Co by vam ze zivota v USA v Cesku chybelo?

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Co by vam ze zivota v USA v Cesku chybelo?
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Proc jsi sem prijel(a)?
Autor Zpráva
dvvd

Registrace: 05. 06. 2007

PříspěvekZaslal: čt říjen 25, 2007 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marketo co kecas ja prece uz vubec nekalim Smile

Me by v cesku chybel ocean a surfovani, Kalifornie, Nu Jork a takova ta jednoduchost tady, jako ze cokoliv chcete delat je tu proste mnohem jednodusi nez tam.Ted teda nevim jestli sem to spravne popsala ale snad jo. Taky by mi chybela Marketka a spousta dalsich lidi ktery tu za ty roky znam

z ceska mi az donedavna chybel pribinacek ale od ty doby co si ho delam doma sama tak sem spokojena. Vlastne jedna vec mi chybi strasne Praha!!!!
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: čt říjen 25, 2007 2:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeeeeee tak pribinacek tu maj taky ale jmenuje se to jinak, a je to od Dannon
AzPete

Registrace: 06. 01. 2007

PříspěvekZaslal: čt říjen 25, 2007 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DVVD muzes nam prozradit jak si delas pribinacka? Co se tyce jogurtu tak se to neda srovnat z Cechama. Americke jogurty jsou low-fat or non-fat.
Nejlepsi Americky jogurt dela,podle me Brown Cow. Prodavaji ji v health food stores.Kupuji ty velke baleni ktere maji "Cream top" napsane pod obrazkem kravy.Je to jak slehacka.Ale delaji take low fat,tak pozor. Azpete Smile
Marketa_NY

Registrace: 23. 09. 2006

PříspěvekZaslal: čt říjen 25, 2007 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

VOle, ty si delas pribinacek??? KOUKEJ NEJAKEJ UKUCHTIT NA DALSI SOBOTU AZ DOJEDU!!!!!!!!!!! HEHE

dvvd napsal:
Marketo co kecas ja prece uz vubec nekalim Smile

Me by v cesku chybel ocean a surfovani, Kalifornie, Nu Jork a takova ta jednoduchost tady, jako ze cokoliv chcete delat je tu proste mnohem jednodusi nez tam.Ted teda nevim jestli sem to spravne popsala ale snad jo. Taky by mi chybela Marketka a spousta dalsich lidi ktery tu za ty roky znam

z ceska mi az donedavna chybel pribinacek ale od ty doby co si ho delam doma sama tak sem spokojena. Vlastne jedna vec mi chybi strasne Praha!!!!
AzPete

PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2007 12:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak se me zda ze je market zraly na poradnou Moravskou klobasu.Azpete Cool
Ale porad bych rad ten recept na pribinacka. Wink
Marketa_NY

PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2007 7:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

AzPete napsal:
Tak se me zda ze je market zraly na poradnou Moravskou klobasu.Azpete Cool
Ale porad bych rad ten recept na pribinacka. Wink

HMMMM ... KLOBASKA BY TEDA ALE VUBEC NEMUSELA BEJT SPATNEJ NAPAD ... A ZAJEDLA BYCH TO TIM PRIBINACKEM NE? Laughing Laughing
dvvd

PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2007 7:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

AZ pete pribinacek si delam uplne jednoduse a chutna fakt jak ten v Cechach lepsi nez ten od Dannon.Homemade pribinacek Smile Dam do mixeru tvaroh a vanilkovy cukr, rozmixuju pridam mliko a je to hovoty, mnam, mnam Akorat Tvaroh kupuju v polskem obchode je jak ten cesky
dvvd

PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2007 7:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Marketo pribinacek ti ,,ukuchtim'' az dojedes priste, jen ale pribinacek po pifkach neni dobra kombinace fakt
Michal
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt listopad 01, 2007 7:52 am    Předmět: Vidíte... Odpovědět s citátem

Ještě jsem si vzpomněl, že mi chybí v USA česká pekařina, a vůbec výrobky z mléčných produktů. Já kupuji v ČR Lipánka místo Pribináčka, protože v něm jsou éčka. Smile) Ten návod na pribináčka se hodí, ale bude to asi tvaroh a cukr ne? Smile)
marcibrn
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt listopad 01, 2007 10:51 am    Předmět: tvaroh Odpovědět s citátem

problem je ze kde bydlim teda tvaroh nemaj, ani polsky obchod....poradi nekdo jestli to vedou Americani?
salaska

Registrace: 27. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt listopad 01, 2007 3:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Maji, tvaroh je Farmers cheese, pri trose stesti na nej narazis iv americkem obchode (Tady u me Jewel)
Marketa_NY

PříspěvekZaslal: čt listopad 01, 2007 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dvvd napsal:
Marketo pribinacek ti ,,ukuchtim'' az dojedes priste, jen ale pribinacek po pifkach neni dobra kombinace fakt

Si maxmialne naseru do kostymu no Laughing
gabby

Registrace: 04. 04. 2008

PříspěvekZaslal: út duben 08, 2008 8:05 am    Předmět: co mi v USA chybi? Odpovědět s citátem

Laughing Obavam se, ze mi v USA nic nechybi. Nasla jsem tu domov zatim jen na par mesicu, ale verim ,ze se brzy vratim "forever" a konecne svoji rodnou zemicku opustim. A co mi bude rvat pri definitivnim odjezdu srdce? Asi vedomost,ze neuvim Prahu denne jak jsem si zvykla. :)Romanticka prochazka po KARLOVA MOSTU, no nezni to lakave? Smile
AzPete

PříspěvekZaslal: út duben 08, 2008 8:50 pm    Předmět: Re: tvaroh Odpovědět s citátem

marcibrn napsal:
problem je ze kde bydlim teda tvaroh nemaj, ani polsky obchod....poradi nekdo jestli to vedou Americani?

Kazdy mexicky market ma:"queso fresco" coz je cesky tvaroh.Dnes jsem koupil asi 3/4 lb. a stalo to 2.51$.
Nekdy se chutove trochu lisi ale tak to je skoro z kazdym syrem apod.azP. Wink
AzPete

PříspěvekZaslal: út duben 08, 2008 9:00 pm    Předmět: Re: co mi v USA chybi? Odpovědět s citátem

gabby napsal:
Laughing Obavam se, ze mi v USA nic nechybi. Nasla jsem tu domov zatim jen na par mesicu, ale verim ,ze se brzy vratim "forever" a konecne svoji rodnou zemicku opustim. A co mi bude rvat pri definitivnim odjezdu srdce? Asi vedomost,ze neuvim Prahu denne jak jsem si zvykla. :)Romanticka prochazka po KARLOVA MOSTU, no nezni to lakave? Smile

No moje posledni prochazka po Karlove moste moc romanticka nebyla.(2006)Cechy jsem tam vubec nevidel. Cernosi prevleceni za Mikulase prodavali nejakou kravinu. A co me teda uplne nasralo bylo to jak skupina nejakych Arabu tam lozili po sochach nasich svatych,delali jim "usi" a pri tom se fotili a meli tedy hodne zabavy,skoda ze jsem nemel svyho Colta. Razz
Chtel bych vydet co by se stalo kdybych to same udelal ja v Istanbulu anebo Mecce..a prazky policajt nikde.Na Karluv most me uz nikdo nedostane.
Jo pardon bylo tam par Cechu co hrali nejake Haslerovky.Azp. Confused
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Proc jsi sem prijel(a)? Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Strana 4 z 5

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com