|
|
| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
Zaslal: út leden 22, 2008 7:52 am Předmět: |
|
|
| Piskle napsal: | | AzPete napsal: | Piskle.
Co jsem tady cetl,tak se Ti vsichni snazili pomoci vice nez komukoli na tomhle foru.
Rada za radou,ale po case se vsichni unavi.Vsichni mame problemy,nikdo neni imunni. Ale jak se rika..komu neni rady,tomu neni pomoci.
Ty se musis rozhodnout co je pro tebe dulezitejsi.
Byt v U.S. anebo ne.
Myslim si ze bych se rozhodl pro Cechy..bylo by to lepsi pro deti do budoucna.
Jsou mladi na to aby se jeste "zaradili".
Proc se tady porad bat. Jsou to Cesti obcane a jsem si jisty ze Ceska vlada se o ne postara lepe nez Americka.Myslis ze Obama nebo Hillary cares?
To ze deti nemluvi Cesky ,je blbost. Ver mi,oni se nauci.
Do dvou roku budou mit tolik prace ze uzivi i rodinu. Lidi kteri jsou opravdu bi-lingual maji a budou mit vzdy dobre placenou praci v cele Evrope.
Preji Ti hodne stesti a Tve rodine.AzP. |
Azpete...tak to pozor.Za prve:jsem nikdy nenapsala,ze moje deti nemluvi cesky.Oni mluvi,protoze my doma udrzujeme mluvenou cestinu.
Ale psat a ani cist neumi.A to je rozdil.
Za druhe: ze se mi tu snazi kde kdo pomoci.Tak to jsem postrehla take.
A komu neni rady,tomu neni pomoci.Tak to si prosim Te priste radeji nech pro nekoho jineho.Prosim,neber to spatne a ve zlem.Uvedomujes si,ze odejit z USA je velke rozhodnuti a neni to ze dne na den.To trosku trva.Jiz pred mesicem jsem zacala rozjizdet hledani prace pro manzela v Evrope.Teda hledame oba,aby tu zase nekdo nerejpal,ze delam vse za "nej".
Nez se rozhodneme odletet pryc,musime mit sehnanou praci.V uvahu pripada Anglie.
Ptala jsem se na Vase nazory,abych si udelal obrazek.Vim,ze zalezi JEN NA NAS,ale proc se tu nezeptat?Vzdyt je to FORUM.
Vis Azpete...ono se to mluvi tomu,kdonic takoveho neresi.A to je rozdil.
Nedelej ze me blbce,kteremu kazdy chce pomoci a ja tu pomoc hazu za hlavu!To si nezaslouzim.
Kritiku prijimam,ale blba ze mne nikdo delat nebude.
Uz jsem tu a vubec za cely zivot dokazala neuveritelne a v USA jsem pomohla dosti lidem,kteri se pak na me vys*ali a otocili se zady,kdyz uz pomoc nepotrebovali.
Promin,ale tvuj prispevek me dost prekvapil.
Jeste neco.Navrat do Cech jsem odkladala a vubec de facto na nej nikdy nemyslelaz jednoho duvodu.Ten duvod tu ale psat nemuzu.Je to soukroma vec.
Jen mohu naznacit,ze to bylo neco mezi rodici postizenych deti(ja byla mluvci),skolskym uradem a vladou a prezidentem CR.A pak se to obratilo proti moji mamince,ktera byla v te dobe ucitelkou a diky tomu vsemu ztratila praci ucitelky,mezitim,co jsem odesla do USA.Je to na dlouhe vypraveni.Ale absolutne nepodstatne pro Vas.
Nezlob se,ale..... never mind  |
Jste mohli napsat hned, ze jste meli pruser v Cechach a ze tam ted nemuzete. Nikdo by se vam tu nesnazil navrhovat Cechy, jako posledni moznost uteku z USA.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
Registrace: 20. 01. 2005 Příspěvky: 392
|
Zaslal: út leden 22, 2008 1:36 pm Předmět: |
|
|
Jaky pruser?Co to blabolis?Kdyz nekdo bojuje za lespi budoucnost vlastnich,postizenych deti a musi se obratit az na prezidenta republiky o pomoc,tomu rikas pruser?Jsi vubec pri smyslech??
Bylo nas 32 rodicu,kteri bojovali za lepsi budoucnost vlastnich deti!!!!!!!!!!!!!!
My jsme neutekli z CR,my jsme odesli do USA pro lepsi budoucnost sve vlastni dcery!
Uz jsem to tu kdysi psala,ale v jine oblasti.
Tak si to laskave najdi a pak se rozhodni,co napsat.
Kriminalniku z Cech uz je v Americe dost,ja a moje rodina rozhodne mezi ne nepatri!!!
Miro..zavri radeji toto tema,neminim tu vysvetlovat anonymum,ze nejsem pruserar.
Chtela jsem jen vedet nazory lidi co oni by delali na mem miste a ne,aby mi tu nekdo rikal,ze jsme utekli z CR jen proto,ze jsme meli pruser.
To ja nemusim cist.
P.S. diky vsem,co se mi snazili pomoci a ja Vam za tu pomoc moc dekuji.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út leden 22, 2008 1:50 pm Předmět: |
|
|
| Piskle dneska sem tam skusal volat Telefon :, (773) 777-0232) a dovolas se v pohode. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út leden 22, 2008 5:43 pm Předmět: |
|
|
| Piskle napsal: | Jaky pruser?Co to blabolis?Kdyz nekdo bojuje za lespi budoucnost vlastnich,postizenych deti a musi se obratit az na prezidenta republiky o pomoc,tomu rikas pruser?Jsi vubec pri smyslech??
Bylo nas 32 rodicu,kteri bojovali za lepsi budoucnost vlastnich deti!!!!!!!!!!!!!!
My jsme neutekli z CR,my jsme odesli do USA pro lepsi budoucnost sve vlastni dcery!
Kriminalniku z Cech uz je v Americe dost,ja a moje rodina rozhodne mezi ne nepatri!!!
Miro..zavri radeji toto tema,neminim tu vysvetlovat anonymum,ze nejsem pruserar.
Chtela jsem jen vedet nazory lidi co oni by delali na mem miste a ne,aby mi tu nekdo rikal,ze jsme utekli z CR jen proto,ze jsme meli pruser.
To ja nemusim cist.
Kdyz ti lezou anonymove na nervy, tak nevim proc jejich prispevky ctes
Zdar buch v Anglii. To sem zvedav jak dlouho vydrzite tam.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
|
Zaslal: út leden 22, 2008 6:00 pm Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | Piskle napsal: | Jaky pruser?Co to blabolis?Kdyz nekdo bojuje za lespi budoucnost vlastnich,postizenych deti a musi se obratit az na prezidenta republiky o pomoc,tomu rikas pruser?Jsi vubec pri smyslech??
To ja nemusim cist.
Kdyz ti lezou anonymove na nervy, tak nevim proc jejich prispevky ctes
Zdar buch v Anglii. To sem zvedav jak dlouho vydrzite tam.  |
Tak kam??? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
|
Zaslal: út leden 22, 2008 6:02 pm Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | Piskle dneska sem tam skusal volat Telefon :, (773) 777-0232) a dovolas se v pohode. | Ted jsem dotahla z prace.Tak nebyl cas,ale zitra mam mezi 2 pracemi cas tak 20 minut,tak tam brnknu.
Dam vedet. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: so leden 26, 2008 10:37 pm Předmět: |
|
|
| Piskle napsal: | | Anonymous napsal: | | Piskle dneska sem tam skusal volat Telefon :, (773) 777-0232) a dovolas se v pohode. | Ted jsem dotahla z prace.Tak nebyl cas,ale zitra mam mezi 2 pracemi cas tak 20 minut,tak tam brnknu.
Dam vedet. |
Dovolala ses tam? Co to rekli? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
blueyes333
Registrace: 26. 01. 2008 Příspěvky: 1 Bydliště: Alberta, Canada
|
Zaslal: ne leden 27, 2008 3:12 pm Předmět: Communication |
|
|
Nazdar!
If you are interested discussing a posibility of working in Canada, Alberta, please respond to this message.
Friend of mine suggested I contact you and see if I could help you. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
klarice75
Registrace: 27. 01. 2008 Příspěvky: 13
|
Zaslal: ne leden 27, 2008 6:29 pm Předmět: |
|
|
| Piskle, zdravim te ty stara vojno /neber to doslova/ tady DRAKOUS......doufam, ze si jeste pamatujes???? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
|
Zaslal: ne leden 27, 2008 7:20 pm Předmět: |
|
|
| klarice75 napsal: | | Piskle, zdravim te ty stara vojno /neber to doslova/ tady DRAKOUS......doufam, ze si jeste pamatujes???? |
Jasne Klarko,ze si Te pamatuju.Ja mam totiz velmi(bohuzel nebo bohudik) velmi dobrou pamet.
Jak se mas holka?Me se neptej,staci,kdyz si prectes par mych prispevku. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
|
Zaslal: ne leden 27, 2008 7:24 pm Předmět: Re: Communication |
|
|
| blueyes333 napsal: | Nazdar!
If you are interested discussing a posibility of working in Canada, Alberta, please respond to this message.
Friend of mine suggested I contact you and see if I could help you. |
Juuuuuuuuuu.Kdo jsi?To je super.
Musim zavolat,ale kdyz ja vazne ted delam az do vecera kazdy den.Je sezona a ja musim vydrit penize na letenku pro manzela.
Uz musi nekam nebo budeme za chvili homelesaci.
American dream is gone .
Naposledy upravil Piskle dne ne leden 27, 2008 7:46 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
|
Zaslal: ne leden 27, 2008 7:31 pm Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | Piskle napsal: | | Anonymous napsal: | | Piskle dneska sem tam skusal volat Telefon :, (773) 777-0232) a dovolas se v pohode. | Ted jsem dotahla z prace.Tak nebyl cas,ale zitra mam mezi 2 pracemi cas tak 20 minut,tak tam brnknu.
Dam vedet. |
Ted v utery mam cele odpoledne volno.Myslim si,ze 20 minut je jako 1 minuta.Takze jsem tam nevolala.
Hned volam( v utery mam cele odpoledne volno),ale jeste musim rychle dokoncit manzelovo RESUME.Bigrig mi napomohl,tak uz jsem temer u konce.
Uz jsme si vybrali.V uvahu pripada Canada nebo Anglie.
Ja radeji do Canady,tam by syn mohl dostudovat High school.Vlastne i v te Anglii.
Nasla jsem v Canade(Alberta) par dobrych inzeratu na praci pro manzela.A i pro mne.
Takze pocitame,ze do 4-6 mesicu manzel leti(pokud najde zamestanavatele drive,poleti drive) a ja a decka par mesicu po nem.
Jinak Vam vsem moc dekuji,moc mi pomahate a nebojte se,ja vase rady pouzivam a dodavaji mi silu.
D E K U J I  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
klarice75
Registrace: 27. 01. 2008 Příspěvky: 13
|
Zaslal: ne leden 27, 2008 8:15 pm Předmět: |
|
|
| Piskle, to je mi vazne lito.....no ale muzu te ujistit ze v tom enjsi sama...resim uplne ten samy problem.......napis mi kdyztak do soukrome schranky kontakt na SKYPE nebo msn a pokecame...... Drz se.....Klara |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 666 Bydliště: Canada
|
Zaslal: pá únor 01, 2008 7:31 pm Předmět: |
|
|
| Piskle napsal: | | Anonymous napsal: | | Piskle napsal: | | Anonymous napsal: | | Piskle dneska sem tam skusal volat Telefon :, (773) 777-0232) a dovolas se v pohode. | Ted jsem dotahla z prace.Tak nebyl cas,ale zitra mam mezi 2 pracemi cas tak 20 minut,tak tam brnknu.
Dam vedet. |
Ted v utery mam cele odpoledne volno.Myslim si,ze 20 minut je jako 1 minuta.Takze jsem tam nevolala.
Hned volam( v utery mam cele odpoledne volno),ale jeste musim rychle dokoncit manzelovo RESUME.Bigrig mi napomohl,tak uz jsem temer u konce.
Uz jsme si vybrali.V uvahu pripada Canada nebo Anglie.
Ja radeji do Canady,tam by syn mohl dostudovat High school.Vlastne i v te Anglii.
Nasla jsem v Canade(Alberta) par dobrych inzeratu na praci pro manzela.A i pro mne.
Takze pocitame,ze do 4-6 mesicu manzel leti(pokud najde zamestanavatele drive,poleti drive) a ja a decka par mesicu po nem.
Jinak Vam vsem moc dekuji,moc mi pomahate a nebojte se,ja vase rady pouzivam a dodavaji mi silu.
D E K U J I  |
Tak co Piskle, jak se vede?
Mate uz nejake "jiste" plany kam pujdete? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 509 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: so únor 02, 2008 11:35 am Předmět: |
|
|
Piskle,
Kamos mi rikal ze nekde kolem Panama City beach je nejake immigration center, a to pomaha lidem vyridit dokumenty.
Zkusim sehnat na ne tel cislo, a muzes se informovat co jde a nejde, ok? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|