|
|
| Autor |
Zpráva |
dvvd
Registrace: 05. 06. 2007 Příspěvky: 58 Bydliště: New York, NY
|
Zaslal: čt říjen 25, 2007 2:09 pm Předmět: |
|
|
Marketo co kecas ja prece uz vubec nekalim
Me by v cesku chybel ocean a surfovani, Kalifornie, Nu Jork a takova ta jednoduchost tady, jako ze cokoliv chcete delat je tu proste mnohem jednodusi nez tam.Ted teda nevim jestli sem to spravne popsala ale snad jo. Taky by mi chybela Marketka a spousta dalsich lidi ktery tu za ty roky znam
z ceska mi az donedavna chybel pribinacek ale od ty doby co si ho delam doma sama tak sem spokojena. Vlastne jedna vec mi chybi strasne Praha!!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 471 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: čt říjen 25, 2007 2:13 pm Předmět: |
|
|
| Jeeeeee tak pribinacek tu maj taky ale jmenuje se to jinak, a je to od Dannon |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 447 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: čt říjen 25, 2007 6:43 pm Předmět: |
|
|
DVVD muzes nam prozradit jak si delas pribinacka? Co se tyce jogurtu tak se to neda srovnat z Cechama. Americke jogurty jsou low-fat or non-fat.
Nejlepsi Americky jogurt dela,podle me Brown Cow. Prodavaji ji v health food stores.Kupuji ty velke baleni ktere maji "Cream top" napsane pod obrazkem kravy.Je to jak slehacka.Ale delaji take low fat,tak pozor. Azpete  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa_NY
Registrace: 23. 09. 2006 Příspěvky: 312 Bydliště: New York
|
Zaslal: čt říjen 25, 2007 7:27 pm Předmět: |
|
|
VOle, ty si delas pribinacek??? KOUKEJ NEJAKEJ UKUCHTIT NA DALSI SOBOTU AZ DOJEDU!!!!!!!!!!! HEHE
| dvvd napsal: | Marketo co kecas ja prece uz vubec nekalim
Me by v cesku chybel ocean a surfovani, Kalifornie, Nu Jork a takova ta jednoduchost tady, jako ze cokoliv chcete delat je tu proste mnohem jednodusi nez tam.Ted teda nevim jestli sem to spravne popsala ale snad jo. Taky by mi chybela Marketka a spousta dalsich lidi ktery tu za ty roky znam
z ceska mi az donedavna chybel pribinacek ale od ty doby co si ho delam doma sama tak sem spokojena. Vlastne jedna vec mi chybi strasne Praha!!!! |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
|
Zaslal: pá říjen 26, 2007 12:04 am Předmět: |
|
|
Tak se me zda ze je market zraly na poradnou Moravskou klobasu.Azpete
Ale porad bych rad ten recept na pribinacka.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa_NY
|
Zaslal: pá říjen 26, 2007 7:23 am Předmět: |
|
|
| AzPete napsal: | Tak se me zda ze je market zraly na poradnou Moravskou klobasu.Azpete
Ale porad bych rad ten recept na pribinacka.  |
HMMMM ... KLOBASKA BY TEDA ALE VUBEC NEMUSELA BEJT SPATNEJ NAPAD ... A ZAJEDLA BYCH TO TIM PRIBINACKEM NE?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
dvvd
|
Zaslal: pá říjen 26, 2007 7:34 am Předmět: |
|
|
AZ pete pribinacek si delam uplne jednoduse a chutna fakt jak ten v Cechach lepsi nez ten od Dannon.Homemade pribinacek Dam do mixeru tvaroh a vanilkovy cukr, rozmixuju pridam mliko a je to hovoty, mnam, mnam Akorat Tvaroh kupuju v polskem obchode je jak ten cesky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
dvvd
|
Zaslal: pá říjen 26, 2007 7:36 am Předmět: |
|
|
| Marketo pribinacek ti ,,ukuchtim'' az dojedes priste, jen ale pribinacek po pifkach neni dobra kombinace fakt |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Michal Anonymní
|
Zaslal: čt listopad 01, 2007 7:52 am Předmět: Vidíte... |
|
|
Ještě jsem si vzpomněl, že mi chybí v USA česká pekařina, a vůbec výrobky z mléčných produktů. Já kupuji v ČR Lipánka místo Pribináčka, protože v něm jsou éčka. ) Ten návod na pribináčka se hodí, ale bude to asi tvaroh a cukr ne? ) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
marcibrn Anonymní
|
Zaslal: čt listopad 01, 2007 10:51 am Předmět: tvaroh |
|
|
| problem je ze kde bydlim teda tvaroh nemaj, ani polsky obchod....poradi nekdo jestli to vedou Americani? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
salaska
Registrace: 27. 01. 2005 Příspěvky: 81 Bydliště: Chicago,IL
|
Zaslal: čt listopad 01, 2007 3:25 pm Předmět: |
|
|
| Maji, tvaroh je Farmers cheese, pri trose stesti na nej narazis iv americkem obchode (Tady u me Jewel) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa_NY
|
Zaslal: čt listopad 01, 2007 9:26 pm Předmět: |
|
|
| dvvd napsal: | | Marketo pribinacek ti ,,ukuchtim'' az dojedes priste, jen ale pribinacek po pifkach neni dobra kombinace fakt |
Si maxmialne naseru do kostymu no  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
gabby
Registrace: 04. 04. 2008 Příspěvky: 10
|
Zaslal: út duben 08, 2008 8:05 am Předmět: co mi v USA chybi? |
|
|
Obavam se, ze mi v USA nic nechybi. Nasla jsem tu domov zatim jen na par mesicu, ale verim ,ze se brzy vratim "forever" a konecne svoji rodnou zemicku opustim. A co mi bude rvat pri definitivnim odjezdu srdce? Asi vedomost,ze neuvim Prahu denne jak jsem si zvykla. :)Romanticka prochazka po KARLOVA MOSTU, no nezni to lakave?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
|
Zaslal: út duben 08, 2008 8:50 pm Předmět: Re: tvaroh |
|
|
| marcibrn napsal: | | problem je ze kde bydlim teda tvaroh nemaj, ani polsky obchod....poradi nekdo jestli to vedou Americani? |
Kazdy mexicky market ma:"queso fresco" coz je cesky tvaroh.Dnes jsem koupil asi 3/4 lb. a stalo to 2.51$.
Nekdy se chutove trochu lisi ale tak to je skoro z kazdym syrem apod.azP.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
|
Zaslal: út duben 08, 2008 9:00 pm Předmět: Re: co mi v USA chybi? |
|
|
| gabby napsal: | Obavam se, ze mi v USA nic nechybi. Nasla jsem tu domov zatim jen na par mesicu, ale verim ,ze se brzy vratim "forever" a konecne svoji rodnou zemicku opustim. A co mi bude rvat pri definitivnim odjezdu srdce? Asi vedomost,ze neuvim Prahu denne jak jsem si zvykla. :)Romanticka prochazka po KARLOVA MOSTU, no nezni to lakave?
|
No moje posledni prochazka po Karlove moste moc romanticka nebyla.(2006)Cechy jsem tam vubec nevidel. Cernosi prevleceni za Mikulase prodavali nejakou kravinu. A co me teda uplne nasralo bylo to jak skupina nejakych Arabu tam lozili po sochach nasich svatych,delali jim "usi" a pri tom se fotili a meli tedy hodne zabavy,skoda ze jsem nemel svyho Colta.
Chtel bych vydet co by se stalo kdybych to same udelal ja v Istanbulu anebo Mecce..a prazky policajt nikde.Na Karluv most me uz nikdo nedostane.
Jo pardon bylo tam par Cechu co hrali nejake Haslerovky.Azp.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|