Kachna.

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Kachna.
Jdi na stránku 1, 2  Další

Autor Zpráva
AzPete

Registrace: 06. 01. 2007

PříspěvekZaslal: po prosinec 17, 2007 11:06 pm    Předmět: Kachna. Odpovědět s citátem

Nevim jak vy,ale ja jsem mel vzdy rad pecenou kachnu na Novy rok.
Mam asi hodne stesti,protoze mam manzelku Cesku a ta umi kachnu perfektne. Z knedlikem a se zelim. Delate nekdo kachnu (nebo husu) na svatky? A kdyz ano,kolik u vas stoji kacena?
Tady
v Arizone je to od $1.99-2.69 za lb. Takze pekna kachna stoji okolo 10 dollaru. Ja si myslim ze to je levnejsi nez v CR.AzPete. Smile
Henek

Registrace: 12. 03. 2005

PříspěvekZaslal: út prosinec 18, 2007 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V Cincinnati kachna stoji $20-$25 ale husa tak $60 a vice minule jsem koupil 4 kachni stehna upecene a zmrazene za $ 15 a celkem dobre i amici to jedli.Normalne kdyz pecu kachnu tak se jen podivaji a nejedi ze je to hodne "mastne"
dvvd

Registrace: 05. 06. 2007

PříspěvekZaslal: út prosinec 18, 2007 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja taky delam kachnu a husu s knedlikem a zelim a to nejen na vanoce! Kachna je tak $13 - $20 ale husa ta je od $35 nahoru! mnam mnam uz se tesim. Ja sem tuhle pozvala na kachnu se zelim a knedlikem dva amiky a desne jim to chutnalo i kdyz to bylo pro ne teda hodne mastny Very Happy
AzPete

PříspěvekZaslal: út prosinec 18, 2007 10:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja vim ze kachny mohou byt mastne,specialne v Cinskych restauracich.
Manzelka to ale ma uz vypracovane. Kachni sadlo zustane dole v pekaci a prelije se do kontejneru a ja ho pozdeji pouzivam na omelety apod.
Neni to Canola olej co se tyce cholesterolu,ale chut se neda prirovnat.
Kdyz se ta kachna pece,tak se to musi ke konci hlidat aby to sadlo vyteklo a kachna se nespalila.
DVVD mas pravdu Mnam,mnam.
Husa je predrazena a chutna skoro stejne jak kachna. No musim se priznat ze mam 5 kachen v mrazaku,takze bude mnam,mnam za do velikonoc.Tady jsou kachny z Kanady,mozna Rumburak zacal chodit na "lovy". Wink Azpete. Cool
Dana_MI

Registrace: 26. 12. 2006

PříspěvekZaslal: st prosinec 19, 2007 4:55 am    Předmět: Re: Kachna. Odpovědět s citátem

AzPete napsal:
Nevim jak vy,ale ja jsem mel vzdy rad pecenou kachnu na Novy rok.
Mam asi hodne stesti,protoze mam manzelku Cesku a ta umi kachnu perfektne. Z knedlikem a se zelim. Delate nekdo kachnu (nebo husu) na svatky? A kdyz ano,kolik u vas stoji kacena?
Tady
v Arizone je to od $1.99-2.69 za lb. Takze pekna kachna stoji okolo 10 dollaru. Ja si myslim ze to je levnejsi nez v CR.AzPete. Smile
Priznam se, ze kachnu jsem tu jeste nedelala, ale urcite ji zkusim, uplne jsem na ni zapomnela Crying or Very sad.
Ale na Vanoce ani na Novy rok urcite ne - na Vanoce mame k veceri rybu (ne tedy kapra, ale rybu) a na Novy rok jsem poverciva, protoze nechci, aby mi "uletelo ci uplavalo stesti", takze ani drubez ani ryby.
dvvd

Registrace: 05. 06. 2007

PříspěvekZaslal: st prosinec 19, 2007 6:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jj to ja to taky mam vychytany, sadlo z kachny pekne odtejka dolu do pekace a pak se prelije. Jenze temhle zdravou vyzivou vyfrikovanym nu jorcanum pride mastntnej i chleba s maslem Very Happy He he ja mam v mrazaku kachny 3 Smile
Dana_MI

Registrace: 26. 12. 2006

PříspěvekZaslal: st prosinec 19, 2007 8:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No a jinak mate pravdu s tou mastnotou. Osobne mastne nemusim, nicmene na manzela urcite nemam Crying or Very sad . On je schopny z kazdeho masa vybrat "tucne" i tam, kde ja nic nevidim ... Confused
ilsalmi

Registrace: 13. 06. 2006

PříspěvekZaslal: st prosinec 19, 2007 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No to je krasne tema:) ja tady zatim pachala jen vepro-knedlo-zelo, na kacenku se chystam o svatcich. V CR byvalo lepsi koupit "husokachnu" - kachnu pizmovou. ma min sadla a je to vic do zveriny. Mate sajn jestli to tu vubec vedou a po cem se mam teda ptat, pokud chci tuhle a ne klasickou bilou kacenu?
Jinak - mame tu na rece TISICE kanadskych husi - srdce mi to rve jak je vnitrnim zrakem uplne vidim tulit se na pekaci se zelickem:)
Rumburak

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: st prosinec 19, 2007 11:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AzPete napsal:
Tady jsou kachny z Kanady,mozna Rumburak zacal chodit na "lovy". Wink Azpete. Cool

Zajimavy je, ze se kachny od "nas" dovazeji do USA a sem se dovazeji i z Ciny. Wink
My je ale nekupujeme, nechci se otravit Twisted Evil
AzPete

PříspěvekZaslal: st prosinec 19, 2007 11:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kanadske kachny jsou kvalitni.Opravdu nechapu proc v Kanade prodavaji Cinske. Asi to bude Cinska Mafie ktera se snazi vydelat.
Dnes jsem byl ve Walmartu(Hate that place) ale meli tam dve Kanadske kachny za 1.69lb. No to je skoro zadarmo. To by Te stalo vic zastrelit a oskubat a to nemluvim o postovnem. Skoda,mrazak je plny. Uz se tesim na pristi,mnam,mnam AzPete. Confused
Rumburak

PříspěvekZaslal: st prosinec 19, 2007 11:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AzPete napsal:
Kanadske kachny jsou kvalitni.Opravdu nechapu proc v Kanade prodavaji Cinske. Asi to bude Cinska Mafie ktera se snazi vydelat.
Dnes jsem byl ve Walmartu(Hate that place) ale meli tam dve Kanadske kachny za 1.69lb. No to je skoro zadarmo. To by Te stalo vic zastrelit a oskubat a to nemluvim o postovnem. Skoda,mrazak je plny. Uz se tesim na Vanoce,mnam,mnam AzPete. Confused

Jenom aby ty "kanadsky" kachny nebyly vylihle v Cine, dovezene sem do Kanady a pak je neposlali do USA jako Kanadske Wink
AzPete

PříspěvekZaslal: st prosinec 19, 2007 11:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nerypej,Rypale a pridej recept.AzPete Cool
Rumburak

PříspěvekZaslal: st prosinec 19, 2007 11:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AzPete napsal:
Nerypej,Rypale a pridej recept.AzPete Cool

No jo no, ja sice nevarim, ale tohle jsem ted nasel na netu, takze dobrou chut.
http://recepty.atlas.cz/recept.asp?id_receptu=JOOQMSE3&id_kategorie=JNLMPOP3
AzPete

PříspěvekZaslal: čt prosinec 20, 2007 12:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky za Recept.
Neni nad Ceskou kachnu z chlupatymi knedliky.
Kam se hrabe Peking duck. Apropos,jsou nejake autenticke kanadske recepty?
Azpete. Cool
Marketa_NY

Registrace: 23. 09. 2006

PříspěvekZaslal: čt prosinec 20, 2007 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dvvd napsal:
ja taky delam kachnu a husu s knedlikem a zelim a to nejen na vanoce! Kachna je tak $13 - $20 ale husa ta je od $35 nahoru! mnam mnam uz se tesim. Ja sem tuhle pozvala na kachnu se zelim a knedlikem dva amiky a desne jim to chutnalo i kdyz to bylo pro ne teda hodne mastny Very Happy

JEN AT ZEROU - JESTE SI BUDOU STEZOVAT NE> Rolling Eyes
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Vareni Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com