si nekdo poridil iPhone? Zajimali by me zkusenosti s timto telefonem.
marcibrn
Anonymní

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2008 1:20 pm    Předmět: iphone Odpovědět s citátem

jo mnela jsem ho ale je to docela draha hrackana na to co to umi.
Je velice snadno ovladatelny, velky a dobry display a celkove hodne veci...
Ale : servis je drahej musis se upsat na 2 roky u att min $60 mesicne za 450 min a data,
itunes jsou problem ( to iphone pouziva k sync) a nekdy to zamrza s windows XP.
Nema voice activation a ridit s nim a telefonovat se proste neda pokud nemas na aute jako ja bluetooth ovladatelnej z volantu.
displey je docela sensitive a pokud mas velky prsty tak se budes tezko trefovat do keyboardu

Vratila jsem ho a objednala si tel Sony ericson z japonska odbloknutej, levnejsi a plna spokojenost
Anonymní

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2008 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nekde jsem cetl ze pokud pouzivas odbloknute telefony od jinych vyrobcu protoze su levnejsi tak kdyz bude provider posilat software patch tak ti to ten telefon zamkne protoze to pozna ze nemas original.
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2008 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja jsem cetl, ze kdyz si ho odblokuji, tak si nemuzu nahrat novy firmware, protoze by byl zase zpatky zablokovany a musel bych si bud zpatky stahnout stary firmware nebo cekat na to az nekdo odblokuje ten novy firmware. To bude asi ono ne?
Buba
Anonymní

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2008 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja cetla, ze nejde nahravat video, nejde poslat MMS a jak po 400 nabiti odejde baterka tak ti ji vymeni jenom v autorizovanym servisu.
Buba
Anonymní

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2008 7:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak beru zpet;] Jak sem hledala recenzi, ve ktere jsem se to docetla, tak jsem nasla novejsi clanky o tom, ze uz umi video i MMS. Sorac za mateni :]
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2008 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja jsem zase cetl (tusim v Popula Science), ze cinani udelali knock off, ktery je levnejsi, spolehlivejsi, nevazany na AT&T a vicemene vsechno to, co by si Apple a hlavne consumers prali aby byl taky iPhone. Ted uz jenom, kde ho sehnat?
marcibrn
Anonymní

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2008 1:45 pm    Předmět: odblokovany cell Odpovědět s citátem

tohle je muj uz 2 odblokovany cell u att a nemam problem. Vsechno funguje perfektne, att mne dokonce dali novou SIM nedavno a zadnej problem.
Odblokovany mobily jsou drazsi ale Japonsko je s technikou dal takze vic umi ale usetrim na servisu uz 5 let platim mesicne $30 za vsechno a jsem bez kontraktu 3 roky a muzu posilat SMS,MMS i video, audio i do CR ...
dvvd

Registrace: 05. 06. 2007

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2008 4:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja sem si iphone odblokovala a po dvou mesicich me fakt prestal bavit, je to dobra hracka, ale pokud hodne pisete smsky neprakticky, nekdo uz to tady psal, tezko se strefujete do klavesnice. taky neumi nacist telefonni cisla ze simky takze je tam musite napsat rucne, ale to je asi jen kdyz ho mate odblokovanej. zkratka je to dobra machrovinka ale ne moc prakticky cell phone
AzPete

Registrace: 06. 01. 2007

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2008 11:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takze kdyz kaktusy nejsou nejak nadseny tak normalni cell phone by mel stacit. Co me vic zajima ze marcibrn muze komunikovat z Cr. Ja to take delam pres computr,ale jaka je v tom vyhoda? Jenom ze mohu komunikovat z auta? AzP. Wink
marcibrn
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2008 12:30 pm    Předmět: cell a CR Odpovědět s citátem

no vzhledem k tomu ze miluju cestovani a vikendy travim v divoke prirode USA a ne doma na kauci tak se cell s moznosti komunikace do CR hodi, protoze bezdratovy internet v Grand Canonu jeste nevedou ale signal na cell jsou skoro vsude a co se tyce SMS a MMS tak ty jsou doruceny do cell v CR temer okamzite takze muzete postal po rozhovoru i fotku treba s tim Grand Canonem s kondorem v poradi aby vedeli o cem to vlastne mluvite. Pokud vim tak to umi jen at&t a T-mobile protoze je to stejny system jak v Evrope.
jasne pro pripad domova je lepsi treba msn messenger s kamerou
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pocitace, Elektronika, Internet Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com