|
|
| Autor |
Zpráva |
Janajordy
Registrace: 03. 10. 2007 Příspěvky: 5
|
Zaslal: čt říjen 11, 2007 12:08 pm Předmět: Prevod penez do CR |
|
|
| Muzete mi nekdo poradit jak nejvyhodneji prevest dolary na ceske koruny? V pripade prevodu vetsi castky. Diky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 867 Bydliště: Praha
|
Zaslal: čt říjen 11, 2007 4:26 pm Předmět: |
|
|
Nejlevnejsi si je to vybrat, sednout na letadlo a v CR smenit ve smenarne. Tak jsem to udelal ja. Je to ale risk, ze te nekdo cestou okrade.
Bezpecnejsi cesta je pak sek nebo money transfer na devizovy ucet, kde si to vyberes a jdes do smenarny protoze banky maji nevyhodne kurzy oproti nim.
Pak jeste muzes pouzit westernunion, ale za rychlost si uctuji vyssi poplatky. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
wildlake
Registrace: 18. 10. 2007 Příspěvky: 1
|
Zaslal: čt říjen 18, 2007 9:25 am Předmět: |
|
|
ahoj, muzu se zeptat kolik si prevazel? za dva mesice jedu domu, tak resim presne to stejny.. na netu jsem se docetla, ze castka do $10 tis. se nemusi nikde hlasit... takze se chci zeptat, zda se nemuze stat, ze me na letisti prohlidnou a bude je zajimat kde jsem vzala napr. $5 tis. .. nemuzou mi to zabavit, ze ne?
ptam se stupidne ja vim.. ale bankovnim prevodem se mi to prevadet nechce.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 449 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: pá říjen 19, 2007 11:08 pm Předmět: |
|
|
| czolgos napsal: | Nejlevnejsi si je to vybrat, sednout na letadlo a v CR smenit ve smenarne. Tak jsem to udelal ja. Je to ale risk, ze te nekdo cestou okrade.
Bezpecnejsi cesta je pak sek nebo money transfer na devizovy ucet, kde si to vyberes a jdes do smenarny protoze banky maji nevyhodne kurzy oproti nim.
Pak jeste muzes pouzit westernunion, ale za rychlost si uctuji vyssi poplatky. |
Czolgos.Co se tyce devizoveho uctu. Jak ho otevres v Cechach z U.S. Tomu nerozumim.AzP.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|