cikansky

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

cikansky

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Vtipy - Anekdoty - Humor
Autor Zpráva
Anonymní

PříspěvekZaslal: po září 10, 2007 2:10 pm    Předmět: cikansky Odpovědět s citátem

Paní učitelka ve druhé třídě se ptá Alenky, co dělala o prázdninách.
"Hrála jsem si na písku."
"Dobrá, když napíšeš na tabuli bez chyby PÍSEK, dostaneš koláč."
Alenka se soustředí, napíše PÍSEK a dostane krásnej, velkej, šťavnatej, slaďoučkej koláč.
"A co jsi dělal ty, Jozífku?" ptá se dál učitelka. "Hrál jsem si na písku s Alenkou."
"Výborně, když napíšeš na tabuli správně HRA, dostaneš taky koláč."
Jozífek třaslavým písmem napíše HRA a už si i on pochutnává na velkém slaďoučkém koláči.
"A co jsi dělal ty, Dežíku?"
"Chtěl jsem si hrát s Alenkou a Jozífkem, ale oni po mně házeli kamení!"
"To je tedy ošklivé, ale nic si z toho nedělej. Když napíšeš na tabuli bez chyby BEZPRECEDENTNÍ DONEBEVOLAJÍCÍ RASOVÁ DISKRIMINACE ROMSKÉ MENŠINY, dostaneš taky koláč!"
Čech
Anonymní

PříspěvekZaslal: so říjen 27, 2007 1:48 pm    Předmět: správná čecha Odpovědět s citátem

no, jde vidět, že s tím máš taky problém.
Do nebe volající!
Bukacek
Anonymní

PříspěvekZaslal: so říjen 27, 2007 2:07 pm    Předmět: Re: správná čecha Odpovědět s citátem

Čech napsal:
Do nebe volající!

A jako s cim ma problem? Wink
Anonymní

PříspěvekZaslal: po říjen 29, 2007 9:35 am    Předmět: Re: správná čecha Odpovědět s citátem

Bukacek napsal:
Čech napsal:
Do nebe volající!

A jako s cim ma problem? Wink

On asi udelal par preklepu kdyz napsal "Cech" jako uzivatel. To asi melo byt "Cesky Rom"
Rumburak

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: út listopad 27, 2007 10:14 pm    Předmět: Mezinarodni forum Odpovědět s citátem

Na mezinarodnim foru o mravnim upadku lidstva navrhne Britsky zastupce omezit milovani, protoze je to hrisne, nehygienicke a namahave.
Italsky zastupce na to reaguje: Hrisne to neni, i Buh rekl: "Milujte se a mnozte se".
Francousky zastupce se pridava: Nehygienecke to neni. Da se to resit milovanim ve sprse.
A Cesky zastupce dokonci: Namahave to taky byt nemuze. U nas to delaji i CIKANI.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Vtipy - Anekdoty - Humor Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com