prosle vizum ,platny pas a navrat do CR

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

prosle vizum ,platny pas a navrat do CR

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zustat nebo jet domu?
Autor Zpráva
enjoyer
Anonymní

PříspěvekZaslal: po listopad 19, 2007 10:24 pm    Předmět: prosle vizum ,platny pas a navrat do CR Odpovědět s citátem

Ma nekdo zkusenost ,jak to probehne,pokud poletim domu a nebudu jiz mit platne vizum??Je to velky pruser?
Sára
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne leden 06, 2008 2:35 pm    Předmět: prosle vizum ,platny pas a navrat do CR Odpovědět s citátem

ahoj,
muj kamarad tak letel do Cr nyni po Vanocich. Je hlavne dulezite, abys mela platny pas.
Pokud Ti reknou neco na propadle vizum, tak jim rekni neco v tom smyslu, ze uz se natrvalo vracis domu do CR (ikdyz to treba tak neni).
On letel s polskou spolecnosti a vic ho kontrolovali a snazili se delat malinko problemy Polaci nez Amici.
hodne stesti.
enjoyer napsal:
Ma nekdo zkusenost ,jak to probehne,pokud poletim domu a nebudu jiz mit platne vizum??Je to velky pruser?
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá leden 18, 2008 1:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahojky
Ja se vloni v kvetnu odletala na trvalo z USA po trech letech. Prvni dva roky jsem mela J1 viza a potom jsem si zazadala o study viza, ale ty jsem nedostala. Rok jim trvalo mi poslat odpoved, ze mi viza nedaji a jeste v dopise stalo, ze od teto chvili jste tu nelegalne. Nedali mi ani 30 dni na opusteni USA. No proste ze dne na den to nejde zbalit se, vyridit vse co je nutne a odletet. Trvalo mi to vsechno skoro 2 mesice. Letela jsem z Pittsburghu pres Philadephii do Manchesteru v Anglii {s American Airways}, protoze v te dobe jsem uz mela jistou praci v UK. Ve Philadelphia jsem odevzdavala to bilo karticku, kterou jsem mela v pase I 95. Vubec se na nic neptali, jelikoz ja mela v te dobe uz pres rok novy pas a viza uz jsem tam nemela. Proste jim to bylo jedno, nevideli viza, tak mi poprali peknou cestu a bylo to.

A co by me tak mohli udelat, ja mela koupenou letenku a odpoustela jsem USA. Si myslim, ze jsou jenom rada, ze ilegalove odjizdeji.

Anyway, kamaradka byla v te same situaci, jenze mela prosle viza v pase. Letela z Chicaga a tam se ji ptali otazky ohledne prostych viza. Tak jim rekla, ze skoro rok cekala na study viza, ale ze ji to proste prestalo bavit cekat a tak odleta, ze si stejne mysli, ze zadne nedostane. Jeste se ji ptali, jestli pracovala, zkouseli to, ale rikala, ze nepracovala, a ze bydlela u znamych a jen cekala na viza.

Nic ji neudelali, co taky, kdyz odlitas. Jedine, co si myslim, co mohou udelat, je ze pokud si jednou zazadam o viza, tak me to nedaji. Ale zase jsem tam nebyla tak dlouho nelegalne, tak bych s tim nemusela mit problemy. Dva mesice je kratka doba.
No a mozna pristi rok nebo za dva, mozna, zadne viza uz do USA nebudeme potrebovat. Ja bych se tam rada podivala a navstivila zname a kamarady.

Pracovat a zit, to uz ne. Ja mam docela pekny zivot tady v UK. Prace legalne, placene pojisteni, platim dane, a domu do CR, to neni tak daleko.
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá leden 18, 2008 2:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
No a mozna pristi rok nebo za dva, mozna, zadne viza uz do USA nebudeme potrebovat.

To ale neznamena, ze te tam pusti. Akorat odpadne jedna kontrala - na ambasade. Kontrola na hranicich (letisti) zustane. A kdyz zjisti, ze jsi tam byla nelegalne, tak te poslou zpatky do Cech.
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: pá leden 18, 2008 6:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

czolgos napsal:
Anonymous napsal:
No a mozna pristi rok nebo za dva, mozna, zadne viza uz do USA nebudeme potrebovat.

To ale neznamena, ze te tam pusti. Akorat odpadne jedna kontrala - na ambasade. Kontrola na hranicich (letisti) zustane. A kdyz zjisti, ze jsi tam byla nelegalne, tak te poslou zpatky do Cech.

Laughing Tak tak, ctu prispevky i na jinych forech, a spousta lidi si mysli ze kdyz odpadne vizova povinnost, tak sbalej kufry a hura do US. Je fakt, ze se o tom (z nejakeho zvlastniho duvodu) moc nemluvi, ze kontrola na letisti ZUSTAVA!!!!
Anonymní

PříspěvekZaslal: so leden 19, 2008 8:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja ale psala, ze MOZNA zadna viza potrebovat nebudeme. Ono se o tom porad pise, ze to zrusi atd. Ja osobne teda tomu neverim, ze USA neco takoveho udela.

A kamkoliv letis, stejne te kontroluji. Neni to jak, kdyz letis do USA, ale stejne. Porad jim musis ukazat pas, ktery nejakym zpusobem overuji, jestli neni falesny nebo kradeny. Teda to alespon dela Velka Britanie.

Proti USA vubec nic nemam. Me se tam opravdu libilo. Byly to krasne 3 roky, ktere jsem tam prozila. Jednou v budoucnu bych se tam zase vratila, teda jenom cestovat, za kamarady a nakupovat. Zit uz bych tam nechtela.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zustat nebo jet domu? Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com