zpet do USA

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

zpet do USA

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema
Autor Zpráva
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne říjen 21, 2007 2:43 pm    Předmět: zpet do USA Odpovědět s citátem

Byl jsem v USA 4mesice na Turist.Vizum.Jsem zde v CR necely mesic a chci znovu do USA,znovu jako turista.(vizum stale platne)Budu mit nejaky problem pri vstupu do USA , kdyz tam chci jet po tak kratke dobe?Myslim , jestli jim to nebude divny , co sem jedu delat , atd.
Diky za nazory.
king

Registrace: 20. 01. 2005

PříspěvekZaslal: ne říjen 21, 2007 7:50 pm    Předmět: Re: zpet do USA Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Byl jsem v USA 4mesice na Turist.Vizum.Jsem zde v CR necely mesic a chci znovu do USA,znovu jako turista.(vizum stale platne)Budu mit nejaky problem pri vstupu do USA , kdyz tam chci jet po tak kratke dobe?Myslim , jestli jim to nebude divny , co sem jedu delat , atd.
Diky za nazory.

Nevidel bych zadny problem.Pro zichr si priprav pohadku o navsteve jeste nepoznanych mist a budes OK.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com