Uvodem k teto kategorii

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Uvodem k teto kategorii

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Predstavte se nam
Autor Zpráva
miro
Site Admin

Registrace: 10. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2005 8:27 pm    Předmět: Uvodem k teto kategorii Odpovědět s citátem

Napiste nam svuj pribeh a podelte se o sve zazitky, nebo se nam jen strucne predstavte.
Kdo nechce nemusi zverejnovat svou identitu a jmeno.
Muzete napsat kdo jste, co delate, dosazene uspechy ci neuspechy, co mate radi, co nemate radi, politickou naklonnost, co si myslite o nasem webu, jake mate sny a plany, koho potrebujete najit k realizaci vasich snu, ale hlavne napiste co jste poznali a prozili.

Kazdy muze napsat pribeh a tim motivovat nebo ponaucit ostatni. Nejlepsi prispevky budou vyhodnoceny moderatory fora a serazeny v pripravovane sekci "Weblog Archiv".

Kdo je tu poprve tak jednoduse kliknete sem:
http://www.chicago-cz.com/forum/posting.php?mode=newtopic&f=36
a piste.
miro
Site Admin

PříspěvekZaslal: po březen 13, 2006 1:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zde je jeden pekny, rozsahlejsi pribeh. Urcite stoji za precteni:
http://www.chicagocz.com/usa-pribeh-verzany/
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po březen 13, 2006 7:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

miro napsal:

Kdyz ho roluju dolu, tak pak ke konci se zobrazuje jedna a ta sama veta ve vsech radcich. Dela to jen me?
Vypada to jako by ten clanek byl moc dlouhy a nevedel si s tim rady...
miro
Site Admin

PříspěvekZaslal: po březen 13, 2006 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

czolgos napsal:
miro napsal:

Kdyz ho roluju dolu, tak pak ke konci se zobrazuje jedna a ta sama veta ve vsech radcich. Dela to jen me?
Vypada to jako by ten clanek byl moc dlouhy a nevedel si s tim rady...

Ono to je docela dost dlouhe a v nekterych prohlizecich, napr. ve firefaxu to muze delat problemy. Melo by se to rozdelit alespon na dve casti.
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá březen 17, 2006 3:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Skoda, pekne jsem se zacetla, no snad to cele skoncilo happyendem... Jinak to byl pribeh jako vystrizeny z citanky pro zacatecnika v Americe, musela jsem se pousmat nad skutecnosti jak jsme si tim (samozrejme s ruznymi variacemi)prosli (temer)vsichni...Trochu me udivuje, ze se v Cechach jeste neproflakl program Work and travel, neznam jedineho cloveka, ktery by s nim mel kladnou zkusenost. Poplatky jsou prumerneho studenta vic nez nadprumerne (alespon z meho pohledu) a servis za ne proste neexistuje. Ale asi je to jedna z poslednich cest jak se dostat do statu a tak je porad zajem...
Doufam, ze pobyt tady autorce nezanechal sramy na dusi, kazdopadne podle stylu psani to vypada, ze to americke dobrodruzstvi bere s nadhledem a navic ty znalosti z oboru jako cleaning, painting, demolition, babysitting etc. jsou odzbrojujici a posadi na prdel kdekoho!!! Very Happy
verzana

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: čt duben 06, 2006 11:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

2anonym: ano happyendem musi koncit spravna americka story, coz?Smile konec lze docist u me na www.verzana.me.cz + je tam par fotek, ktery taky myslim stoji za to. Omlouvam se, ze je to tak dlouhy, ja jsem to psala puvodne jen k sobe na stranky, jako denik. Pripominam si tim ameriku a ty zazitky. No a hlavne to muze byt zdroj informaci pro ostatni. Jinak souhlas s tim co pises. A co to ve me zanechalo je snadno citelny mezi radky - zanechalo to stopy hluboko v srdci (v pozitivnim slova smyslu) Jsem rada za vsechno co jsem tam "u vas" prozila a mam dalsi sen - vratit se. Ale jen jako "turista" na vlastni pest (zadna blba cestovka) - chci ukazat svemu priteli, proc furt blbnu a proc je nas pokoj cely polepen fotkama z US a proc se furt ptam kdy tam pojedem Laughing
excellentmentaldefect

Registrace: 17. 11. 2005

PříspěvekZaslal: ne duben 09, 2006 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To veržána: velmi pěkný, emoce a pocity vystihující článek podložený logicky seřazeným a též pěkným fotem
Kos
Anonymní

PříspěvekZaslal: po duben 10, 2006 11:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sem se začet, musim ale na přednášku...což mě dost štve a těšim se až si to doma dočtu. Super. Piš cestopisy nebo něco...
ShaQuan

Registrace: 15. 05. 2006

PříspěvekZaslal: po květen 15, 2006 11:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jj je tohezkej pribeh, ja uz to chvalil autorce na jeji web, myslim ze to co si z WAT odnesla se ji rozhodne neztrati, uz jen to shaneni prace po meste, to ze nasla nove pratele atd. je dobre. Ty fotky ten pribeh este velice pekne dokresluji, btw sou vazne hezky, hlavne ty z cesty po zapade US a z Chicaga (John Hancock center je fakt solidi Cool )

myslim ze kazdy kdo chce do statu jet(at uz na dovcu, nebo pracovat nebo dokonce zit tam) by si mel podobne pribehy najit a precist je, bcs je to snad jedina cesta jak se o tom neco dozvedet, pokad nemate treba pratele kteri tam byli.

Taky Ceska komunita v us je dobra adresa na zjisteni infa, ale to uz vsichn vedi, Laughing Laughing
no jen tak dal,

jinak moje zkusenosti se staty sou tazim bohuzel nulove Crying or Very sad Crying or Very sad ale chci ten fakt zmenit
moje uspechy noo, jelikoz mam pred maturitou, taky nejsou nejak zavratny, moje politicka naklonost? hmmm v CR budu volit Korunu ceskou, usilujici o opetovny vznik monarchie Laughing Laughing Laughing
o techto strankach si myslim jen to nejlepci, sice sem je objevil dneska, ale uz ted sem se tu dozvedel zajimavy a hlavne dulezity veci, takze diky Bohu(allahovi, Budhovi, Shivovi, konfuciovi) za ne Cool
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Predstavte se nam Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
Home | Diskuse o USA