Pomoc

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Pomoc
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Tipy a navody
Autor Zpráva
gabina
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červen 04, 2007 10:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CAUKY JA JEN ZE KAMARADKA MELA SVATBU TAKY V CESKU...PRETAHLA TAKY POBYT.A ZADNY PROBLEM A NERVY NEMELA...ASI ZALEZI NA STESTI A KDO SEDI NA AMBASADE.. ..MUZU SE JI JESTE PRESNE ZEPTAT ..ALE VIM ZE ZA MESIC UZ TEDA MANZILEK ODLETEL A ONA SE VRACELA SNAD ZA 3 MESICE...A PRAVE JEJI ZNAMA DOSTALA ZAKAZ..UZ JSEM O TOM PSALA ...PRILETEL SNOUBENEC A PO ZAPLACENI 1000$ SE MOHLA VRATIT DO USA.VIM JEN ZE TO NEBYLO VUBEC TAK TEZKE JAK TADY POPISUJETE..ALE PSAL SE ROK 2OO1..CAUKY..
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červen 05, 2007 4:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj Gabi,budes moc hodna pokud zjistis trochu vic podrobnosti.Budu moc vdecna.Diky:)))
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: út červen 05, 2007 6:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gabino,
Rok 2001 a rok 2007 je jako 1989 a 2007.
Vidis v tom rozdil? No nic, kazdopadne od roku 2001 se vsechno zprisnilo, takze to asi nebude stejne.

anonymni,
Zapomel jsem zdelit ze immigracni viza a I-130 se bude muset vyrizovat v USA, takze to bude asi delsi nez 6-8 mesicu, pocitej neco kolem 1 roku.
Zdar Bucky
natka

Registrace: 18. 11. 2007

PříspěvekZaslal: ne listopad 18, 2007 11:43 am    Předmět: Re: Pomoc Odpovědět s citátem

Zajimala by me jedna vec, ldyz jsi zadala o nove vizum, uvedla jsi do formulare, ze uz jsi vizum jednou mela a jak dlouho jsi tam byla?

Anonymous napsal:
Potrebovala bych pomoci s mym problemem.Byla jsem v USA neco pres 2 roky(tudiz 1,5 nelegalne).Odcestovala jsem domu,pozadala o novy pas a zazadala o nove tur.VIZA,ktere jsem dostala.Pri mem pokusu dostat se do USA bohuzel prisli na muj predchozi pobyt,poslali me zpet a dostala jsem 5-ti lety zakaz vstupu.
Co se da ted delat? Je zde nejaka moznost,jak se dostat z5 do USA>?Byla by zde moznost vzit si doma(CR)americana a zazadat si o papiry a s temi se pak vratit do USA a nebo se pres ten zakaz nedostanu nikam a ani svatba s amikem nepomuze? Muze nekdo poradit? predem diky vsem.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Tipy a navody Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com