|
|
| Autor |
Zpráva |
Piskle
Registrace: 20. 01. 2005 Příspěvky: 389
|
Zaslal: pá leden 11, 2008 7:50 pm Předmět: |
|
|
Jo bigu.Ja uz mam az takhle prace dost.Manzel potrebuje.
Jinak,kdyby jste videli fotky moji dcery,ktera se foti snad i ve spanku,tak by jste rekli:" Proc ta nevydelava?"
Hm...mam stejnou otazku.
Bigu..posli mi na sz Tvoji email adresu,ja Ti neco poslu.teda jestli chces.
Dvvd...no ja holka nevim,zda-li bych mela nekomu v CR zaplatit,kdyz jsem tu,v USA.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 545 Bydliště: Canada
|
Zaslal: pá leden 11, 2008 8:40 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | | Piskle napsal: | | No jo,ale co dal?Hledat zamestnavatele a rict mu,ze jsme tu na fialovo a ze chceme do Canady? Nevim postup.Co,kde,jak. |
Tady nekde na foru je web adresa te agentury, pres kterou se hlasil fotr, ale ja to nemuzu najit a jemu bude trvat 2 mesice nez mi odpovi. Bylo to v jednom vlakne ohledne prace v Kanade, ale nevzpomenu si v jakem tematu, pridal to tam nekdo loni na jare. Fotr na amabasadu do Prahy tusim ani nemusel, tudiz by to slo zkusit bez rizika. Kamos tady na scrap yardu by bral svarece, on teda spis na rezani, ale manzel by musel mit platny DL (MI, IL nebo jakykoli jiny stat). Taky jsem nasel katalog pro prace doma, ktere mi nedavno poslala moje kamoska. Ona to delala, konkretne sila plysove medvidky a az se to naucila (chvilku to trva), tak mela nejakych $10/hr. Tech praci je tam vic a neni to vsechno asi uplne koser, le tady tohle zrovna bylo solidni. Nevim jestli bys to chtela zkusit, ale mohl bych Ti to poslat pokud mi das e-mail. |
Tady je jedna stranka z Kanady. Pridaval jsem ji zde jiz nekdy vloni v lete.
http://jb-ge.hrdc-drhc.gc.ca/Search_en.aspx?ProvId=09&Keyword=welder&Category=7*&Sources=JobBank,Government&Student=No
Staci kliknout na policko - SEARCH (dole na strance)
Piskle a jeji manzel se na to muzou zatim mrknout.
Musi si ale zjistit jak to tam chodi. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá leden 11, 2008 9:21 pm Předmět: |
|
|
| Rumburak napsal: | | Big_Rig napsal: | | Piskle napsal: | | No jo,ale co dal?Hledat zamestnavatele a rict mu,ze jsme tu na fialovo a ze chceme do Canady? Nevim postup.Co,kde,jak. |
Tady nekde na foru je web adresa te agentury, pres kterou se hlasil fotr, ale ja to nemuzu najit a jemu bude trvat 2 mesice nez mi odpovi. Bylo to v jednom vlakne ohledne prace v Kanade, ale nevzpomenu si v jakem tematu, pridal to tam nekdo loni na jare. Fotr na amabasadu do Prahy tusim ani nemusel, tudiz by to slo zkusit bez rizika. Kamos tady na scrap yardu by bral svarece, on teda spis na rezani, ale manzel by musel mit platny DL (MI, IL nebo jakykoli jiny stat). Taky jsem nasel katalog pro prace doma, ktere mi nedavno poslala moje kamoska. Ona to delala, konkretne sila plysove medvidky a az se to naucila (chvilku to trva), tak mela nejakych $10/hr. Tech praci je tam vic a neni to vsechno asi uplne koser, le tady tohle zrovna bylo solidni. Nevim jestli bys to chtela zkusit, ale mohl bych Ti to poslat pokud mi das e-mail. |
http://jb-ge.hrdc-drhc.gc.ca/Search_en.aspx?ProvId=09&Keyword=welder&Category=7*&Sources=JobBank,Government&Student=No
Dobra stranka a at si das Ontario, Quebeck nebo BC a search all occupations tak mas dojem ze se v Canade zivi kazdy jako welder. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
|
Zaslal: pá leden 11, 2008 10:00 pm Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | Rumburak napsal: | | Big_Rig napsal: | | Piskle napsal: | | No jo,ale co dal?Hledat zamestnavatele a rict mu,ze jsme tu na fialovo a ze chceme do Canady? Nevim postup.Co,kde,jak. |
Dobra stranka a at si das Ontario, Quebeck nebo BC a search all occupations tak mas dojem ze se v Canade zivi kazdy jako welder. |
Kdyby jsi pozorne cetl, tak se dovtipis ze jsem to pridaval pro Piskle a jejiho muze.
Jestlize chces hledat jine zamestnani, musis nechat kolonku(nahore na strance) zamestnani prazdnou.
http://jb-ge.hrdc-drhc.gc.ca/search_en.aspx?ProvId=09&Category=7 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
|
Zaslal: pá leden 11, 2008 10:11 pm Předmět: |
|
|
Uz jdu na to.Jsem rada,za kazdy link.Ja uz hledam vsechno mozne a vsechny mozne webky o Canade(hlavne praci) snad i v ceske kucharce .Ne,ze bych ji potrebovala,ale uz mi hrabe.Ale makam na vsem dal.Jen oci mi padaji.Jak snehove vlocky na Floride
Kdysi jsem nasla nekde(kdo vi ale kde,v tom je ten zaklety pes) webku o Canade(prace),kde dokonce zarizovali firmy,ktere hledali svarece i pracovni viza!Ale kam jsem to zasantrocila,to vi jen buh. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
|
Zaslal: pá leden 11, 2008 11:24 pm Předmět: |
|
|
| Piskle napsal: | Uz jdu na to.Jsem rada,za kazdy link.Ja uz hledam vsechno mozne a vsechny mozne webky o Canade(hlavne praci) snad i v ceske kucharce .Ne,ze bych ji potrebovala,ale uz mi hrabe.Ale makam na vsem dal.Jen oci mi padaji.Jak snehove vlocky na Floride
Kdysi jsem nasla nekde(kdo vi ale kde,v tom je ten zaklety pes) webku o Canade(prace),kde dokonce zarizovali firmy,ktere hledali svarece i pracovni viza!Ale kam jsem to zasantrocila,to vi jen buh. |
Piskle, zkuzte napsat na nejakou tu adresu(za nabidkama). Nektere companie doslova "brecej" po remeslnicich. Mozna ze by vam i to pracovni vizum zaridili oni. V Alberte je veliky nedostatek remeslniku v oblasti olejovych poli. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 490 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: pá leden 11, 2008 11:35 pm Předmět: |
|
|
Presne tak Rumburaku. To same jsem jiz navrhl a poptavka po remeslnikach je vysoka i ve Wyomingu,kde se taky zacalo hodne tezit. Nekde je ten link. Ale me topripomina ten argument ze svym 18-letym synem. Chce penize,ale nechce pro to moc delat. Ja mu rikam kam jit a jak to udelat,ale pokud se opravdu nenaseru,tak sedi na prdeli a vyjida lednicku. Diky bohu,zacal ted pracovat a doufam ze to nezakriknu. Prace je a bude ale clovek se bude trochu vic snazit ve slabsi ekonomiji.AzPete.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: so leden 12, 2008 12:09 am Předmět: |
|
|
| AzPete napsal: | Presne tak ............ me topripomina ten argument ze svym 18-letym synem. Chce penize,ale nechce pro to moc delat. Ja mu rikam kam jit a jak to udelat,ale pokud se opravdu nenaseru,tak sedi na prdeli a vyjida lednicku.................. ale clovek se bude trochu vic snazit ve slabsi ekonomiji.AzPete.  |
Bohuzel ne vzdy lide rozumi co musi pro svou existenci udelat a neco obetovat, aspon ze zacatku, ale kdyz to pak pochopi vse je v pohode, viz: byvaly clen tohoto fora Apolio (nikdy nepochopil), kde je konec, anybody cares? NO! Good luck to all who are trying. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: so leden 12, 2008 4:55 pm Předmět: |
|
|
| Piskle napsal: | | Anonymous napsal: | | Piskle napsal: | | No jo,ale co dal?Hledat zamestnavatele a rict mu,ze jsme tu na fialovo a ze chceme do Canady? Nevim postup.Co,kde,jak. |
zeptam se znameho co tak odesel pred rokem do Canady. |
Ze necham pekne dekovat  |
Tady je info na cloveka ktery mojemu znamemu vyridil papiry do Canady.
... Nazwa Firmy:, Excel Partners International.
Kontakt, Jerzy Szewczyk. Adres :, 5150 W. Belmont Ave
#4. Miasto :, Chicago. Stan:, IL. Kod Pocztowy:,
60641. Panstwo:, USA. Telefon :, (773) 777-0232. Fax:,(773) 777-5073 ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: so leden 12, 2008 5:31 pm Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | Piskle napsal: | | Anonymous napsal: | | Piskle napsal: | | No jo,ale co dal?Hledat zamestnavatele a rict mu,ze jsme tu na fialovo a ze chceme do Canady? Nevim postup.Co,kde,jak. |
Diky za odkaz na firmu.
Bohuzel do Kanady urcite nechteji lide, kteri ziji v teploucku, ze jo? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
|
Zaslal: so leden 12, 2008 6:03 pm Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | Anonymous napsal: | | Piskle napsal: | | Anonymous napsal: | | Piskle napsal: | | No jo,ale co dal?Hledat zamestnavatele a rict mu,ze jsme tu na fialovo a ze chceme do Canady? Nevim postup.Co,kde,jak. |
Diky za odkaz na firmu.
Bohuzel do Kanady urcite nechteji lide, kteri ziji v teploucku, ze jo? |
Dobry bordel v tech anonymech.
To: posledni anonym: teplo neteplo,me zajima misto,kde se da sehnat prace a vydelat penize.Kdyz jsem zila 32 let v Cesku,kde byla zima,tak proc bych nemohla zit v Canade? Mysli.A neni to jen o praci,je to i o tom,ze clovek ve 40ti nemini zit ve stinu a bat se za kazdym rohem.A vubec.Co to tu meles???  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
|
Zaslal: so leden 12, 2008 6:04 pm Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | Piskle napsal: | | Anonymous napsal: | | Piskle napsal: | | No jo,ale co dal?Hledat zamestnavatele a rict mu,ze jsme tu na fialovo a ze chceme do Canady? Nevim postup.Co,kde,jak. |
Dekuji za odkaz.Zavolam tam.Uvidim.Dam vedet.
Uz na nic necekam!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
|
Zaslal: so leden 12, 2008 6:15 pm Předmět: |
|
|
| AzPete napsal: | Presne tak Rumburaku. To same jsem jiz navrhl a poptavka po remeslnikach je vysoka i ve Wyomingu,kde se taky zacalo hodne tezit. Nekde je ten link. Ale me topripomina ten argument ze svym 18-letym synem. Chce penize,ale nechce pro to moc delat. Ja mu rikam kam jit a jak to udelat,ale pokud se opravdu nenaseru,tak sedi na prdeli a vyjida lednicku. Diky bohu,zacal ted pracovat a doufam ze to nezakriknu. Prace je a bude ale clovek se bude trochu vic snazit ve slabsi ekonomiji.AzPete.  |
Azpete...nechci se s Tebou hadat,ale muj muzskej by makal od rana do vecera.Zase jsme volali na firmu(mistni) co prijimaji svarece.Po nekolika tydnech konecne jeden inzerat v novinach!Hm...nepotrebuji svarece co ma 20 let praxi.Chteji tak 2-3 roky praxe(jako by na tom zalezelo!)Nabizi 8 dolaru na hodinu/40 hod. tydne.Zkousime vse,ale tady na FL je vazne hovno!Volali jsme i do Miami.Chteji papiry.FL DL.
Sleduji i inzeraty na internetu.Craigslist,jobs.com,monster.com
Volame a stale nic.A nebo chteji mistni.
Je to tezke.
Nikdo nesedi na prdeli.Ale nekdy to cloveka uz dohani k silenstvi.A infarktova situace neni daleko.
A ten Wyoming.Ja nevim.Musim se mrknout.
Co vim,tak pry v Kanade je shanka,hlavne na westu.
Jeste neco.Je to tezke rozhodnuti,kam jit.Nejsme sami a mame decka.Jedno neumi cist a psat cesky.A druhe(dcera) nevi.Ta rekla,ze ji to je jedno,hlavne nekam,kde bude moci ridit a pracovat.Ta totiz uz vypsala asi 20 aplikaci a nic.Koho by to v 21ti bavilo?
Takze tu uz nejde jen o me a manzela,tu uz jde i o decka.
Jsou 3 moznosti.
Zustat a klepat se(myslim v USA).
Odletet do Evropy.
Jit do Kanady.
Bude to zivotni rozhodnuti a to je v mem veku velmi dulezite,kde clovek zakotvi a umre.
Babo...rad. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 490 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: so leden 12, 2008 7:13 pm Předmět: |
|
|
Hadat se nemusis. Posli manzela na rocni brigadu do Wyomingu,Idaha,Texasu, nebo Alberty.Tam kde je olej,tam je prace. Vetsina tech praci ma i ubytovani. A manzel at posle vyplatu a vypatra jak to tam vypada.Dela to tak hodne chlapu.No a jestli to nejde tak mas Ty moznosti ktere jsi popsala,Ty jsi jedina ktera se muze a musi rozhodnout.AzP.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bukacek Anonymní
|
Zaslal: ne leden 13, 2008 12:36 pm Předmět: |
|
|
| AzPete napsal: | Hadat se nemusis. Posli manzela na rocni brigadu do Wyomingu,Idaha,Texasu, nebo Alberty.Tam kde je olej,tam je prace. Vetsina tech praci ma i ubytovani. A manzel at posle vyplatu a vypatra jak to tam vypada.Dela to tak hodne chlapu.No a jestli to nejde tak mas Ty moznosti ktere jsi popsala,Ty jsi jedina ktera se muze a musi rozhodnout.AzP.  |
Presne tak, proc neposles svyho manzela do Kanady?
Deti jak jsi psala uz jsou velky, tak ho postradat nebudou.
Manzel se tam muze poohlednout, mozna by casem nasel neco jineho, co by vyhovovalo jak jemu, tak i cele rodine. Najde tam pro rodinu bydleni a popripade zjisti i ostatni podminy.
Plno rodin to tak dela, tak proc by jste to nezkusili vy?
Kdyby jste tam prijeli cela rodina a zjistili, ze se vam tam vubec nelibi, tak co budete delat potom?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|