Jak se rychle provdat, vite?

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Jak se rychle provdat, vite?
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zustat nebo jet domu?
Autor Zpráva
Marketa_NY

Registrace: 23. 09. 2006

PříspěvekZaslal: čt říjen 25, 2007 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sophie
... proc se proboha od toho chlapa neodstehujes a nenajdes si nekoho normlaniho kdo si te vezme? Jako ja chapu,ze uz ti to asi leze vsechno krkem,ale nezda se ti to trosku "sick" vzit si jeho sotva zletilyho syna misto cloveka se kterym sdilis loze 6let? To mu za to asi moc nestojis a je s tebou jen z pohodlnosti. Ja bych teda od takovyho cloveka odesla uz davno ... nicmene tim te samozrejme nechci urazit nebo soudit...

Taky si dej bacha, aby si te pak synator nenarokoval. Oni totiz hyspanci maj uplne jinej pohled na zivot a na zeny obecne! Ale to uz asi za tech 6let co s nim zijes davno vis ....

Nicmene Good Luck to You Girl! Snad ti to vsechno vyjde podle ocekavani!!!!!!!!!!!!!!!
pepperos

Registrace: 11. 09. 2007

PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2007 7:43 pm    Předmět: stehovani Odpovědět s citátem

Ja preferuji zustat chvili a pak zase zpatky domu. Po case se zase prestehovat a takhle to delat, jak casto bude kazdy chtit. No neni to vysneny zpusob zivota nekterych lidi?
Sofie
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne říjen 28, 2007 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marketo, nechci zachazet do osobnich detailu. Jen reknu, ze kdyby mi nebranil v odchodu tak bych uz odesla pred lety. Je toho vic.Rozhodla sem se ze si syna brat nebudu, uz s nima nechci mit nic spolecneho.
Marketa_NY

Registrace: 23. 09. 2006

PříspěvekZaslal: čt listopad 01, 2007 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sofie napsal:
Marketo, nechci zachazet do osobnich detailu. Jen reknu, ze kdyby mi nebranil v odchodu tak bych uz odesla pred lety. Je toho vic.Rozhodla sem se ze si syna brat nebudu, uz s nima nechci mit nic spolecneho.

Ahoj
I kdyz do vaseho vztahu absolutne nevidim, tak ti tve rozhodnuti schvaluji! Ono zit s Hyspancem neni opravdu zadna prochazka ruzovou zahradkou. Moje kamaradka s jednim skoncila a uz se v zviote nikam nepohne. Ten chlap ji ma jak na voditku .. ona sama nemuze pomalu ani pred barak .. nedej BOze, kdyby treba sla nekam s nama zaparit!!!!!!!!!!
Drzim ti pesticky,at se rozhodnes pro cokoli .. snad to bude dobra volba!
Sofie
Anonymní

PříspěvekZaslal: st listopad 07, 2007 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky Marketo, situace tve kamaradky je stejna jako moje. Je to emocionalni teror. Uz mi z toho hrabe. Pomoc od neho od kohokoli prijmu s otevrenou naruci Smile
AzPete

Registrace: 06. 01. 2007

PříspěvekZaslal: pá listopad 09, 2007 11:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

O jake pomoci premyslis? To je velke Tema.AzPete. Cool
Sofie
Anonymní

PříspěvekZaslal: so listopad 10, 2007 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Financni pomoc nepotrebuju, sice mi nikdy zadny penize nedal mam kreditni karty, ktery mi muzou v zacatku pomoc. Ja potrebuju mit misto kam jit, bydleni. Kdyz se naskytne prilezitost zdrhnout tak nemuzu nebot nemam kam jit. Tak se snazim najit live-in nanny/housekeeper ale to se da tezko (uz to zkousim 2 roky) kdyz ani nemuzu s nima volne mluvit po telefonu a o pohovoru ani nemluvim. Sem totiz s nim 24/7 a to myslim na sekundu presne, on nepracuje, je stale se mnou doma. Nemam kamarady (diky nemu), nemam praci (diky nemu) a zadny penize. Kompletne me oddelil od vnejsiho sveta. Sem na nej 100% zavisla. Ma absolute control over me. Drzi me v sachu, jakoukoliv cestou chci jit. Snazim se odejit 3 mesice po tom co sme se poznali, to bylo ve 2003, ale az tenhle posledni rok sem zkousela zdrhnout uz asi 3x. Resila sem to uz i pres utulek, ale psychicky je to na sebevrazdu.
Anonymní

PříspěvekZaslal: so listopad 10, 2007 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sofie napsal:
Financni pomoc nepotrebuju, sice mi nikdy zadny penize nedal mam kreditni karty, ktery mi muzou v zacatku pomoc. Ja potrebuju mit misto kam jit, bydleni. Kdyz se naskytne prilezitost zdrhnout tak nemuzu nebot nemam kam jit. Tak se snazim najit live-in nanny/housekeeper ale to se da tezko (uz to zkousim 2 roky) kdyz ani nemuzu s nima volne mluvit po telefonu a o pohovoru ani nemluvim. Sem totiz s nim 24/7 a to myslim na sekundu presne, on nepracuje, je stale se mnou doma. Nemam kamarady (diky nemu), nemam praci (diky nemu) a zadny penize. Kompletne me oddelil od vnejsiho sveta. Sem na nej 100% zavisla. Ma absolute control over me. Drzi me v sachu, jakoukoliv cestou chci jit. Snazim se odejit 3 mesice po tom co sme se poznali, to bylo ve 2003, ale az tenhle posledni rok sem zkousela zdrhnout uz asi 3x. Resila sem to uz i pres utulek, ale psychicky je to na sebevrazdu.

Skus to pres nejaku cesku faru. Napriklad v Chicagu(Cicero) myvaju aj pracu.
AzPete

Registrace: 06. 01. 2007

PříspěvekZaslal: so listopad 10, 2007 11:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak jsi rikala bydlis v Bostonu,tam je jiz zima.V U.S. je hodne organizaci ktere pomahaji zenam v krizi,specialne jestli je manzel/druh "terrorizuje". Jsou ty credit carty na jeho jmeno a jak ses na tom z anglictinou. Jsou hot-lines kde muzes zavolat i v Bostonu a urcite ti nekdo poradi.Je nezajima tvuj emigracni status ale to aby se Ti neco nestalo,jestli je to tak seriozni.
Jestli je to jen nejaka hra tak je nema cenu je otravovat,to bys je jenom nastvala.
Take to tam nejsou zadni Cesi v Bostonu? Ja vim ze Cesi zas nejsou tak spatni aby nepomohli kdyz se jedna o vazne veci. Anebo jsem uz tak dlouho v U.S. a mylim se? AzPete. Confused
Sofie
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne listopad 11, 2007 12:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moje anglina je ted uz lepsi nez Cestina. Studovala sem tu univerzitu. Kreditky sou na me jmeno. Byla sem v utulku pro zeny z domestic violence asi na 3 dny v unoru ale je to strasny pocit nouze, ze sem se radsi vratila. Po pravde sem jim rekla mou situaci a okamzite mi rekli ze to je emotional abuse ktery je horsi nez fyzicky.Cesi tu sou, snazili se se mnou spojit ale ja nemohla si s nima vyjit a tak. Sama nemuzu ani pred barak, jak Marketa rekla. S jednou ceskou sem to zkusila (vybojovala sem si to) ale ta mi rekla ze si takove setkani na kafe nepredstavovala, ze ma dost vlastnich problemu. Uz dva roky mu rikam odchazim, odchazim tak se na to pripravil (aspon to tvrdi), tak dost polevil. Ted citim ze me necha odejit (s policii na speed dial v ruce) a rekl ze me i nebude branit v telefonovani lidi na praci.Tak uvidime, to je pokrok. Zabilo to 5 let meho zivota. Uz nikdy hispance a k chlapovi se nenastehuju jen upon engagement. Diky o tvuj zajem. It makes me feel better. Very Happy
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne listopad 11, 2007 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja tu ziju 21 let, prisla jsem tu jako dite, mluvim stejne dobre anglicky jako cesky a snazim se o to i v psanem projevu.....
Nerozumim kdyz tu nekdo prohlasi po par letech ze uz je na tom s anglictinou lepe nez s cestinou....jako modelka Nemcova, to me pobavilo.....

Neber to zle, ale nechapu ze ses jeste nedostala do stadia, kdy ses schopna zit svuj zivot aniz bys vedela jak, zijes s muzem co te terorizuje, nedava ti volnost, ale ty indicie uz si musela citit nez ses k nemu rozhodla nastehovat.
Rikas ze zustavas pze nemas kam jit, na druhou stranu tvrdis ze te nepusti na krok.
Pokud shanis praci, ale nemas kde bydlet, hledej v inzeratech, kde nabizeji nanny nebo caregiver in....myslim ze te nektera rodina muze prijat i bez papiru....aspon to na cas vyresi tvou situaci....pokud teda aspon vis co vlastne chces.....
Chce to hlavne abys dozrala a srovnala si v hlave priority.....
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: ne listopad 11, 2007 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sofio, máš to tedy těžké, holka. Je mi Tě vážně líto.

Mám dojem že máš ale větší problém než se domníváš. Jestli rozumím Tvému přízpěvku správně, tak ten muž Tě stratit nechce. Je to jen otázka času než Tě začne zneužívat. Hrozí Ti nebezpečí. Jde Ti o zdraví, nebo i o život. Nepodceňuj to (jako to dělají většina mladých holek)!

Máte spolu dítě?
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po listopad 12, 2007 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mne echt nejde do hlavy, proc je pro Tebe tak tezke se nekam prestehovat. Sama pises, ze mas "kreditky" (mnozne cisl) tudiz predpokladam, ze penize zase az takovy problem nebudou a ze mas dokonce i SSN - nebo jdou kreditky vyridit i bez nej? Ja kdyz jsem zacinal, nemel jsem zadne kraditky, v kapse 600 bubaku, jednu tasku pres rameno a stehoval jsem se petkrat do roka. V okruhu cca dvou mil od meho bydliste je asi 6 apartmanovych komplexu, kde maji vacancy a najem mezi $295-$500 mo a 4 temp employment agencies, kde Ti sezenou job do tri dnu, pokud mas aspon nejake doklady a anglinu - no questions asked. USA je jako delana na "fresh starts" ... zatim. Chce to zvednout prdel, nespolehat se na ostatni - na internetove fora uz vubec ne - a vyrazit. Tough love, baby !

Mam ted desny pocit deja vu - nepsal jsem to tady nahodou uz nekdy predtim Rolling Eyes?
Sofie
Anonymní

PříspěvekZaslal: út listopad 13, 2007 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak tady pro tu anonymni- kdyz sem rekla ze mluvim anglicky lepe nez cesky, nemyslela sem tim ze ma anglictina je tak perfektni. Naopak moje cestina upada. Treba tu zijes od detstvi ale predpokladam ze tve rodice sou cesi tak s nima casto mluvis i v cestine. Ja rodinu nemam, a tyhle prispevky je asi ta max. cestina kterou uziju. Ted neumim ani jeden jazyk perfektne.
Zadne indicie takove neukazal kdyz sem se k nemu nastehovala, to az pozdeji. Kdyby sis tyhle prispevky cetla pozorne, tak bys vedela ze si opravdu hledam live-in job.
Podmlynku, dite nastesti spolu nemame.
Sofie
Anonymní

PříspěvekZaslal: út listopad 13, 2007 10:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Big-Rig, kdyz si se stehoval 5x do roka tak ti asi nikdo v odchodu nebranil, vid? Ja se nemuzu dostat ani pres dvere. Ted to budu uz resit pres policii (mobila) nebot tenkrat to neslo, nebot mi vytrhaval telefonni drat ze zdi. Tady najem je 1200-2000 . Chces rict ze temp agencies mi pomuzou ikdyz nemam povoleni k praci? Tady to chtej dokazat ze ses legalni pracovat. Tady rict ze sem legalni pracovat a dat jim me ssn je jedna vec, ale pak to chtej dokazat a sami si to tady overujou.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zustat nebo jet domu? Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Strana 3 z 4

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com