Pracovni Vizum

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Pracovni Vizum

Autor Zpráva
zlio
Anonymní

PříspěvekZaslal: út září 18, 2007 1:52 pm    Předmět: Pracovni Vizum Odpovědět s citátem

ahoj, zajimalo by mne jestli by mne mohl nekdo poradit pres jake spolecnosti se da ziskat pracovni vizum. V lednu mne spolecnost pro kterou jsem pracovala poslala na tri mesice do Washingtonu DC a ja jsem se rozhodla zustat. V cervnu jsem se vratila a od te doby hledam praci jako ucetni nebo asistentka, ale pokazde to zkrachuje na "sponzorshipu". Jsem tady na turisticke vizum, ktere mam na 10 let, nicmene uz me ma situace dost deprimuje a rada bych zacala pracovat.
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne listopad 04, 2007 7:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to by mi zajimalo jestli uz jsi nejakou firmu nasla. Tak dej o sobe vedet, ja uz se pokousim to delat taky, ale vim, ze firmam se moc do sponzoringu nechce, jelikoz maji docela tvrde podminky a taky to stoji money........
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Viza Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com