|
|
| Autor |
Zpráva |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1252 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: ne listopad 11, 2007 10:13 pm Předmět: |
|
|
| Dezzi, Ty jsi ten elektrikář co zde psal asi před rokem, a měl jsi podobné otázky, ne? Prostudoval jsis NEC 2002, jak jsem navrhoval? Máš práci zajištěnou? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dezzi
Registrace: 27. 12. 2006 Příspěvky: 56 Bydliště: Kroměříž,ČR
|
Zaslal: po listopad 12, 2007 9:33 am Předmět: |
|
|
| pdmlynek napsal: | | Dezzi, Ty jsi ten elektrikář co zde psal asi před rokem, a měl jsi podobné otázky, ne? Prostudoval jsis NEC 2002, jak jsem navrhoval? Máš práci zajištěnou? |
Zdravim,jo jsem to ja jo jo prostudovaval jsem si to Tak jako praci mam spise jako brigadu,pac jeste studuji  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bukacek Anonymní
|
Zaslal: po listopad 12, 2007 3:13 pm Předmět: |
|
|
| Dezzi napsal: | | pdmlynek napsal: | | Dezzi, Ty jsi ten elektrikář co zde psal asi před rokem, a měl jsi podobné otázky, ne? Prostudoval jsis NEC 2002, jak jsem navrhoval? Máš práci zajištěnou? |
Zdravim,jo jsem to ja jo jo prostudovaval jsem si to Tak jako praci mam spise jako brigadu,pac jeste studuji  |
Tak proc se tady ptas po praci, kdyz nemas jeste ukoncenou skolu?
Nejdriv ji dokonci, vydelej nejaky penize, kup si letenku a pak se muzes do USA podivat.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dezzi
|
Zaslal: po listopad 12, 2007 11:07 pm Předmět: |
|
|
Ja ji mam dokoncenou!TEd jsem na nastavbe ve druhem rocniku  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po listopad 12, 2007 11:12 pm Předmět: |
|
|
| Dezzi napsal: | Ja ji mam dokoncenou!TEd jsem na nastavbe ve druhem rocniku  |
Na stavbe ve druhem rocniku? Tak bud makas na stavbe anebo si ve druhem rocniku. Aha ty myslis zakladni skolu mas dokoncenu, tak to jo!!!!!!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dezzi
|
Zaslal: út listopad 13, 2007 9:26 am Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | Dezzi napsal: | Ja ji mam dokoncenou!TEd jsem na nastavbe ve druhem rocniku  |
Na stavbe ve druhem rocniku? Tak bud makas na stavbe anebo si ve druhem rocniku. Aha ty myslis zakladni skolu mas dokoncenu, tak to jo!!!!!!  |
ee to je skola kde se po vyucnim liste dodelava maturita |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Buba Anonymní
|
Zaslal: út listopad 13, 2007 9:30 am Předmět: |
|
|
To jako, ze ma vyucni list potazmo maturitu a momentalne studuje 2-3lete nadstavbove studium, ktere mu rozsiri znalosti v oboru, popripade prida nejaky ten certifikat navic.
Ale furt z tebe, Dezzi, mam pocit,ze si to cele prestavuvjes jak Hurvinek valku, protoze bez anglictiny si v USA nikde moc neskrtnes. Mozna mezi Polakama by ses mohl v Chicagu uchytit.
Jak uz ti tady nekdo psal CA a FL je plna mexiku. Je jich vsude hodne a sou ochotni pracovat za velmi malo. Radsi se mrkni po jinym state, ale obecne s tema na jihu moc nepocitej. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dezzi
|
Zaslal: ne listopad 18, 2007 2:06 pm Předmět: |
|
|
| Buba napsal: | To jako, ze ma vyucni list potazmo maturitu a momentalne studuje 2-3lete nadstavbove studium, ktere mu rozsiri znalosti v oboru, popripade prida nejaky ten certifikat navic.
Ale furt z tebe, Dezzi, mam pocit,ze si to cele prestavuvjes jak Hurvinek valku, protoze bez anglictiny si v USA nikde moc neskrtnes. Mozna mezi Polakama by ses mohl v Chicagu uchytit.
Jak uz ti tady nekdo psal CA a FL je plna mexiku. Je jich vsude hodne a sou ochotni pracovat za velmi malo. Radsi se mrkni po jinym state, ale obecne s tema na jihu moc nepocitej. |
Me jako Anglictina nedela problemy,ze skolou v anglii jsem se domluvil vpohode a bez problemu jen bych nekam kde je teplo celorocne,proto bych rad nejaky ten stat kde neni pul nebo ctvrt roku zima  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1252 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: ne listopad 18, 2007 3:29 pm Předmět: |
|
|
| Dezzi, nenech se odradit. Bež za tím co chceš. Ostatní to zvládli, tak to můžeš zvládnout taky. Držím Ti palce. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martina Anonymní
|
Zaslal: ne listopad 25, 2007 6:02 pm Předmět: |
|
|
| pdmlynek napsal: | | Dezzi, nenech se odradit. Bež za tím co chceš. Ostatní to zvládli, tak to můžeš zvládnout taky. Držím Ti palce. |
To je napsano moc hezky.......
Taky drzim palecky.....ty se urcite neztratis......M |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dezzi
|
Zaslal: út listopad 27, 2007 2:27 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | ty se urcite neztratis......M |
Díku dík  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ala
Registrace: 08. 02. 2007 Příspěvky: 17 Bydliště: PA
|
Zaslal: út listopad 27, 2007 2:51 pm Předmět: |
|
|
Dezzi,
zkus se dostat na VOS nebo VS a odjed na leto na Work and Travel. Tak aspon uvidis jestli se ti tady libi a nebo ne, a jak je tezky najit praci ci ne. Takhle alespon ziskas kontakty, ktere budes moci v budoucnu vyuzit.
Nenech se odradit, urcite to zkus a uvidis!! Drzim palce
Ostatnim...nechapu proc jste na lidi tak osklivy...tohle forum ma snad slouzit k tomu, aby si lidi pomahali ne, ikdyz maji jakykoliv otazky, ne?
Za chvili aby se clovek snad bal tady neco napsat.
A. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dezzi
|
Zaslal: čt listopad 29, 2007 2:35 pm Předmět: |
|
|
| Ala napsal: | Dezzi,
zkus se dostat na VOS nebo VS a odjed na leto na Work and Travel. |
jj uz jsem se i potom dival Tak uvidim  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bernau
Registrace: 24. 02. 2007 Příspěvky: 192 Bydliště: Florida
|
Zaslal: čt prosinec 06, 2007 10:50 am Předmět: Re: Sam nebo ne? |
|
|
| Dezzi napsal: | Vim ze to tam ze zacatku nebyvava hnedka ruzove ale do cisteni Haj*lu se mi jako moc nechce) :-! |
Jestli tady chces prijet na past blink achces si vybirat jakou praci chces delat a jakou ne, jsi hodne naivni anebo musis mit hodne velke financni zazemi.
Mam pocit, ze mas predstavu jakoby tady uz na letisti cekali naborari na ilegalni imigranty aby jim mohli nabidnout praci.
Nevim, jak to je dneska pracovat pro kontraktora ale ja jsem tady kdysi zacinal za $1200 mesicne a pracoval jsem 7 dni v tydnu od 10vecera do 8rana na supermarketu.
Ani mne NENAPADLO ohrnovat nos.
Pozdeji, az jsem nabral zkusenosti (a doklady) jsem samozrejme hledal lepsi praci...
Pointa je, pokud nekam jedes a myslis si ze muzes nejakou praci odmitnout protoze je "pod tvoji uroven", obavam se, ze splaces nad vydelkem.
Na trochu jinou notu, neprestavam vychazet z udivu jak nekdo muze delat na maturite a stale nevedet kde se pise i a kde y.
Nemyslim to jako urazku.
Hmm... vlastne jo. Myslim. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dana_MI
Registrace: 26. 12. 2006 Příspěvky: 479 Bydliště: Michigan, Algonac
|
Zaslal: čt prosinec 06, 2007 11:54 am Předmět: Re: Sam nebo ne? |
|
|
| Bernau napsal: | | Dezzi napsal: | Vim ze to tam ze zacatku nebyvava hnedka ruzove ale do cisteni Haj*lu se mi jako moc nechce) :-! |
Jestli tady chces prijet na past blink achces si vybirat jakou praci chces delat a jakou ne, jsi hodne naivni anebo musis mit hodne velke financni zazemi.
Mam pocit, ze mas predstavu jakoby tady uz na letisti cekali naborari na ilegalni imigranty aby jim mohli nabidnout praci.
Nevim, jak to je dneska pracovat pro kontraktora ale ja jsem tady kdysi zacinal za $1200 mesicne a pracoval jsem 7 dni v tydnu od 10vecera do 8rana na supermarketu.
Ani mne NENAPADLO ohrnovat nos.
Pozdeji, az jsem nabral zkusenosti (a doklady) jsem samozrejme hledal lepsi praci...
Pointa je, pokud nekam jedes a myslis si ze muzes nejakou praci odmitnout protoze je "pod tvoji uroven", obavam se, ze splaces nad vydelkem.
Na trochu jinou notu, neprestavam vychazet z udivu jak nekdo muze delat na maturite a stale nevedet kde se pise i a kde y.
Nemyslim to jako urazku.
Hmm... vlastne jo. Myslim. |
Bernau, sice mas pravdu, ale neber Dezzimu iluze! Jednak je mlady a urcite na Tebe neda, jednak si kazdy musi svuj nos nabit sam a jednak treba bude mit kliku!
Pamatujes, i nam bylo 20 a meli jsme sve sny?!
Lepsi je pomoct ci poradit ... ale v jeho pripade ja poradit neumim (krome toho, aby si vzal Americanku pro GC, coz je blbost), takze ho nech, at si to vyzkousi sam. Bud se v US osvedci a nebo ne. A kdyz se neosvedci v US, bude mit lepsi start v CR. Neni co ztratit.
Dezzi, jsi za svym snem !!! Budes to mit tezke, ale kdyz se nevzdas, nemas co ztratit ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|