|
|
| Autor |
Zpráva |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 909 Bydliště: Praha
|
Zaslal: so leden 19, 2008 4:27 pm Předmět: iPhone |
|
|
| Uz jste si nekdo poridil iPhone? Zajimali by me zkusenosti s timto telefonem. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
marcibrn Anonymní
|
Zaslal: út leden 22, 2008 1:20 pm Předmět: iphone |
|
|
jo mnela jsem ho ale je to docela draha hrackana na to co to umi.
Je velice snadno ovladatelny, velky a dobry display a celkove hodne veci...
Ale : servis je drahej musis se upsat na 2 roky u att min $60 mesicne za 450 min a data,
itunes jsou problem ( to iphone pouziva k sync) a nekdy to zamrza s windows XP.
Nema voice activation a ridit s nim a telefonovat se proste neda pokud nemas na aute jako ja bluetooth ovladatelnej z volantu.
displey je docela sensitive a pokud mas velky prsty tak se budes tezko trefovat do keyboardu
Vratila jsem ho a objednala si tel Sony ericson z japonska odbloknutej, levnejsi a plna spokojenost |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út leden 22, 2008 1:54 pm Předmět: |
|
|
| Nekde jsem cetl ze pokud pouzivas odbloknute telefony od jinych vyrobcu protoze su levnejsi tak kdyz bude provider posilat software patch tak ti to ten telefon zamkne protoze to pozna ze nemas original. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 909 Bydliště: Praha
|
Zaslal: út leden 22, 2008 2:17 pm Předmět: |
|
|
| Ja jsem cetl, ze kdyz si ho odblokuji, tak si nemuzu nahrat novy firmware, protoze by byl zase zpatky zablokovany a musel bych si bud zpatky stahnout stary firmware nebo cekat na to az nekdo odblokuje ten novy firmware. To bude asi ono ne? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Buba Anonymní
|
Zaslal: út leden 22, 2008 7:20 pm Předmět: |
|
|
| Ja cetla, ze nejde nahravat video, nejde poslat MMS a jak po 400 nabiti odejde baterka tak ti ji vymeni jenom v autorizovanym servisu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Buba Anonymní
|
Zaslal: út leden 22, 2008 7:25 pm Předmět: |
|
|
| Tak beru zpet;] Jak sem hledala recenzi, ve ktere jsem se to docetla, tak jsem nasla novejsi clanky o tom, ze uz umi video i MMS. Sorac za mateni :] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 818 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: út leden 22, 2008 7:26 pm Předmět: |
|
|
| Ja jsem zase cetl (tusim v Popula Science), ze cinani udelali knock off, ktery je levnejsi, spolehlivejsi, nevazany na AT&T a vicemene vsechno to, co by si Apple a hlavne consumers prali aby byl taky iPhone. Ted uz jenom, kde ho sehnat? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
marcibrn Anonymní
|
Zaslal: st leden 23, 2008 1:45 pm Předmět: odblokovany cell |
|
|
tohle je muj uz 2 odblokovany cell u att a nemam problem. Vsechno funguje perfektne, att mne dokonce dali novou SIM nedavno a zadnej problem.
Odblokovany mobily jsou drazsi ale Japonsko je s technikou dal takze vic umi ale usetrim na servisu uz 5 let platim mesicne $30 za vsechno a jsem bez kontraktu 3 roky a muzu posilat SMS,MMS i video, audio i do CR ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
dvvd
Registrace: 05. 06. 2007 Příspěvky: 58 Bydliště: New York, NY
|
Zaslal: st leden 23, 2008 4:52 pm Předmět: |
|
|
| ja sem si iphone odblokovala a po dvou mesicich me fakt prestal bavit, je to dobra hracka, ale pokud hodne pisete smsky neprakticky, nekdo uz to tady psal, tezko se strefujete do klavesnice. taky neumi nacist telefonni cisla ze simky takze je tam musite napsat rucne, ale to je asi jen kdyz ho mate odblokovanej. zkratka je to dobra machrovinka ale ne moc prakticky cell phone |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 489 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: st leden 23, 2008 11:41 pm Předmět: |
|
|
Takze kdyz kaktusy nejsou nejak nadseny tak normalni cell phone by mel stacit. Co me vic zajima ze marcibrn muze komunikovat z Cr. Ja to take delam pres computr,ale jaka je v tom vyhoda? Jenom ze mohu komunikovat z auta? AzP.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
marcibrn Anonymní
|
Zaslal: čt leden 24, 2008 12:30 pm Předmět: cell a CR |
|
|
no vzhledem k tomu ze miluju cestovani a vikendy travim v divoke prirode USA a ne doma na kauci tak se cell s moznosti komunikace do CR hodi, protoze bezdratovy internet v Grand Canonu jeste nevedou ale signal na cell jsou skoro vsude a co se tyce SMS a MMS tak ty jsou doruceny do cell v CR temer okamzite takze muzete postal po rozhovoru i fotku treba s tim Grand Canonem s kondorem v poradi aby vedeli o cem to vlastne mluvite. Pokud vim tak to umi jen at&t a T-mobile protoze je to stejny system jak v Evrope.
jasne pro pripad domova je lepsi treba msn messenger s kamerou |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|