Jak se rychle provdat, vite?

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Jak se rychle provdat, vite?
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zustat nebo jet domu?
Autor Zpráva
Rumburak

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: út říjen 16, 2007 11:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AzPete napsal:
No je to zajimave, ale proc takova desperace. Amerika jde dolu Cechy nahoru tak proc to riskovat tady?
Ja jsem kousek od Utahu. Mozna ze se stanu mormonem,otevru si malou kancelar a za par roku tady bude male Ceske mesto Laughing Ne za bych chtel vic deti,ale kdyz pomoci hezkym krajankam tak bych se musel asi "obetovat".
O.K. tak konec srandy.
AZPete. Razz
Wink

Naposledy upravil Rumburak dne st říjen 17, 2007 8:33 pm, celkově upraveno 1 krát
Sophie
Anonymní

PříspěvekZaslal: st říjen 17, 2007 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky Buckethead ze se snazis pomoct, ale rozhodla sem se zustat v Bostonu z mnoha duvodu. Chodim tu s jednim starsim tipkem ktery si me vzit nemuze ale jeho syn jo. Mame spolu dost fotek za 4 roky, spolecnou adresu (samo) a tak. to by mohlo vyjit. Jediny problem je ze tomu synovi je 18 a me 25. Myslis ze se jim to bude zdat podezrele? Vypadame jako krasny mlady par. On na 18 nevypada a je vic nez 6 feet. Co myslite?
Sophie

Registrace: 17. 10. 2007

PříspěvekZaslal: st říjen 17, 2007 8:24 pm    Předmět: Sophie Odpovědět s citátem

Ja jsem to zblbla. Je mu 19, ne 18. V dobe pohovoru mu bude 20 a me 26.
Bernau

Registrace: 24. 02. 2007

PříspěvekZaslal: st říjen 17, 2007 10:32 pm    Předmět: Re: Jak se rychle provdat, vite? Odpovědět s citátem

Sophie napsal:
Ahoj vsichni,
ja mam problem..potrebuju se rychle provdat kvuli papirum! Ziju s jednim Amikem uz od roku 2003 a sliboval mi celou tu dobu ze si me veme. Skutek utek. Ma zkurvenou penzi po jeho zemrele manzelce kterou nechce ztratit a az ted po 4,5 letech se rozhodl byt honest.
Vi tady nekdo neco co ja nevim?
Dekuju

citace:
Diky Buckethead ze se snazis pomoct, ale rozhodla sem se zustat v Bostonu z mnoha duvodu. Chodim tu s jednim starsim tipkem ktery si me vzit nemuze ale jeho syn jo. Mame spolu dost fotek za 4 roky, spolecnou adresu (samo) a tak. to by mohlo vyjit. Jediny problem je ze tomu synovi je 18 a me 25. Myslis ze se jim to bude zdat podezrele? Vypadame jako krasny mlady par. On na 18 nevypada a je vic nez 6 feet. Co myslite?

Nevim co mysli ostatni, ale ja myslim, ze byste se hodili do Jerryho Springera freakshow.

Takze v zari se s tebou rozesel a ted v rijnu te vzal zpatky a nabidl ti sveho nezletileho syna?

Reknu ti, ta show by mela uspech!
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: čt říjen 18, 2007 2:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sophie, roky nehrajou roli, teda 20-26 uz vubec ne. Muselo by to byt 25 a 60 tak potom mozna.
Ja jsem byl 24 a manzelka 34 a vsechno v poho, amerika je demokratickej stat a muzes si vzit koho chces.
Jen aby mladej borec mel danne za 3 roky v poradku jinak by se musel jeste nekdo zarucit za vas.
Zdar Bucky Wink
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt říjen 18, 2007 4:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ja tohle vsechno budu muset jednou sepsat. Jenom doufam, ze to Scoutovi nedojde driv nez mne.

Confused

Jenom aby lidi a hlavne Miro nechteli nejake royalties ...

Jedna moje znama se pred nejakym casem provdala za sedesatileteho chlapka ... bylo ji 25 ... jako krasny par naprosto nevypadali, opravdu spis jako nejaky nechutny vtip ze Springera ... ouradove na DHS ani nemrkli a dali ji na fleku GC.

Only in America ...
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá říjen 19, 2007 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ja tohle vsechno budu muset jednou sepsat. Jenom doufam, ze to Scoutovi nedojde driv nez mne.

Confused

Jenom aby lidi a hlavne Miro nechteli nejake royalties ...

...

Snad nemas v planu kopirovat toto forum a prodavat ho jako knizku? To rozhodne dovolene neni. Kdyby nekdo videl nejake nase texty nekde okopirovane dejte mi vedet.

Toto forum je jako ziva kniha zdarma pro vsechny kde kazdy muze byt *S*P*A*M* a tak by to take melo zustat.

Mozna by ale stalo za to vytridit opravdu pekne unikatni prispevky a seradit je do kategorii ve weblogu, na to ale nejsou lidi a ja na to zatim nemam cas.

Kdyby nekdo chtel pomoct dejte vedet.
Sophie

PříspěvekZaslal: pá říjen 19, 2007 11:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Buckethead, ten syn me sponsorovat nemuze, samozrejme jako student na univerzite pracuje jen v lete. Jake pozadavky ten sponsor musi splnit? Ten muj sponsoruje jeho mamu pro GC a ma s tim problemy, ze pry to nestaci. Ukazal jim dokumenty ze vlastni 2 baraky (=vic nez milion), ma home equity loan na dalsich 200.000 ale v bance to moc slavny nema a nepracuje. Ale stejne je schopen podporit celou rodinu a tak. Tak proc nemuze by sponsor, kdo muze?
bouncingczech

Registrace: 20. 07. 2007

PříspěvekZaslal: so říjen 20, 2007 10:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Musis prokazat ze mas prijem vetsi nez 125% "Poverty Income Level" coz je asi tak $17,000 rocne pro dva lidi, $21,500 pro tri atd. Prukaz je posledni 3 roky "Tax Returns". Kdyz to neni mozne, tak poterbujes sponsora ktery se zavaze te podporovat kdyby to bylo potreba. Co ja vim, na tohle se koukaji pomerne prisne a je to jedna z veci kterou jsem jim musel ukazat. Nezajima je kolik penez mas v bance ale co vydelavas a jestli platis dane.

Tvoje otazka jestli se immigrap pozastavi nad tim ze tobe je 26 a hochovi 18? Ano, vsadim se ze si vsechno budou kontrolovat podrobneji. Bude to hodne zalezit na tom jak se oba budete chovat behem pohovoru. Nezapomen na to ze oni tech pohovoru delaji denne 10 a tim padem poznaji "body language" ze neco neklape a zacnou se ptat ottazky na ktere muze byt problem odpovedet. Nechci te strasit ale, myslim ze je lepsi vedet co muzes ocekavat a lepe se pripravit.
Sophie

PříspěvekZaslal: so říjen 20, 2007 6:47 pm    Předmět: Sophie Odpovědět s citátem

ten pohovor je oddelene nebo ne?
bouncingczech

Registrace: 20. 07. 2007

PříspěvekZaslal: so říjen 20, 2007 7:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Behem pohovoru jste normalne spolu, vy dva a "officer". Ale, je mozne ze vas taky rozdeli, to zalezi na nich.
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: ne říjen 21, 2007 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

miro napsal:

To rozhodne dovolene neni.

Like there's somebody who can stpo me Laughing

Ale ne, kopirovat by me to nebavilo, ja potrebuju umeleckou volnost a pravda (tedy kopirovani) svazuje.
AzPete

Registrace: 06. 01. 2007

PříspěvekZaslal: ne říjen 21, 2007 11:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sophie napsal:
Buckethead, ten syn me sponsorovat nemuze, samozrejme jako student na univerzite pracuje jen v lete. Jake pozadavky ten sponsor musi splnit? Ten muj sponsoruje jeho mamu pro GC a ma s tim problemy, ze pry to nestaci. Ukazal jim dokumenty ze vlastni 2 baraky (=vic nez milion), ma home equity loan na dalsich 200.000 ale v bance to moc slavny nema a nepracuje. Ale stejne je schopen podporit celou rodinu a tak. Tak proc nemuze by sponsor, kdo muze?

Prava laska prekona vse. To poznaji i ti urednici.AzPete. Cool
Rumburak

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: ne říjen 21, 2007 11:49 pm    Předmět: Re: Jak se rychle provdat, vite? Odpovědět s citátem

Sophie napsal:
Ahoj vsichni,
ja mam problem..potrebuju se rychle provdat kvuli papirum! Ziju s jednim Amikem uz od roku 2003 a sliboval mi celou tu dobu ze si me veme. Skutek utek. Ma zkurvenou penzi po jeho zemrele manzelce kterou nechce ztratit a az ted po 4,5 letech se rozhodl byt honest. Byla sem naivni, ale vykladej to zamilovany holce, ktera se chtela vdat z lasky. Ted uz je to 6 let co jsem tady v Bostonu a rodice jsem videla naposledy v 2002. Jsem uz z te me situace zoufala a me rodice taky. Kazdy kolem me se vdava a zada o papiry a vypada to ze je to lehky. Uz nemam silu pokracovat tady v USA jako ilegal, musim se rychle vdat nebo jet domu uz ted na vanoce.
Muzete mi nekdo pomoc, please? Vi tady nekdo neco co ja nevim?
Dekuju
Pujc si nekde film "GREEN CARD". Byl to zajimavej a poucnej film Wink
Anonymní

PříspěvekZaslal: po říjen 22, 2007 5:57 am    Předmět: Re: Jak se rychle provdat, vite? Odpovědět s citátem

Rumburak napsal:
Sophie napsal:
Ahoj vsichni,
ja mam problem..potrebuju se rychle provdat kvuli papirum! Ziju s jednim Amikem uz od roku 2003 a sliboval mi celou tu dobu ze si me veme. Skutek utek. Ma zkurvenou penzi po jeho zemrele manzelce kterou nechce ztratit a az ted po 4,5 letech se rozhodl byt honest. Byla sem naivni, ale vykladej to zamilovany holce, ktera se chtela vdat z lasky. Ted uz je to 6 let co jsem tady v Bostonu a rodice jsem videla naposledy v 2002. Jsem uz z te me situace zoufala a me rodice taky. Kazdy kolem me se vdava a zada o papiry a vypada to ze je to lehky. Uz nemam silu pokracovat tady v USA jako ilegal, musim se rychle vdat nebo jet domu uz ted na vanoce.
Muzete mi nekdo pomoc, please? Vi tady nekdo neco co ja nevim?
Dekuju
Pujc si nekde film "GREEN CARD". Byl to zajimavej a poucnej film Wink

Tak jak v tom filmu to teda neprobiha, napr. nikdo te nechodi kontrolovat domu.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zustat nebo jet domu? Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Strana 2 z 4

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com