|
|
| Autor |
Zpráva |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 464 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: so listopad 10, 2007 7:40 pm Předmět: |
|
|
| bucky kup si poradne auto,ja mam cadillac a jsem velice spokojen |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: so listopad 10, 2007 7:53 pm Předmět: |
|
|
| ze americke auta nejsu dobre je nesmysl. ( OK nekupuj si chevy cavalier) Ja sem mel nekolik Jeep a nikdy zadny problem. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 509 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: ne listopad 11, 2007 1:08 pm Předmět: |
|
|
| Pravda ze nove auta jsou vsechna dobra, ale porovnavam 8 let stare auto, tak do americkeho budes strkat vice nez do japonskeho.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne listopad 11, 2007 2:19 pm Předmět: |
|
|
| Prave posledni Jeep co sem vymenil tak sem ho mel 8 roku a pored nepotreboval nic krome vymeny oleja. Akorat sem ho vymenil za novy model. Manzelka ma 7 roku stary Jeep a ani jeden problem |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 664 Bydliště: Canada
|
Zaslal: ne listopad 11, 2007 4:26 pm Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | Prave posledni Jeep co sem vymenil tak sem ho mel 8 roku a pored nepotreboval nic krome vymeny oleja. Akorat sem ho vymenil za novy model. Manzelka ma 7 roku stary Jeep a ani jeden problem |
Jakej JEEP mas? Chtel jsem si koupit JEEP WRANGLER, ale kazdej me to rozmlouval Ja mam jiz 15 roku Chevy S-10. Jsem sem s nim spokojeny, ale uz do toho musim "cpat" moc penez a tak premyslim o necem jinem.
Tehle Jeep se me docela libi.
http://www.wheels.ca/article/27792 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po listopad 12, 2007 12:33 pm Předmět: |
|
|
| Rumburak napsal: | | Anonymous napsal: | | Prave posledni Jeep co sem vymenil tak sem ho mel 8 roku a pored nepotreboval nic krome vymeny oleja. Akorat sem ho vymenil za novy model. Manzelka ma 7 roku stary Jeep a ani jeden problem |
Jakej JEEP mas? Chtel jsem si koupit JEEP WRANGLER, ale kazdej me to rozmlouval Ja mam jiz 15 roku Chevy S-10. Jsem sem s nim spokojeny, ale uz do toho musim "cpat" moc penez a tak premyslim o necem jinem.
Tehle Jeep se me docela libi.
http://www.wheels.ca/article/27792 |
Wrangler neni tak pohodlny, ma trvdy ram. Pokud mas jenom soft top tak v zime to neni nejlepsi. Na wrangler nektere casti rezivi. Ted mam Commander, predtim sem mel Grand Cherokees a Cherokee Clasic. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 995 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: po listopad 12, 2007 12:37 pm Předmět: |
|
|
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po listopad 12, 2007 1:33 pm Předmět: |
|
|
| miro napsal: |  |
On ani Jeep neni delany k porazeni stromu, ale mrkni na to predni sklo. V jednom kuse. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 664 Bydliště: Canada
|
Zaslal: po listopad 12, 2007 5:38 pm Předmět: |
|
|
| miro napsal: |  |
Diky za reklamu
Tak si ho holt nekoupim. Stejne jak jsem slysel moc zere.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po listopad 12, 2007 11:15 pm Předmět: |
|
|
| Muj jeep 6 cyl 4 litre zere men nez toyota highlander anebo kterykoliv dalsi japonec. Otacky se drziju pod 2000 a japonci su v prumeru okolo 3500. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po listopad 12, 2007 11:40 pm Předmět: |
|
|
| Rumburak: jestli podle toho ze kdyz vidis nabourane auto tak reknes ze to je spatne auto a nekoupim si ho; tak to si radsi ani nekupuj trikolku. aj ty maju havarky, ono zalezi od ridica, nekdy mozes met smolu ze do tebe to nekdo napere ale porad to neznamena ze je to spatne auto. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marcibrno
Registrace: 02. 06. 2007 Příspěvky: 74 Bydliště: Orange County,CA
|
Zaslal: po listopad 19, 2007 3:20 pm Předmět: Auto = dopravni prostredek |
|
|
| At uz ma kazdej co chce hlavni je ze plni svoji fukci tj.dostat se spolehlive z bodu A do Bodu B. A kdyz ne tak vymenit...At zije svoboda vyberu |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|