|
|
| Autor |
Zpráva |
plucna
Registrace: 07. 01. 2008 Příspěvky: 3
|
Zaslal: po leden 07, 2008 1:01 pm Předmět: Dane za 2007 |
|
|
Chtela jsem se zeptat,mam cleaningovou firmu a do konce ledna bych mela mit pripravene dane.Prestehovala jsem se do Wisconsinu a hledam dobreho "danoveho",ktery by mi pomohl s taxes.MUZE PROSIM NEKDO PORADIT? Nechci,aby tady nekdo delal nekomu neplacenou reklamu,proto,pokud vite o nekom,napiste mi prosim na uspcs(zavinAC)aol.com
P.S,bylo by super,kdyby "danovy" byl z Milwaukee a okoli nebo Chicago a okoli! DIK,Petra |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1334 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: po leden 07, 2008 2:27 pm Předmět: |
|
|
| Jaký druh firmy je to? Sole proprietorship, corporation, S corporation, partnership, LLP, co? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
plucna
|
Zaslal: po leden 07, 2008 6:51 pm Předmět: |
|
|
| Sole proprietorship,mam lidi,co pro mne delaji,vsichni jako "subcontractors",.....potrebuji "nekoho" koho se muzu na "cokoliv" ohledne me firmy a co delam otevrene bavit,firmu moc dlouho nemam,tenhle rok budu delat dane poprve za "plny rok"(2007),tak ve spouste veci jeste tkzv. "litam".DIKY MOC za odpoved. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1334 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: po leden 07, 2008 11:28 pm Předmět: |
|
|
To máš dodela dobrý. Se Sole Proprietorship není zase tak těžké. Objednej si od IRS Publication 334; i když si nakonec někoho na to najmeš tak je to dobré aby jsi měla přehled. Na ostatní knížky se vykašli.
Můžeš si to natisknout sama ( http://www.irs.gov/pub/irs-pdf/p334.pdf ), ale ono to je jednoduší si to objednat a oni ti to pošlou poštou zadarmo. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
plucna
|
Zaslal: út leden 08, 2008 10:30 am Předmět: |
|
|
| DIKY MOC za odpoved,urcite "334ku",at mam prehled i do budoucna.A pokud by jsi vedel i o "nekom",kdo by mi s taxes eventuelne pomohl,bylo by to super,(uspcs(zavinAC)aol.com) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|