H2B

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

H2B

Autor Zpráva
Maja
Anonymní

PříspěvekZaslal: út září 04, 2007 1:28 pm    Předmět: H2B Odpovědět s citátem

Ahojky Lidicky,
mohu zazadat o h2b visa v Americe? Ted jsem tu zrovna na J1 visa (ucastnik Work&Travel) a ty prodlouzit nemohu. Zkontaktovala jsem zamestnavatele, ktery zada o schvaleni zamestnat nekolik lidi na h2b, prace by mi zacinala v prosinci a tady muzu legalne zustat az do konce listopadu, takze pokud by slo vse vyresit na uzemi USA, nemusela bych zbytecne kupovat dalsi letenku...Pokud mate nekdo nejake info, budu moc rada, jinak asi jeste zavolam na ambasadu a dam vedet. Dekuju moc. Hezky den. Papalala M.
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: út září 04, 2007 1:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Urcite to jde, najdi dobreho pravnika a verim tomu ze ti to vyridi. Musis mit ale dostatecne dokumenty od zamestnavatele.
Zdar Bucky
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st září 05, 2007 10:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na jakou práci ti to vízum shání zaměstnavatel?

Pokud jde o ten termín práce, tak na USCIS píšou, že by se mělo žádat aspoň 6 měsíců před nástupem do práce.

If you want to work in the U.S. temporarily, under immigration law, you need a specific visa, based on the type of work you will be doing. Most temporary worker categories require the approval of a petition by DHS, U.S. Citizenship and Immigration Services (USCIS) before you can apply for your visa. Important Note: Prospective employers should file the petition(s) as soon as possible (but not more than 6 months before the proposed employment will begin) to provide adequate time for petition and subsequent visa processing. Should you need petition processing faster, see Premium Processing Service on USCIS website. To learn more, please see Temporary Workers on the USCIS website. Click on these links for specific information on the various types of temporary worker visas.

Dej pak vědět, jak jsi dopadla.
steeler

Registrace: 03. 03. 2007

PříspěvekZaslal: ne září 09, 2007 8:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vizum si ale stejne musis vyzvednout na US ambasade (ktera v USA neni). Takze budes muset podstoupit cestu na nejblizsi misto (Kanada) a tedy opustit USA.
Maja

Registrace: 19. 11. 2007

PříspěvekZaslal: út listopad 20, 2007 6:12 am    Předmět: pracovni viza Odpovědět s citátem

Ahoj lidicky ve forum
Nevite nekdo nahodou jak to funguje s temi pracovnimi vizy, myslim tim, kolik lidicek je muze za rok dostat a kdy je nevhodnejsi doba si o ne zazadat. Vim, ze musis byt asi "special" for US. Ale byla jsem ve statech dva roky na J1 viza,ted jsem zpet a uz mi to tu neba, chtela bych se vratit, vim ze jedina sance asi jak tam legalne byt {kdyz odmyslim svatba s USC}, je pracovat. Bohuzel nemam to "special"education, mam sice praxy 2 roky jako nanny, ale na to asi prac.viza nedostanu ze, pak predtim jsem pracovala jako accountat pro firmu 3 roky, ale v CR. Je tu vubec nejaka chance? Koukala jsem na internet na Hb1-2 viza, zda by se nenasla nejaka firma v oblasti jizni Kalifornie ci Arizony ci New Mexico, ale popravde nic jsem nenasla, a hlavne kdyz tam neco je, tak je to jen pro programatory apod.Bohuzel tak to se mi moc netyka.... Idea Jeste jsem slysela a nekde cetla, ze bude od noveho roku zakon, ktery bude znemoznovat am.firmam ci zamestnavatelum zamestnavat nove ilegaly, vite neco o tom? Pak i kdybych tam prijela byt i na pracovni viza, tak stejne sanci moc neni {samorejme vim, ze na pracovni viza se pracovat nesmi... Rolling Eyes } Takze co vlastne mi zbyva? Je tu nejaka sance?
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út listopad 20, 2007 10:18 am    Předmět: Re: pracovni viza Odpovědět s citátem

Maja napsal:

{samorejme vim, ze na pracovni viza se pracovat nesmi... Rolling Eyes }

Naopak, na pracovni viza se pracovat musi, jinak Te vylejou.
Maja

Registrace: 19. 11. 2007

PříspěvekZaslal: út listopad 20, 2007 11:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

{samorejme vim, ze na pracovni viza se pracovat nesmi... }

Naopak, na pracovni viza se pracovat musi, jinak Te vylejou.

Pardon, na turisticke, jsem se preklepla.
No a nejake nazory na predchozi dotaz?
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Viza Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com