|
|
| Autor |
Zpráva |
Janajordy
Registrace: 03. 10. 2007 Příspěvky: 5
|
Zaslal: út říjen 30, 2007 11:39 am Předmět: ApliKace na GREEN CARD loterii v Prague cafe |
|
|
| V Prague cafe vam vyridi aplikaci na GC loterii za 35$. Fotku nosit nemusite,vyfoti si Vas tam. Tip pro vsechny,kteri se s tim nechteji pachtit:-) tak jak ja. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 867 Bydliště: Praha
|
Zaslal: st říjen 31, 2007 3:56 pm Předmět: |
|
|
| no jo no, lidi jsou nepoučitelný... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Janajordy
Registrace: 03. 10. 2007 Příspěvky: 5
|
Zaslal: čt listopad 01, 2007 6:28 am Předmět: |
|
|
| Jak to myslis? Myslis,ze prez ne je to blbej napad? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 867 Bydliště: Praha
|
Zaslal: čt listopad 01, 2007 1:51 pm Předmět: |
|
|
Myslim, ze pres kohokoliv je to blbej napad. Proc za to platit, kdyz si to muzu udelat sam zadarmo a mam jistotu, co tam posilam.
Nikdy nevis, jestli ti to poslou spravne vyplnene a nebo jestli ti to tam vubec poslou! Ono taky staci, kdyz ti to nekdo posle spravne, ale dvakrat a jsi OUT.
Podle myho nazoru jsou takovy firmy paraziti, ktery vyuzivaji neznalosti lidi.
Kdyz mas fotku pripravenou, tak ti to zabere vyplnit a poslat max. 10 min. A za to chces platit 35 dolaru??? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 471 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: pá listopad 02, 2007 1:52 pm Předmět: |
|
|
CZlogos right on, mas pravdu....
Pokud ale clovek je neschopnej tak at plati 35 dolaru, ja kdyz jsem v Praze pres US embassy vyrizoval immigracni viza, tak jsem pravnika taky nemel a je to tisice krat vice vyplnovani nez aplikace na GC, vite snad o cem mluvim. I viza a GC jsem dostal, takze pro hlupaky huraaaaaaaaaaaaa do Prague cafe baru.......  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 784 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: pá listopad 02, 2007 6:35 pm Předmět: |
|
|
| Ve srovnani s tou tisicovkou, za kterou nabizi "pomocnou ruku" s vyrizenim USDL ruzna individua z Michiganu je to ale porad jeste nic. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|