|
|
| Autor |
Zpráva |
Pistolník Anonymní
|
Zaslal: út prosinec 25, 2007 9:17 pm Předmět: Srágory |
|
|
Tak co tam v tý americe děláte makáte za 10 dolarů na hodinu možná ani ne, to vyděláte doma taky a nemusíte u toho brečet a klepat se strachi že vás sejmou policajti mám pocit že jste všichní magoři made in USA :  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út prosinec 25, 2007 10:37 pm Předmět: Re: Srágory |
|
|
| Pistolník napsal: | Tak co tam v tý americe děláte makáte za 10 dolarů na hodinu možná ani ne, to vyděláte doma taky a nemusíte u toho brečet a klepat se strachi že vás sejmou policajti mám pocit že jste všichní magoři made in USA :  |
A jakou praci delas ty, ze nam davas rady?
Zametas chodniky v Praze?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 447 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: út prosinec 25, 2007 10:42 pm Předmět: |
|
|
Tak mame po dalsich vanocich,diky Bohu. Darky jsou rozdane a doufam ze ses pistolniku nezranil tou vzduchovkou kterou Ti nekdo nezodpovedny daroval pod stromecek.
Takhle blby prispevek jsem necetl...hmmm..uz nepamatuji.
Zhruba,kazdy desaty Cech je nekde pryc z Cech. No jestli delaji za 10 nebo za 100 $$ na hodinu to je jejich business.Hlavne ze je to legalni a nedelaji ostudu,o to se jedna.Hodne stesti. AzPete.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 471 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: st prosinec 26, 2007 4:19 pm Předmět: |
|
|
Tady vidim tu negramotnost normalni cecha kterej dostal mozna nejakou lepsi praci a dela ze je general.
Tu chudaku, kyby to tu bylo horsi tak asi jsme vsichni v CR nemyslis? Nebo jsi tak blbej a pises takove nesmysly.
Zamysli se nad sebou a nepis takove blbosti... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt prosinec 27, 2007 8:14 am Předmět: to: Pistolnik |
|
|
Jezisi Kriste...PISTOLNIKU, kdo ti co zleho udelal?? Proc se tak ponizujes a ukazujes svetu jak jsi hloupy??? Vzdyt ty vubec nevis co jsi napsal!!!
Jedine co jsem z tveho prispevku vycetla, ze jsi NEBEZPECNY SAM SOBE. A to je lidska tragedie. Na zaver, nenutim jen doporucuji, priste pouzivej mozek, pokud jeste nejaky zbytek v hlave mas.
Desperate Housewife |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt prosinec 27, 2007 8:37 am Předmět: to: Pistolnik |
|
|
Unavuji me hloupi lide. Ale ty Pistolniku opravdu pomoc potrebujes. Takze jen pro tebe, doslovne prelozim co jsem napsala v predchazejicim prispevku.
Radsi byt v US nelegalem, nez doma (rozumej CR) muset zit a potkavat takove stupidni osoby jako jsi ty!!!
Desperate Housewife |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
dvvd
Registrace: 05. 06. 2007 Příspěvky: 58 Bydliště: New York, NY
|
Zaslal: čt prosinec 27, 2007 3:39 pm Předmět: |
|
|
| nevim proc urazis lidi co se rozhodly odjet do zahranici, je to prece jejich volba. Svet prece nekonci za znackou Dolni Lhota. Takova reakce muze vzniknout jen od totalniho omezence! Co je spatneho na tom, ze nekdo poctive maka aby si vydelal penize na cestovani, poznavani a rozsireni obzoru. Lepsi nez slapat v Nemecku, dealovat drogy a nebo sedet v cesku na prdeli na pracaku |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1169 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: čt prosinec 27, 2007 4:05 pm Předmět: |
|
|
Lidičky, prosím vás, někdo zde štěkne urážku, a vy jí berete vážně. Nechte pistolníka být.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jakudo
Registrace: 28. 01. 2006 Příspěvky: 129 Bydliště: Trebic/Praha/Seoul(Jižní Korea)
|
Zaslal: so únor 16, 2008 2:04 am Předmět: |
|
|
  tak tenhel příspěvěk (pistolníka) mě fakt pobavil. Momentálně žiji v Jižní Korei a než jsem o prázdnincáh 2007 odletěl z ČR, tak jsem se setkal s podobnýma narážkama na to, že jedu pryč. Došel jsem k jednoduchému závěru - Závidí. Všichni Ti, co se takhle snaží někoho shazovat prostě závidí. On sám by se nedokázal přestěhovat do vedlejší vesnice, tak závidí.
A pracovat za 10USD? Já si tady při studiu přivydělávím za zhruba (po přepočtu) 500Kč/hod. Jde jen o to, zda se snažíš
Přeji Ti pistolníku, aby jsi se z toho brzy dostal;)
P.S.: Zdravím všechny, co jste v USA a moc Vás obdivuji, že jste se dokázali do USA (legálně či nelegálně) dostat a doufám, že se k Vám jednou přidám!
Zdraví Jakub z Jižní Korei:) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
karamba Anonymní
|
Zaslal: ne únor 17, 2008 1:06 pm Předmět: |
|
|
Anonym napsal
Radsi byt v US nelegalem, nez doma (rozumej CR) muset zit a potkavat takove stupidni osoby jako jsi ty!!!
Desperate Housewife
Takovyvh buranu je prece i v usa dost....At si kazdej zije tam kde se mu libi a kde ho srdce tahne... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
dama Anonymní
|
Zaslal: pá duben 11, 2008 9:28 am Předmět: Re: Srágory |
|
|
[quote="Pistolník"]Tak co tam v tý americe děláte makáte za 10 dolarů na hodinu možná ani ne, to vyděláte doma taky a nemusíte u toho brečet a klepat se strachi že vás sejmou policajti mám pocit že jste všichní magoři made in USA : [/quot
Je to pravda, zavidi! Rad by si taky dal cedulku made in USA, bohuzel je to buran, co neumi ani cesky, hlavne, ze tam zije a nas bude kritizovat. Ono se da i za tech 10 dolaru na hodku pekne zit a cestovat. Tak ho nechte, at pukne zavisti. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bernau
Registrace: 24. 02. 2007 Příspěvky: 191 Bydliště: Florida
|
Zaslal: po duben 14, 2008 10:06 am Předmět: |
|
|
Je opravdu hodne lidi, kteri zavidi. Nejenom v cesku. Vsude. Jen mi tak pripada, ze v cesku je jich tak nejak vice a ani tu zavist nijak neskryvaji.
Po mnoha letech jsem znovu navazal kontakt na jednoho kamarada z ceska a kdyz jsem mu rekl, ze mam zazadano o zelenou kartu a je moznost, ze ji nemusim dostat (DUI atd...) cely se zaradoval a rikal jak se uz na mne tesi az mne odlifrujou domu a ze ale nevi, kde budu bydlet, protoze u nej to nejde.
Kdyz mi tu kartu nakonec a konecne schvalili, tak mi nerekne jinak nez "ty amiku" a stejne mne stale premlouva, abych se vratil, ze bych se tam mel pry lepe, nez tady.
Mozna ze mel, mozna ze ne. To je vedlejsi. Ja se do ceska vratit nechci protoze si stale jeste dobre pamatuju, jake to tam bylo a stale jeste je.
Ze je koruna nahore a dolar dole mne pomerne malo zajima. Ja si tady porad ziju celkem spokojeny zivot a muzu si i za tech mizernych $10/hod dovolit to, co bych si za mzdu v cesku dovolit nemohl.
Nejsou to ale jenom materialni duvody proc tady lidi chteji zustat drahy Pistolniku.
Rekl bych, ze ty ne-materialni dokonce prevladaji.
Tak. Ted, kdyz jsem ti to tak krasne vysvetlil, se zase bez divat na bajecne ceske dabingy na Nove.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 447 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: st duben 16, 2008 12:26 am Předmět: |
|
|
Bernau. Napsal jsi to jak to je,ale cim budes starsi tim,aspon doufam,poznas ze vetsina lidi je zavistliva a nezalezi odkud jsou.
Co me vadi na Cechach je,ze posledni dobou kdy konecne nemuseji jezdit Trabantama se chvali tim ze jezdi autama a cestuji po svete.
No konecne jsou na urcite urovni,ale co na to mam rict,ja uz to delam 30 roku a preji jim to. Meli by se radovat a ne zavidet. Mozna ze je to tim ze se vetsina opravdu nenaucila pracovat.I kdyz znam osobne par lidi kteri jsou velice uspesni...a ti me nezavidi.AzP.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|