Prosla visa

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Prosla visa

Autor Zpráva
Rumburak

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: po prosinec 17, 2007 7:26 pm    Předmět: Prosla visa Odpovědět s citátem

Takze bacha na prosla visa z minulosti.
http://www.zvedavec.org/komentare/2007/12/2370-turistka-z-islandu-zavrena-pri-navsteve-usa-za-prosla-viza-pred-deseti-lety.htm
AzPete

Registrace: 06. 01. 2007

PříspěvekZaslal: po prosinec 17, 2007 11:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bohuzel U.S. prochazi velice smutnou fazi.Dela si nepratele v zemich ktere nejsou problem. Ale Mexicka hranice je otevrena jak pred 01.
Je to spatna paranodni politika Jirky,Napoleona Bushe. Je to smutne. Ja jsem osobne prestal litat do Evropy kazdy rok a nemam chut se hadat z nejakyma primitivama z Homeland security. Hodne mych znamych maji stejny nazor. Diky technice mame moznosti byt ve styku skoro zadarmo...ale skoda,nemam rad dnesni paranoidni svet..a U.S toho hodne privolava. AzPete. Confused
Redneck

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út prosinec 18, 2007 11:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hi, Pete. Jestli je politika soucasneho prezidenta spatna je vec nazoru, skutecne hodnoceni bude mozno cinit az po delsi dobe. Fakt je, ze od 911 k zadnemu dalsimu utoku teroristu na uzemi USA nedoslo a nepochybuji o tom, ze muslimsti radikalove jich meli naplanovano vice nez mnoho.
Pravidla bez vyjimek nejsou pravidla, ze...? Tak i ja jsem ucinil vyjimku a ten clanek jsem si na Zvedavci precetl. Skutecny reporter by dal prostor i druhe strane, pokud by nedostal vyjadreni aspon by se pokusil zjistit vice faktu..., takze bez zaujatosti lze hodnotit clanek jako jednostranny, coz plne odpovida Zvedavci. To za prve. Vzhledem k tomu, ze dotycne bylo pred deseti lety triadvacet se nabizi otazka proc vizum prekrocila, mohu se opravnene domnivat, ze podobne jako mnoho mladych Islandanu tady na cerno pracovala. Takze uz zrejme neslo o pouhe prekroceni pobytu. Pokud se mylim, je to pouze chyba Zvedavce - neposkytl prostor druhe strane...
Tyto dva body jsou ale stejne nepodstatne, podstatne je pouze to, jestli divka porusila zakon a zakrok byl opravneny...? Tedy z toho vyplyva, ze jakakoliv stiznost je bezpredmetna a cely clanek je pouze a jenom takove jedovate uplivnuti jakych je Zvedavec plny. No, a zase na Zvedavce nemusim dalsi tri roky...
bouncingczech

Registrace: 20. 07. 2007

PříspěvekZaslal: út prosinec 18, 2007 2:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Naopak, Po sedmi letech s George Bushem je mozne hodnoceni primo ted, na nic jineho se nemusi cekat. Podle meho nazoru GBW vlada byla a je katastrofou prvni tridy. Ztrata Habeaus corpus, stovky lidi ve vazbe bez soudniho procesu, pravidelne muceni, lzi o duvodu valky s Irakem, uplny nezajem najit Osama Bin Ladina (proc?), nemozna foreign policy...atd. Souhlasim s AZPete 100% a doufam ze pristi rok uvidime zmeny aby jsem se vratili k te Americe kterou jsem znal koncem minuleho stoleti.
Co se prihodilo te zene s Islandu se bohuzel stava pomerne casto. Ano, zakon je zakon ale myslim ze to trochu prehaneli s retezy a vazbou. Proc ji nedali primo na letadlo zpatky, nevime. Byla nejakou hrozbou proti nasi bezpecnosti? Asi ano, jako 80-ti leta babka ktera se musi zout nez ji pusteji k letadlu. Ano, prehaneji to trochu a je to jenom aby MY jsme videli ze neco "pro nas" delaji. Jsem si jisty, ze nekdo odpovi "kdyz se ti tady nelibi tak jed nekam jinam". To je omyl, mne se tady libi, uz jsem tady doma vice nez 20 let ale to neznamena ze musim se vsim souhlasit jako nejakej "Dittohead ktery veri vsemu co mu O'Reilly, nebo Limbaugh rekne...
Dekuji...
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Viza Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com