Recko-americky sen

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Recko-americky sen
Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Co jsme za lidi
Autor Zpráva
Marketa_NY

Registrace: 23. 09. 2006

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2007 5:59 pm    Předmět: Recko-americky sen Odpovědět s citátem

Poslednich par mesicu jsem si zacala rikat, ze je to tu o nicem ... ze byt tu na cerno a totalne bez papiru (ridicak prosel, pas prosel, visum projde behem pul roka ... ) je proste o nicem.

Zacala jsem se ptat sama sebe,proc tu vlasnte jsem,co me tu drzi ...

Pred mesicem uz jsem se sama sebe prestala ptat 'Jestli se chci vratit' a zacala jsem se ptat 'Jak tu co nejdele zustat,ale zit jako normalni clovek'.

Potkala jsem nekoho,kvuli komu se mi naprosto otocil svet vzhuru nohama.

Clovek, pro ktereho bych dala ruku do ohne,kdybych musela. Clovek,ktery o me vi kazdickou malickost i to,jak tu vlastne jsem,ale neotocil se ke me zady, naopak, snazi se mi pomoci jak jen se da ... chape me a miluje takovou jaka jsem a ja jsem mu za to silene vdecna.

Mozna ze se jednou postesti a mozna ze nam to vyjde .. a treba spolu zustaneme na veky .. jista vec je ale to, ... ze se me zeptal,jestli bych si ho vzala.
Vzala bych si ho hned zitra, kdyby chtel ... ale davam mu cas. Rekla jsem mu,ze at to nedela kvuli tomu,ze mi zachrani prdel ... ale at to udela proto, ze opravdu chce a ze to tak citi ... nechci si ho brat pro papiry,chci si ho vzit,protoze to oba chceme ... delam blbost? Nevim, ale davam mu cas na to, aby si sam ujasnil co vlastne chce ... a jestli se me opravdu zepta pak neuslysi nic jineho nez ANO Smile

A tak uz nemusim premyslet nad tim,jestli jet domu nebo nejet domu,protoze jedine co vim ted, je to,ze tu chci zustat,protoze je tu ON!

Ano ano .. recicky jedne zamilovane hloupe zenske ... ale kdyby jste lidi vedeli,ze i prez vsechny ty problemy jsem silene stastna .. Wink a preju vsem,kteri nikoho takoveho nemaji,aby ho/ji brzo nasli a byli stastni .. protoze zivot neni jen o stresu,praci,penezich a legalite ... ale i o lasce a stesti,na ktere vsichni tak casto zapominame.
Rumburak

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2007 7:06 pm    Předmět: Re: Recko-americky sen Odpovědět s citátem

Marketa_NY napsal:
Poslednich par mesicu jsem si zacala rikat, ze je to tu o nicem ... ze byt tu na cerno a totalne bez papiru (ridicak prosel, pas prosel, visum projde behem pul roka ... ) je proste o nicem.

Pred mesicem uz jsem se sama sebe prestala ptat 'Jestli se chci vratit' a zacala jsem se ptat 'Jak tu co nejdele zustat,ale zit jako normalni clovek'.

Clovek, pro ktereho bych dala ruku do ohne,kdybych musela. Clovek,ktery o me vi kazdickou malickost i to,jak tu vlastne jsem,ale neotocil se ke me zady, naopak, snazi se mi pomoci jak jen se da ... chape me a miluje takovou jaka jsem a ja jsem mu za to silene vdecna.

Mozna ze se jednou postesti a mozna ze nam to vyjde .. a treba spolu zustaneme na veky .. jista vec je ale to, ... ze se me zeptal,jestli bych si ho vzala.
Vzala bych si ho hned zitra, kdyby chtel ... ale davam mu cas. Rekla jsem mu,ze at to nedela kvuli tomu,ze mi zachrani prdel ... ale at to udela proto, ze opravdu chce a ze to tak citi ... nechci si ho brat pro papiry,chci si ho vzit,protoze to oba chceme ... delam blbost? Nevim, ale davam mu cas na to, aby si sam ujasnil co vlastne chce ... a jestli se me opravdu zepta pak neuslysi nic jineho nez ANO Smile

A tak uz nemusim premyslet nad tim,jestli jet domu nebo nejet domu,protoze jedine co vim ted, je to,ze tu chci zustat,protoze je tu ON!

Ano ano .. recicky jedne zamilovane hloupe zenske ... ale kdyby jste lidi vedeli,ze i prez vsechny ty problemy jsem silene stastna .. Wink a preju vsem,kteri nikoho takoveho nemaji,aby ho/ji brzo nasli a byli stastni .. protoze zivot neni jen o stresu,praci,penezich a legalite ... ale i o lasce a stesti,na ktere vsichni tak casto zapominame.

Marketo gratuluji

Promin, ale jsem velice zvedavy clovek. Je ten chlap Cech a nebo American? Wink
Marketa_NY

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2007 7:20 pm    Předmět: Re: Recko-americky sen Odpovědět s citátem

Rumburak napsal:
Marketa_NY napsal:

Marketo gratuluji

Je to American, ale rodice ma z Recka ..
Rumburak

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2007 7:57 pm    Předmět: Re: Recko-americky sen Odpovědět s citátem

Marketa_NY napsal:
Rumburak napsal:
Marketa_NY napsal:

Marketo gratuluji

Je to American, ale rodice ma z Recka ..

Tak to jsis dobre vybrala. Ma v sobe nejakou tu reckou krev. Slysel jsem, ze Rekove jsou dobri milovnici Wink
Marketa_NY

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2007 9:02 pm    Předmět: Re: Recko-americky sen Odpovědět s citátem

Tak to jsis dobre vybrala. Ma v sobe nejakou tu reckou krev. Slysel jsem, ze Rekove jsou dobri milovnici Wink[/quote]

Tak to jsi slysel dobre Wink
Ale je pravda,ze ty Evropsky zvyky co maj jeho rodice se na nem dost podepsaly. Neni to takovej ten zblblej Amik ... mozna i proto nam to tak klape ... snad nam to opravdu vydrzi . Cool
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2007 9:32 pm    Předmět: Re: Recko-americky sen Odpovědět s citátem

Marketa_NY napsal:
.............. Neni to takovej ten zblblej Amik ... mozna i proto nam to tak klape ... snad nam to opravdu vydrzi . Cool

A zase jsme u toho kategorizovani, vubec nic neznamena odkud jsi a co jsi za cloveka. Znam reky, italy a taky cechy s kterymi bys nevydrel(a) jeden den. V podstate kdo nebo co je zblble tak je to lidstvo.
Rumburak

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2007 9:33 pm    Předmět: Re: Recko-americky sen Odpovědět s citátem

Marketa_NY napsal:
Tak to jsis dobre vybrala. Ma v sobe nejakou tu reckou krev. Slysel jsem, ze Rekove jsou dobri milovnici Wink

Tak to jsi slysel dobre Wink
Ale je pravda,ze ty Evropsky zvyky co maj jeho rodice se na nem dost podepsaly. Neni to takovej ten zblblej Amik ... mozna i proto nam to tak klape ... snad nam to opravdu vydrzi . Cool[/quote]

Tak tedy drzim palce a to i u nohou Wink
Mnoho stesti v tvem budoucim zivote Smile
Marketa_NY

PříspěvekZaslal: st srpen 01, 2007 1:22 pm    Předmět: Re: Recko-americky sen Odpovědět s citátem

Tak tedy drzim palce a to i u nohou Wink
Mnoho stesti v tvem budoucim zivote Smile[/quote]

Diky moc!
Uz jsem ani nedoufala,ze neco takovyho prijde ... a preju to fakt vsem lidickam! Wink
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st srpen 01, 2007 1:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymní

PříspěvekZaslal: st srpen 01, 2007 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj Marketo!

Krasa... Cist takovyto prispevek mezi vsemi ostatnimi je proste parada. Hreje to u srdce a laska z toho (nebo z tebe?) cisi uz jen pri cteni tveho prispevku. Wink

Preju vam obema hodne stesti a drzim palce at vam to vyjde!!
A jestli ta veselka preci jen bude, urcite sem pisni. Wink

Good luck, Jana.
asdf
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt srpen 02, 2007 4:34 am    Předmět: tak to mě fakt nedojímá Odpovědět s citátem

nechci být za cynika, ale v té tvé zamilovanosti cítím silný podtón úlevy, že budeš moci být konečně ve státech legálně. hodně štěstí.
Marketa_NY

PříspěvekZaslal: čt srpen 02, 2007 6:55 am    Předmět: Re: tak to mě fakt nedojímá Odpovědět s citátem

asdf napsal:
nechci být za cynika, ale v té tvé zamilovanosti cítím silný podtón úlevy, že budeš moci být konečně ve státech legálně. hodně štěstí.

Samozrejme ze bych byla rada kdybych se konecne zlegalizovala,ale nejsem s nim kvuli tomu ... a jestli se vezmeme zejtra nebo za tri roky, je mi uplne jedno ... a diky za uprimnost! Wink
Sára
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne leden 06, 2008 3:52 pm    Předmět: snad jste jeste spolu a vsechno je porad tak krasne Odpovědět s citátem

ahoj Marketko,
jste jeste porad spolu? snad ano, prala bych vam to.
Jen z vlastni zkusenosti Ti chci poradit i presto mej porad oci "otevrene" a ne uplne zaslepene laskou.
Rekove, ikdyz neziji v Recku, ale ruzne po svete jsou nekdy az moc "macho" typy. Potrebuji volnost, svobodu, kamarady, slecny na vecer a na zabavu, tanecni vecery, nespoutanost. Zeny po urcite dobe zaujimaji az druhe misto. Rek bude vzdy na prvnim. Neni to jenom pohled na jednoho muze, tak se chovali vsichni ke svym zenam, se kteryma jsem se znala. Tech zen mi bylo nekdo dost lito, protoze neumeli ani po 7 letech pobytu v cizi zemi prislusny jazyk.
Nechci Te strasit, to v zadnem pripade, jen bych nechtela, aby jsi pak byla nestastna.
Pokud je potreba mam vcelku vic nez razny temperament, moravska krev s vychodnarskou, ale svuj zivot si predstavuju v jinsi pozici zeny a ne v kazdodenni "italske" domacnosti.
Ono neni fakt nad Cechy. Ikdyz mam pocit, ze ti fajn jsou v zahranici a mijime se, protoze porad natrefuju na nejake cizince, kteri me uz omrzeli a navic je nad zlato domluvit se spolu cesky. Rec se muze clovek ucit x-let, ale vzdy se najde, co ikdyz prelozis, cizinec nepochopi.
Marketa_NY

PříspěvekZaslal: ne leden 06, 2008 4:41 pm    Předmět: Re: snad jste jeste spolu a vsechno je porad tak krasne Odpovědět s citátem

Sára napsal:
ahoj Marketko,
Jen z vlastni zkusenosti Ti chci poradit i presto mej porad oci "otevrene" a ne uplne zaslepene laskou.
Rekove, ikdyz neziji v Recku, ale ruzne po svete jsou nekdy az moc "macho" typy. Potrebuji volnost, svobodu, kamarady, slecny na vecer a na zabavu, tanecni vecery, nespoutanost. Zeny po urcite dobe zaujimaji az druhe misto. Rek bude vzdy na prvnim. Neni to jenom pohled na jednoho muze, tak se chovali vsichni ke svym zenam, se kteryma jsem se znala. Tech zen mi bylo nekdo dost lito, protoze neumeli ani po 7 letech pobytu v cizi zemi prislusny jazyk.
Nechci Te strasit, to v zadnem pripade, jen bych nechtela, aby jsi pak byla nestastna.
Pokud je potreba mam vcelku vic nez razny temperament, moravska krev s vychodnarskou, ale svuj zivot si predstavuju v jinsi pozici zeny a ne v kazdodenni "italske" domacnosti.
Ono neni fakt nad Cechy. Ikdyz mam pocit, ze ti fajn jsou v zahranici a mijime se, protoze porad natrefuju na nejake cizince, kteri me uz omrzeli a navic je nad zlato domluvit se spolu cesky. Rec se muze clovek ucit x-let, ale vzdy se najde, co ikdyz prelozis, cizinec nepochopi.

Ahoj Saro

Dekuji ti za tvuj nazor.

S pritelem jsme stale spolu. Vcera jsme akorat meli vyroci. Musim rict,ze po urcite dobe se rozhodne zacala vynorovat jeho Recka povaha.

On je velice dominantni typ .. a rozhodne chce me mit stale na ocich. Ja jsem ale take dost dominantni a ke vsemu zarliva - takze si dej jedna a jedna dohromady a vyjde ti - Italie ... haha.

Ale kazdy vztah ma neco.
Musim rict, ze se ke me chova se vsi laskou. S kamaradama je opravdu minimalne a kdyz s nima je,tak jsem tam i ja. Panskou jizdu maj tak jednou za pul roku a to mi je celkem jedno. Za zenskyma mi nechodi (jeho rodice se kvuli podvodum rozvedli a v nem to zustalo). Tenhle chalp by mi snesl modre z nebe kdyby mohl ...

Souhlasim ze moje Ceska povaha by nejlepe sla s Cechem .. ale bohuzel jsem ve statech, v miste, kde se to Cechama rozhodne nehemzi a tak si nemuzu moc vybirat. A s klidnou dusi muzu rict, ze tenhle chlap, ackoli to neni Cech se snazi vsemozne aby porozumel moji kulture a ja delam to same pro nej. On se uci Cesky ja se ucim Recky ... nas vztah je jeden velkej kompromis,ale mam dojem,ze to je tak asi ve vsech vztazich, ktere jsou utvorene mezi cizinci.

Doufam,ze nam ten vztah vyjde a ze se nam bude jen a jen darit, a to same preji vsem, kteri prochazi stejnou zkusenosti ziti s cizincem ci cizinkou.

Mwah
Sára
Anonymní

PříspěvekZaslal: po leden 07, 2008 1:10 pm    Předmět: Re: snad jste jeste spolu a vsechno je porad tak krasne Odpovědět s citátem

Marketa_NY napsal:
Sára napsal:
ahoj Marketko,

Ahoj Saro

Dekuji ti za tvuj nazor.

S pritelem jsme stale spolu. Vcera jsme akorat meli vyroci. Musim rict,ze po urcite dobe se rozhodne zacala vynorovat jeho Recka povaha.

On je velice dominantni typ .. a rozhodne chce me mit stale na ocich. Ja jsem ale take dost dominantni a ke vsemu zarliva - takze si dej jedna a jedna dohromady a vyjde ti - Italie ... haha.

Ale kazdy vztah ma neco.
Musim rict, ze se ke me chova se vsi laskou. S kamaradama je opravdu minimalne a kdyz s nima je,tak jsem tam i ja. Panskou jizdu maj tak jednou za pul roku a to mi je celkem jedno. Za zenskyma mi nechodi (jeho rodice se kvuli podvodum rozvedli a v nem to zustalo). Tenhle chalp by mi snesl modre z nebe kdyby mohl ...

Souhlasim ze moje Ceska povaha by nejlepe sla s Cechem .. ale bohuzel jsem ve statech, v miste, kde se to Cechama rozhodne nehemzi a tak si nemuzu moc vybirat. A s klidnou dusi muzu rict, ze tenhle chlap, ackoli to neni Cech se snazi vsemozne aby porozumel moji kulture a ja delam to same pro nej. On se uci Cesky ja se ucim Recky ... nas vztah je jeden velkej kompromis,ale mam dojem,ze to je tak asi ve vsech vztazich, ktere jsou utvorene mezi cizinci.

Doufam,ze nam ten vztah vyjde a ze se nam bude jen a jen darit, a to same preji vsem, kteri prochazi stejnou zkusenosti ziti s cizincem ci cizinkou.

Mwah

ahoj Marketko,
tak to mooooc gratuluju k vyroci!! jen at to dale klape jen a jen lip.
Jeee takze taky se ucis rectinu. To si jeste pamatuju Kalinichta, Kalimera... no nejvic me teda zlobili ty jejich nektera pismenka abecedy.
preju hodne zdaru! Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Co jsme za lidi Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com