|
Autor |
Zpráva |
miro Site Admin
Registrace: 10. 01. 2005 Příspěvky: 4108 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: út červen 21, 2005 8:27 pm Předmět: Uvodem k teto kategorii |
|
|
Napiste nam svuj pribeh a podelte se o sve zazitky, nebo se nam jen strucne predstavte.
Kdo nechce nemusi zverejnovat svou identitu a jmeno.
Muzete napsat kdo jste, co delate, dosazene uspechy ci neuspechy, co mate radi, co nemate radi, politickou naklonnost, co si myslite o nasem webu, jake mate sny a plany, koho potrebujete najit k realizaci vasich snu, ale hlavne napiste co jste poznali a prozili.
Kazdy muze napsat pribeh a tim motivovat nebo ponaucit ostatni. Nejlepsi prispevky budou vyhodnoceny moderatory fora a serazeny v pripravovane sekci "Weblog Archiv".
Kdo je tu poprve tak jednoduse kliknete sem:
http://www.chicago-cz.com/forum/posting.php?mode=newtopic&f=36
a piste. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 3111 Bydliště: Prague
|
Zaslal: po březen 13, 2006 7:01 pm Předmět: |
|
|
Kdyz ho roluju dolu, tak pak ke konci se zobrazuje jedna a ta sama veta ve vsech radcich. Dela to jen me?
Vypada to jako by ten clanek byl moc dlouhy a nevedel si s tim rady... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
|
Zaslal: po březen 13, 2006 8:58 pm Předmět: |
|
|
czolgos napsal: |
Kdyz ho roluju dolu, tak pak ke konci se zobrazuje jedna a ta sama veta ve vsech radcich. Dela to jen me?
Vypada to jako by ten clanek byl moc dlouhy a nevedel si s tim rady... |
Ono to je docela dost dlouhe a v nekterych prohlizecich, napr. ve firefaxu to muze delat problemy. Melo by se to rozdelit alespon na dve casti. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá březen 17, 2006 3:36 am Předmět: |
|
|
Skoda, pekne jsem se zacetla, no snad to cele skoncilo happyendem... Jinak to byl pribeh jako vystrizeny z citanky pro zacatecnika v Americe, musela jsem se pousmat nad skutecnosti jak jsme si tim (samozrejme s ruznymi variacemi)prosli (temer)vsichni...Trochu me udivuje, ze se v Cechach jeste neproflakl program Work and travel, neznam jedineho cloveka, ktery by s nim mel kladnou zkusenost. Poplatky jsou prumerneho studenta vic nez nadprumerne (alespon z meho pohledu) a servis za ne proste neexistuje. Ale asi je to jedna z poslednich cest jak se dostat do statu a tak je porad zajem...
Doufam, ze pobyt tady autorce nezanechal sramy na dusi, kazdopadne podle stylu psani to vypada, ze to americke dobrodruzstvi bere s nadhledem a navic ty znalosti z oboru jako cleaning, painting, demolition, babysitting etc. jsou odzbrojujici a posadi na prdel kdekoho!!!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verzana
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 749 Bydliště: Houston, TX
|
Zaslal: čt duben 06, 2006 11:54 am Předmět: |
|
|
2anonym: ano happyendem musi koncit spravna americka story, coz? konec lze docist u me na www.verzana.me.cz + je tam par fotek, ktery taky myslim stoji za to. Omlouvam se, ze je to tak dlouhy, ja jsem to psala puvodne jen k sobe na stranky, jako denik. Pripominam si tim ameriku a ty zazitky. No a hlavne to muze byt zdroj informaci pro ostatni. Jinak souhlas s tim co pises. A co to ve me zanechalo je snadno citelny mezi radky - zanechalo to stopy hluboko v srdci (v pozitivnim slova smyslu) Jsem rada za vsechno co jsem tam "u vas" prozila a mam dalsi sen - vratit se. Ale jen jako "turista" na vlastni pest (zadna blba cestovka) - chci ukazat svemu priteli, proc furt blbnu a proc je nas pokoj cely polepen fotkama z US a proc se furt ptam kdy tam pojedem  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
excellentmentaldefect
Registrace: 17. 11. 2005 Příspěvky: 315
|
Zaslal: ne duben 09, 2006 9:38 pm Předmět: |
|
|
To veržána: velmi pěkný, emoce a pocity vystihující článek podložený logicky seřazeným a též pěkným fotem  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kos Anonymní
|
Zaslal: po duben 10, 2006 11:33 am Předmět: |
|
|
Sem se začet, musim ale na přednášku...což mě dost štve a těšim se až si to doma dočtu. Super. Piš cestopisy nebo něco... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ShaQuan
Registrace: 15. 05. 2006 Příspěvky: 339 Bydliště: B
|
Zaslal: po květen 15, 2006 11:02 pm Předmět: |
|
|
jj je tohezkej pribeh, ja uz to chvalil autorce na jeji web, myslim ze to co si z WAT odnesla se ji rozhodne neztrati, uz jen to shaneni prace po meste, to ze nasla nove pratele atd. je dobre. Ty fotky ten pribeh este velice pekne dokresluji, btw sou vazne hezky, hlavne ty z cesty po zapade US a z Chicaga (John Hancock center je fakt solidi )
myslim ze kazdy kdo chce do statu jet(at uz na dovcu, nebo pracovat nebo dokonce zit tam) by si mel podobne pribehy najit a precist je, bcs je to snad jedina cesta jak se o tom neco dozvedet, pokad nemate treba pratele kteri tam byli.
Taky Ceska komunita v us je dobra adresa na zjisteni infa, ale to uz vsichn vedi,
no jen tak dal,
jinak moje zkusenosti se staty sou tazim bohuzel nulove ale chci ten fakt zmenit
moje uspechy noo, jelikoz mam pred maturitou, taky nejsou nejak zavratny, moje politicka naklonost? hmmm v CR budu volit Korunu ceskou, usilujici o opetovny vznik monarchie
o techto strankach si myslim jen to nejlepci, sice sem je objevil dneska, ale uz ted sem se tu dozvedel zajimavy a hlavne dulezity veci, takze diky Bohu(allahovi, Budhovi, Shivovi, konfuciovi) za ne  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|