pas-odjezd z usa-bez US viza v pase

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

pas-odjezd z usa-bez US viza v pase

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Co jsme za lidi
Autor Zpráva
jan
Anonymní

PříspěvekZaslal: st leden 18, 2006 12:32 pm    Předmět: pas-odjezd z usa-bez US viza v pase Odpovědět s citátem

dekuji za zaslane odpovedi na mou otazku, chapu jak si nechat vystavit nahradni cest.doklad,resp.novy pas, to je mi uz jasne, ale mam problem v tom ze vzhledem k tomu ze jsem prekrocil pulrocni turist.vizum , tak logicky pri vydani noveho pasu nebudu mit vizum USA a ani si netroufam si jit nekam nechat potvrdit ze jsem to vizum mel, proto patrne budu odjizdet z USA s cistym pasem-tedy bez viza - jen jsem chtel pozadat zda nekdo nemate zkusenost od svych znamych co podobnym zpusobem-tedy pasem bez viza - odjizdeli - zda je nejaky problem na letisti-nebo zda je to US urednikum jedno a jsou s tim OK, hlavne ze "dalsi ilegal vypadne " a nebo zda to tam nejak resi - protoze pokud na to maji nejake sve narizene "postupy" tak asi budu mit problem, pokud je jim to jedno tak budu rad. Dekuji za Vase zkusenosti /resp.Vasich znamych co odjeli s novym pasem/ Dekuji. Jan
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st leden 18, 2006 2:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Osobni zkusenost nemam, ale vem si to logicky. I kdybys ztratil pas s platnym vizem, tak ti ho do nahradniho pasu taky nedaji a odjizdel bys bez viza. Pas vydava cesky urad a ty ti ho tam dat nemuzou, to muzou jen Amici. Takze si nech vystavit nejake potvrzeni, ze jsi ztratil pas a proto tam nemas vizum. A kdyby se te nahodou zeptali, tak jim to predlozis Wink
cep.1@seznam.cz
Anonymní

PříspěvekZaslal: so březen 25, 2006 9:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Preji Ti pekny den,pokud nemas vizum nebo mas propadle klidne a bez problemu vycestujes zpet do CR.Problem je,ale v tom,ze zpet do statu se uz bez viza nedostanes a kdyby sis vyridil novy pas tak vizum asi tezko vyridis.Ma to zvlastni zkusenosti Dana
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: so březen 25, 2006 11:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kamarad odjizdel take ve stejne situaci asi pred rokem. Dali mu nejaky papir a nic vic. Domu prijel bez problemu a tam si teprve zazadal o pas.
filip
Anonymní

PříspěvekZaslal: st říjen 10, 2007 11:11 pm    Předmět: kontrola pasu Odpovědět s citátem

Pri odletu se mi nikdy nekoukali na vizum, pas vsem podavam nalistovanej na strance s ID - nikdo nikdy stranku neotocil, a tu karticku s vyznacenym datem do kdy tam muze clovek byt - zabavovali pri check-in zavazadel.
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: čt říjen 11, 2007 8:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pravda, pusti te v pohode, akorat poditikam neodjizdet z propadlym pasem. Kamosovi se stalo, ze letel domu a mel propadlej pas a normalne ho domu nepustily. Ma teda GC ale oni chteli platnej pas, takze musel prebukovat letenku a az mel pas tak pak letel.
bogota
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2008 4:02 am    Předmět: viza Odpovědět s citátem

Ale pozor, kdyz ti budou vydavat novy pas tak z databaze zjisti jestli jsi vizum vubec mel a kdy jsi vstoupil na pudu spoj. statu. Kdyz chces v USA zustat dyl jak pul roku, tak si zajed do mexika nebo kanady a vrat se zpet. Hodne stesti
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2008 7:38 am    Předmět: Re: viza Odpovědět s citátem

bogota napsal:
Ale pozor, kdyz ti budou vydavat novy pas tak z databaze zjisti jestli jsi vizum vubec mel a kdy jsi vstoupil na pudu spoj. statu. Kdyz chces v USA zustat dyl jak pul roku, tak si zajed do mexika nebo kanady a vrat se zpet. Hodne stesti

A co tim vyresis? Pokud mas I94 platnou na delsi dobu tak ti nechaji tu samou a pokud by ti meli dat novou tak chteji vydet spatecni letenku.
Evropan
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2008 3:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja osobne vyjizdel z USA po sedmi letech bez preruseni na novy pas(stary pas byl jiz propadly i US vizum jsem mel propadle),ktery jsem si nechal udelat na ambasade CR v USA.Odjizdel jsem v polovine prosince 2007 a na letisti to probihalo uplne v pohode.Pani u let.spol.(AA)s kterou jsem odlital do evropy jen zkontrovala platnost pasu a ptala se na bilou kartu.Ja ji rekl ze ji ztratil a ona ona vypsala novou,odbavila zavazadla a bylo po vsem.Vse probehlo uplne v klidu.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Co jsme za lidi Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com