|
|
| Autor |
Zpráva |
carbar
Registrace: 27. 07. 2007 Příspěvky: 9 Bydliště: Czech
|
Zaslal: po leden 07, 2008 3:51 pm Předmět: Kdo ví, ať prosím odpoví |
|
|
| Ahojky, potřebuju pomoc. Hledám pro svého snoubence (on Američan) práci přes Americkou firmu v Čechách. Nejlépe nějaký servis, opravy strojů a zařízení, jakýchkoli, ovládá 8 jazyků, může tudíž i překládat. Kdyby někdo věděl o něčem, prosím, ozvěte se. Předem moc díky. Beatrice |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 584 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: út leden 08, 2008 1:11 am Předmět: Re: Kdo ví, ať prosím odpoví |
|
|
| carbar napsal: | | Ahojky, potřebuju pomoc. Hledám pro svého snoubence (on Američan) práci přes Americkou firmu v Čechách. Nejlépe nějaký servis, opravy strojů a zařízení, jakýchkoli, ovládá 8 jazyků, může tudíž i překládat. Kdyby někdo věděl o něčem, prosím, ozvěte se. Předem moc díky. Beatrice |
O.K. Betty,ale mohla bys me vysvetlit kdyz Tvuj snoubenec ovlada 8 jazyku, tak proc nedela pro United Nations.
Tam by nejen vydelal "balik" a mohl bydlet i v Cechach, ale take by se mohl ucastnit nasich rozhovoru a vysvetlit nam proc ma problemy sehnat praci. AzPete.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
carbar
Registrace: 27. 07. 2007 Příspěvky: 9 Bydliště: Czech
|
Zaslal: st leden 09, 2008 5:36 am Předmět: Re: Kdo ví, ať prosím odpoví |
|
|
Ahojky, no to já nevím proč tam nedělá. On má rád svou práci, ale kdyby měl jisté místo v téhle firmě, myslím, že by to i vzal. Napiš mi kam má zaslat své rezumé a já mu to předám. On nemá problém sehnat práci, ale chce práci přes am. firmu v Čechách, abychom se mohli vzít a být spolu, dokud mám nevyřídí víza. Jinak mluví anglicky, španělsky, italsky, potrugalsky, maďarsky, polsky, česky a slovensky, rusky a trochu francouzsky.
Díky za pomoc Beatrice
| AzPete napsal: | | carbar napsal: | | Ahojky, potřebuju pomoc. Hledám pro svého snoubence (on Američan) práci přes Americkou firmu v Čechách. Nejlépe nějaký servis, opravy strojů a zařízení, jakýchkoli, ovládá 8 jazyků, může tudíž i překládat. Kdyby někdo věděl o něčem, prosím, ozvěte se. Předem moc díky. Beatrice |
O.K. Betty,ale mohla bys me vysvetlit kdyz Tvuj snoubenec ovlada 8 jazyku, tak proc nedela pro United Nations.
Tam by nejen vydelal "balik" a mohl bydlet i v Cechach, ale take by se mohl ucastnit nasich rozhovoru a vysvetlit nam proc ma problemy sehnat praci. AzPete.  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
carbar