|
|
| Autor |
Zpráva |
Dezzi
Registrace: 27. 12. 2006 Příspěvky: 56 Bydliště: Kroměříž,ČR
|
Zaslal: út listopad 06, 2007 9:08 am Předmět: Re: Sam nebo ne? |
|
|
| Rumburak napsal: | | Dezzi napsal: | | citace: | Copak asi delas v Cechach? Mimoto, ze jsi student.  |
Sry asi jsem tu otazku nepochopi,mas na mysli jako brigadu??  |
Mozna tim myslel, jako jestli jsi sikovny delat rukama. Jestli ne, tak se bez anglictiny do USA nezen.  |
Tak to se musim pochvalit,sikovny jsem nekdy az moc,ze jsem potom lidem az za vola  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 912 Bydliště: Praha
|
Zaslal: út listopad 06, 2007 10:39 am Předmět: |
|
|
Jestli jsi student VS nebo VOS a mas uz aspon rok studia za sebou, tak zkus WAT pres leto. Je to idealni cesta za praci do USA. Vsechno mas legalne (prace, SSN, bankovni ucet, moznost ridicaku).
Dneska uz se ale stejne nevyplati jezdit do USA za praci, kdyz je USD za 18,50  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 492 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: út listopad 06, 2007 10:40 am Předmět: |
|
|
Dezzi,
Amerika neni to co byla v 90 letech a jeste v roce 2000-2003
Dnes je tezke najit praci kde se nenadres a neco vydelas. Jak u nas tak i v USA se zdrazuje na co se podivas. V americe zustaly uz jen ti co se ozenily-vdaly a nebo lide co nemuzou do CR a nebo jeste ti co tu jsou dlouho a maji rodinu a dobry business. Normalni clovek, ktery nema papiry a budoucnost tak radeji jede domu.
Ja osobne kdybych nebyl v USA tak jsem bud v Praze a nebo nekde ve Svedsku, Dansku, Holandsku |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 912 Bydliště: Praha
|
Zaslal: út listopad 06, 2007 10:44 am Předmět: |
|
|
K tve puvodni otazce, jestli sam nebo s nekym, tak rozhodne sam pokud tam pojedes za praci a s nekym, jen pokud jde o cestovani.
Prace se hleda lepe pro jednoho, nez pro dva. Zvlast, kdyz to bude nelegalne. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dezzi
|
Zaslal: út listopad 06, 2007 12:00 pm Předmět: |
|
|
| czolgos napsal: | K tve puvodni otazce, jestli sam nebo s nekym, tak rozhodne sam pokud tam pojedes za praci a s nekym, jen pokud jde o cestovani.
Prace se hleda lepe pro jednoho, nez pro dva. Zvlast, kdyz to bude nelegalne. |
jjj toto jsem se potreboval slyset Diky moc  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dezzi
|
Zaslal: út listopad 06, 2007 12:06 pm Předmět: |
|
|
| BUCKETHEAD napsal: | Dezzi,
Amerika neni to co byla v 90 letech a jeste v roce 2000-2003
Dnes je tezke najit praci kde se nenadres a neco vydelas. Jak u nas tak i v USA se zdrazuje na co se podivas. V americe zustaly uz jen ti co se ozenily-vdaly a nebo lide co nemuzou do CR a nebo jeste ti co tu jsou dlouho a maji rodinu a dobry business. Normalni clovek, ktery nema papiry a budoucnost tak radeji jede domu.
Ja osobne kdybych nebyl v USA tak jsem bud v Praze a nebo nekde ve Svedsku, Dansku, Holandsku |
jjj Dansko neni spatne (taky jsem dostal par tipu) ale myslim ze Amerika je Amerika Tak bych to i treba na tech par let zkusil a kdybyto to nevyslo,tak se stejne mohu vratit zpet do CR  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 492 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: út listopad 06, 2007 5:48 pm Předmět: |
|
|
Dezzi,
Hodne stesti a dej vedet jak jsi na tom  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dezzi
|
Zaslal: st listopad 07, 2007 10:08 am Předmět: |
|
|
| BUCKETHEAD napsal: | Dezzi,
jjj Dikec,se jeste chci rozhodnout a zkusit stesti na FL nebo v CA Tak uvidim.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st listopad 07, 2007 11:43 pm Předmět: |
|
|
| Dezzi napsal: | | BUCKETHEAD napsal: | Dezzi,
jjj Dikec,se jeste chci rozhodnout a zkusit stesti na FL nebo v CA Tak uvidim.... |
Californie je draha a bez papiru tady vazne nema cenu jezdit....pze te nezamestnaji, na nelegalni praci je tu horda mexikanu.....
a k vuli tem uz kdyz chces slusnou a slusne placenou praci, musis umet i spanelsky....
dolar jde dolu a i kdyz te nekdo zamestna, budes mit stesti kdyz za 10$ na hodku.....nemas vzdelani, nemas praxi, je to proste tak....sbal se a jed do Irska..... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mike
Registrace: 24. 09. 2007 Příspěvky: 14
|
Zaslal: čt listopad 08, 2007 7:40 am Předmět: |
|
|
Dezzi: ja ti nechci kazit iluze ale podle me si to predstavujes cely strasne jednoduse.
Ja jsem sice hodne velkej optimista, ale co jsem si tak precet tenhle thread myslim ze si v US poradne nabijes(odpust mi to slovo) hubu.Ale treba se mylim, takze tak ci tak hodne stesti:) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dezzi
|
Zaslal: čt listopad 08, 2007 8:31 am Předmět: |
|
|
| Mike napsal: | Dezzi: ja ti nechci kazit iluze ale podle me si to predstavujes cely strasne jednoduse.
Ja jsem sice hodne velkej optimista, ale co jsem si tak precet tenhle thread myslim ze si v US poradne nabijes(odpust mi to slovo) hubu.Ale treba se mylim, takze tak ci tak hodne stesti:) |
Co ty sis nabil? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jarret
Registrace: 19. 06. 2007 Příspěvky: 18 Bydliště: CZ
|
Zaslal: so listopad 10, 2007 3:30 pm Předmět: |
|
|
| Čus Dezzi, do US dnes jet při současném kurzu je šílenství,asi tě žene poznání což je chválihodné,tohle chápu.Jet s někym? Mám ty nejhorší zkušenosti tahat ještě kamaráda...tahal jsem jednoho,přes hodinu a pul zvracel v letadle,neumel anglicky a pak ze me stevard vymamil co sem nechtel rict,on byl parasutista,chapete nekdo proc zvracel?No jedinou vyhodou bylo,ze nas posadili do prvni tridy protoze vedle nas nikdo sedet nechtel.A spolehnout se na někoho tam?Určitě,musíš za něj ale dát ruku do ohně aby sis mohl být jist pomocí.Pomoct ti kazdy nebude chtit a budes se citit dost sam...ale zkus to...ono proc ne.Jarret |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dezzi
|
Zaslal: so listopad 10, 2007 4:45 pm Předmět: |
|
|
| Jarret napsal: | | Čus Dezzi, do US dnes jet při současném kurzu je šílenství,asi tě žene poznání což je chválihodné,tohle chápu.Jet s někym? Mám ty nejhorší zkušenosti tahat ještě kamaráda...tahal jsem jednoho,přes hodinu a pul zvracel v letadle,neumel anglicky a pak ze me stevard vymamil co sem nechtel rict,on byl parasutista,chapete nekdo proc zvracel?No jedinou vyhodou bylo,ze nas posadili do prvni tridy protoze vedle nas nikdo sedet nechtel.A spolehnout se na někoho tam?Určitě,musíš za něj ale dát ruku do ohně aby sis mohl být jist pomocí.Pomoct ti kazdy nebude chtit a budes se citit dost sam...ale zkus to...ono proc ne.Jarret |
jj díku dík,me ani tak nejde o to abych si vydelal balik ale abych tam prezil ,pac se mi zda ze Cesko natom taky neni nejlepe A vsichni mi rikaji ze to v CR nema budoucnost at to zkusim v zahranici...Tak uvidim jak dopadnu a co mi zivot prichysta  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jarret
Registrace: 19. 06. 2007 Příspěvky: 18 Bydliště: CZ
|
Zaslal: ne listopad 11, 2007 6:45 am Předmět: |
|
|
| Dezzi napsal: | ,pac se mi zda ze Cesko natom taky neni nejlepe A vsichni mi rikaji ze to v CR nema budoucnost at to zkusim v zahranici...Tak uvidim jak dopadnu a co mi zivot prichysta  |
Otázka budoucnosti je strasne tezka,v tvym veku bych se ani moc nerozmyslel,jedna z nejlepsich veci "dle meho" názoru je vycestovat a nasbirat zkusenosti,neco videt a pak se treba vratit,v mem pripade mam prilis mnoho vazeb na rodice a neumim si predstavit je tu nechat.US mam moc rad,kdyby to bylo kousek jak u nas za kopecky Nemecko,bylo by super se vracet,ale je to proste dalka.V Cechach je problem dobra prace,mam moc fajn praci,bavi me to ohromne ale sef je cholerik,strasnej ,a to je kamen urazu a v mem regionu je zmena dobre placeneho zamestnani dost problem. Myslim, ze v US je s papiry dobra moznost ziskat praci,bez je to asi uz problem,nevim jak dnes fungujou kontraktori,to ti poradi "mistni" na foru...libi se mi tvuj pohled ...co mi zivot prichysta.Ja bych se klidne zase vratil do US,po vsech tech zkusenostech bych snad vedel cemu se vyhybat.Zustat asi ne,cesta zpatky domu po x letech musi byt tezka,musi to byt sok...v cechach to neni jednoduche,ale jsem tu rad.Jarret |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dezzi
|
Zaslal: ne listopad 11, 2007 9:47 am Předmět: |
|
|
| citace: | Otázka budoucnosti je strasne tezka,v tvym veku bych se ani moc nerozmyslel,jedna z nejlepsich veci "dle meho" názoru je vycestovat a nasbirat zkusenosti,neco videt a pak se treba vratit,v mem pripade mam prilis mnoho vazeb na rodice a neumim si predstavit je tu nechat.US mam moc rad,kdyby to bylo kousek jak u nas za kopecky Nemecko,bylo by super se vracet,ale je to proste dalka.V Cechach je problem dobra prace,mam moc fajn praci,bavi me to ohromne ale sef je cholerik,strasnej ,a to je kamen urazu a v mem regionu je zmena dobre placeneho zamestnani dost problem. Myslim, ze v US je s papiry dobra moznost ziskat praci,bez je to asi uz problem,nevim jak dnes fungujou kontraktori,to ti poradi "mistni" na foru...libi se mi tvuj pohled ...co mi zivot prichysta.Ja bych se klidne zase vratil do US,po vsech tech zkusenostech bych snad vedel cemu se vyhybat.Zustat asi ne,cesta zpatky domu po x letech musi byt tezka,musi to byt sok...v cechach to neni jednoduche,ale jsem tu rad.Jarret |
No na rodice se uz pomalu prestavam vazat ,ti me spise i podporuji abych vypadl z CR... Tak uvidim jak to bude i s tema vizama za par let nez nasetrim a posbiram informace co a jak Tak doufam ze se mi start do noveho zivota povede i kdyz to nebude prochazka ruzovym sadem tak to rysknu  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|