Holandsko

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Holandsko
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 14, 15, 16  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Kde se zije nejlepe?
Autor Zpráva
Piskle

Registrace: 20. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2008 4:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:
Smaraja, ja myslel, ze uz pul roku dela v tom Chicagu!? Kdyz jsi posledne psala, tak to znelo jako tutovka, prace u kamose atd. Pokud to na te FL nejde, tak proste musite vypadnout - hned. Tady jsou porad nejake inzeraty na svarece a ta situace zdaleka neni tak spatna, jak to popisujes u vas. Urcite by se tu neco naslo treba jenom docasne jako contractor job nebo part time ve spojeni s necim jinym.

No jo, ale zase kdyz nema penize, tak aspon nemuze na pivo ...

A kdyz nemas penize,tak se nemuzes ani prestehovat.Zacarovany kruh.
Piskle

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2008 4:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Ptala jsi se na Canadu; na kolik bodu ti vysel test? Mate dost na zlegalizovani v Canade?

Test prave delam a dost penez?Vzdyt zadne nemame.Jen se neptej,proc zadne nemame.Nechci to tu vysvetlovat.Neni to pro vsechny oci.
Anonymní

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2008 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Piskle napsal:
Anonymous napsal:
Ptala jsi se na Canadu; na kolik bodu ti vysel test? Mate dost na zlegalizovani v Canade?

Test prave delam a dost penez?Vzdyt zadne nemame.Jen se neptej,proc zadne nemame.Nechci to tu vysvetlovat.Neni to pro vsechny oci.

Ja se neptal na penize ale jstli mate dost bodu?
Piskle

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2008 4:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Piskle napsal:
Anonymous napsal:

Jezis promin,jsem vedle.Moment,dodelavam ty body.
Piskle

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2008 4:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Piskle napsal:
Anonymous napsal:

Z manzelove strany dost points neni!!!
Anonymní

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2008 5:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Piskle napsal:
Anonymous napsal:
Piskle napsal:
Anonymous napsal:

Z manzelove strany dost points neni!!!

To nevyplnuj pro kazdeho zvlast ale dohromady
Piskle

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2008 6:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja jsem to vyplnila jak ze strany manzela,tak z me strany.A vis proc? Protoze ja mam vice bodu za anglinu a vyssi vzdelani.(vim,ze tam byly otazky i ohledne spouse,ze se to musi vyplnitdohromady),ale kdyz manzel nemel dosti points,tak jsem to zkusila ja,jako applicant.A stejne ho*no.
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2008 8:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zalezi kolik ti chybi, ale myslim ze kdybys te meli domluvenou nejaku pracu tak ti to prida hodne bodu. Takze to je neco na cem musite pracovat
Piskle

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2008 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
zalezi kolik ti chybi, ale myslim ze kdybys te meli domluvenou nejaku pracu tak ti to prida hodne bodu. Takze to je neco na cem musite pracovat

Nad tim jsem uvazovala tez a tak jsem udelala jeste jednou test s tim,ze tam manzel bude mit dohodutou praci.
No a vyslo mi 67 points! Takze tam by se vesel na hranici.
No a ja jako apllicant jsem vysla se 75 points,pokud budu mit zamestnavatele.
Hmmm.....
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2008 2:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Piskle napsal:
Anonymous napsal:

Nad tim jsem uvazovala tez a tak jsem udelala jeste jednou test s tim,ze tam manzel bude mit dohodutou praci.
No a vyslo mi 67 points! Takze tam by se vesel na hranici.
No a ja jako apllicant jsem vysla se 75 points,pokud budu mit zamestnavatele.
Hmmm.....

Vidis, a hned mas nejaku nadeji!!!!!
Piskle

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2008 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No jo,ale co dal?Hledat zamestnavatele a rict mu,ze jsme tu na fialovo a ze chceme do Canady? Nevim postup.Co,kde,jak.
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2008 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Piskle napsal:
No jo,ale co dal?Hledat zamestnavatele a rict mu,ze jsme tu na fialovo a ze chceme do Canady? Nevim postup.Co,kde,jak.

zeptam se znameho co tak odesel pred rokem do Canady.
Piskle

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2008 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Piskle napsal:

zeptam se znameho co tak odesel pred rokem do Canady.

Ze necham pekne dekovat Wink
dvvd

Registrace: 05. 06. 2007

PříspěvekZaslal: pá leden 11, 2008 1:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ahoj nevim jestli ti to pomuze, dva moji znamy ziji v Canade, kazdy na to sel jinou cestou prvni pres tohle http://www.euparamount.com/objednavkovy_formular.htm vyplnil to, zaplatil a do dvou mesicu odcestoval. Druhy , neunavne emailoval Kanadskym firmam, nakonec se prihlasil na whistler jako lyzarsky instruktor a dostal pracovni visa ted uz tam uci druhou sezonu a nemuze si to vynachvalit Smile
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá leden 11, 2008 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Piskle napsal:

Tady nekde na foru je web adresa te agentury, pres kterou se hlasil fotr, ale ja to nemuzu najit a jemu bude trvat 2 mesice nez mi odpovi. Bylo to v jednom vlakne ohledne prace v Kanade, ale nevzpomenu si v jakem tematu, pridal to tam nekdo loni na jare. Fotr na amabasadu do Prahy tusim ani nemusel, tudiz by to slo zkusit bez rizika. Kamos tady na scrap yardu by bral svarece, on teda spis na rezani, ale manzel by musel mit platny DL (MI, IL nebo jakykoli jiny stat). Taky jsem nasel katalog pro prace doma, ktere mi nedavno poslala moje kamoska. Ona to delala, konkretne sila plysove medvidky a az se to naucila (chvilku to trva), tak mela nejakych $10/hr. Tech praci je tam vic a neni to vsechno asi uplne koser, le tady tohle zrovna bylo solidni. Nevim jestli bys to chtela zkusit, ale mohl bych Ti to poslat pokud mi das e-mail.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Kde se zije nejlepe? Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 14, 15, 16  Další
Strana 3 z 16

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com