|
Autor |
Zpráva |
xaxa
Registrace: 31. 01. 2005 Příspěvky: 5
|
Zaslal: po leden 31, 2005 7:14 am Předmět: prodej přes ulici |
|
|
zdravím všechny ve státech
bude pro mě velkej problém prodávat "přes ulici"
např. suvenýry pro turisty na floridě v miami na pobřeží nebo u zábavného parku
budou problémy???
díky za odpovědi XAXA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 10. 01. 2005 Příspěvky: 4079 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: po leden 31, 2005 7:55 am Předmět: |
|
|
Zacit muzes hned na ebay.com, jinak trh je v US presyceny kravinama (made in china) takze pokud nemas neco co lidi opravdu chtej, tak to nema cenu.
V tehle dobe se dokonce jednou dovezene produkty z Ciny vyplati vyvazet z US, vzhledem ke kurzu dolaru. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kulishek Moderator
Registrace: 25. 01. 2005 Příspěvky: 254 Bydliště: 33131
|
Zaslal: po leden 31, 2005 1:03 pm Předmět: |
|
|
A zvlast Miami je dneska "City of Discounts". Budto musis mit neco hodne hodne extra anebo jit pod normalni retail price jeste vic nez vsichni ostatni. Nepreberne mnozstvi suvenyru se tu turistum nabizi za babku v dollar storech. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po leden 31, 2005 1:25 pm Předmět: |
|
|
určitě nepolezu na trh s něčím čím je trh přesycen nemá chut jit do toho někdo z vás? - nemáte tip na free překladače potřebuju přeložit nějaký věci z angličtiny |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kulishek Moderator
|
Zaslal: po leden 31, 2005 10:27 pm Předmět: |
|
|
Nechtel bys nam trochu priblizit, co mas konkretne v planu?
S prekladacem souvislych textu neporadim, ale na jednotliva slova se mi osvedcila stranka www.foreignword.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
xaxa
Registrace: 31. 01. 2005 Příspěvky: 5
|
Zaslal: út únor 01, 2005 2:15 am Předmět: business |
|
|
jedná se např. o tzv. falešné mozaiky - velikost muže být jakákoliv je to taková mozaika ale není pravá vypadá pouze tak jestli si to dovedete představit - kam to nabídnout do barů nebo američanům domu a motivy ? motiv muže být jakýkoliv ted jsem jeden udělal jestli má někdo zájem mužu mu ho poslat - v americe by to mohl být např. socha svobody j. daniels......cokoliv co maj amíci rádi ...patriotic symbols usa - co myslíte vy? kdo chce mužu mu na mail poslat ukázku mého výtvoru
přeju všem GL |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá říjen 21, 2005 7:32 pm Předmět: Re: business |
|
|
xaxa napsal: | jedná se např. o tzv. falešné mozaiky - velikost muže být jakákoliv je to taková mozaika ale není pravá vypadá pouze tak jestli si to dovedete představit - kam to nabídnout do barů nebo američanům domu a motivy ? motiv muže být jakýkoliv ted jsem jeden udělal jestli má někdo zájem mužu mu ho poslat - v americe by to mohl být např. socha svobody j. daniels......cokoliv co maj amíci rádi ...patriotic symbols usa - co myslíte vy? kdo chce mužu mu na mail poslat ukázku mého výtvoru
přeju všem GL |
xaxa mam zajem to videt..posli:dominica3(zavinAC)seznam.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
eva64 Anonymní
|
Zaslal: pá říjen 27, 2006 9:56 am Předmět: podnikaní |
|
|
Ahoj Kulíšku mohl(a) by ses mi ozvat na adresu eva64(zavinAC)seznam.cz ? Děkuji Eva |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kulishek Moderator
|
Zaslal: pá říjen 27, 2006 8:04 pm Předmět: Re: podnikaní |
|
|
eva64 napsal: | Ahoj Kulíšku mohl(a) by ses mi ozvat na adresu eva64(zavinAC)seznam.cz ? Děkuji Eva |
Kdyz se zaregistrujes, muzes mi poslat soukromou zpravu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bebo
Registrace: 19. 01. 2008 Příspěvky: 1
|
Zaslal: so leden 19, 2008 2:43 pm Předmět: Re: business |
|
|
xaxa napsal: | jedná se např. o tzv. falešné mozaiky - velikost muže být jakákoliv je to taková mozaika ale není pravá vypadá pouze tak jestli si to dovedete představit - kam to nabídnout do barů nebo američanům domu a motivy ? motiv muže být jakýkoliv ted jsem jeden udělal jestli má někdo zájem mužu mu ho poslat - v americe by to mohl být např. socha svobody j. daniels......cokoliv co maj amíci rádi ...patriotic symbols usa - co myslíte vy? kdo chce mužu mu na mail poslat ukázku mého výtvoru
přeju všem GL | Muzes me to taky zaslat??Dekuji(bim.bo(zavinAC)seznam.cz) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|