|
|
| Autor |
Zpráva |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 864 Bydliště: Praha
|
Zaslal: so říjen 13, 2007 11:36 am Předmět: |
|
|
| Hitman napsal: | | Chci se zeptat, když odešlu vyplněný formulář, neměl by dojít na v něm uvedenou mailovou adresu nějaký potvrzující mail? |
žádný potvrzovací emaily nechodí |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
us_adventurer
Registrace: 16. 10. 2007 Příspěvky: 1
|
Zaslal: út říjen 16, 2007 11:36 am Předmět: |
|
|
Ahoj.
Měl bych dotaz ohledně bodu 6.Country of Eligibility for the DV Program. Mohl by mi prosím někdo poradit co s tím bodem. Jsem narozen v cr. Je tam na výběr yes a no. A pak vyběr země.
A pak druhý dotaz a to u poštovní adresy s bodem 8a. Jestli se tam musí něco vypnit a k čemu to slouží. Ke jménu?
Pak 8e. Tam se napíše Czech Republic?
9tý bod je země, kde teď momentálně žiji?
A poslední otázka. Když mám střední školu s maturitou, tak vybrat high school degree? Zajímá mě právě to slovo Degree. Děkuji všem za případnou odezvu.
p.s. Doufám, že si někdo o mě nepomyslí, že jsem blbec , když se tak ptám, ale ENG příliž neoplývám a chtěl bych to mít bez sebemenší chyby.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 447 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: út říjen 16, 2007 10:50 pm Předmět: |
|
|
Jestli me posles tu formu v Adobe anebo v jinem formatu na moji Private e-mail tak se na to podivam a poradim.Azpete.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Tom
Registrace: 18. 11. 2007 Příspěvky: 2
|
Zaslal: ne listopad 18, 2007 6:05 am Předmět: |
|
|
Ahoj. Mel bych dotaz ohledne vyplneni bodu
"12. What is the highest level of education you have achieved, as of today?"
Jakemu typu vzdelani odpovida cesky bakalarsky titul(Bc.) na technicke VS?
Po vyskrtani predem nemoznych variant mi zbyly nasledujici:
University Degree
Some Graduate Level Courses
Master Degree
Vocational School (tak tohle vubec netusim co muze byt...)
Pak jeste k bodu "14. Number of Children". Pokud zadne tak mam uvest 0 nebo to nevyplnit? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1169 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: ne listopad 18, 2007 3:33 pm Předmět: |
|
|
| Tom napsal: |
Jakemu typu vzdelani odpovida cesky bakalarsky titul(Bc.) na technicke VS? |
University Degree. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1169 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: ne listopad 18, 2007 3:34 pm Předmět: |
|
|
| Tom napsal: |
Pak jeste k bodu "14. Number of Children". Pokud zadne tak mam uvest 0 nebo to nevyplnit? |
-0- |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Tom
Registrace: 18. 11. 2007 Příspěvky: 2
|
Zaslal: po listopad 19, 2007 3:59 am Předmět: |
|
|
| pdmlynek napsal: | | Tom napsal: |
Jakemu typu vzdelani odpovida cesky bakalarsky titul(Bc.) na technicke VS? |
University Degree. |
Diky. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Maja
Registrace: 19. 11. 2007 Příspěvky: 6
|
Zaslal: út listopad 20, 2007 5:56 am Předmět: |
|
|
Ahoj
chtela bych se zeptat ohledne te loterie o zelenou kartu. Prihlasila jsem se, kdyz by me vylosovali a ja bych se behem toho cekani na to interview vdala,za obcana, ktery si vyrizuje take zelenou kartu,ale pres jeho rodice,byt to stejne bude jeste trvat nejaky rok, neb jeho rodice se stali USC toto leto, ma on taky narok na tu zelenou kartu semnou nebo ne? Nevim jak tahle problematika funguje a nikde jsem zadne info nenasla. Take by me zajimalo, kdybych GC ziskala a ta osoba je uz v US,bohuzel nelegalne,jestli by to bylo pro nej jednodussi ziskat ji pres me nebo pres rodice. Jake vubec jsou podminky kdyz by si cekatel na GC vzal osobu,ktera ji nema. Jo a jak vubec dlouho trva od toho interview nez dostanes tu GC? Diky moc za prispevky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 864 Bydliště: Praha
|
Zaslal: po listopad 26, 2007 11:06 am Předmět: |
|
|
Last week  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
bouncingczech
Registrace: 20. 07. 2007 Příspěvky: 129 Bydliště: Mission Viejo, Calif.
|
Zaslal: po listopad 26, 2007 2:12 pm Předmět: |
|
|
| Maja napsal: | Ahoj
chtela bych se zeptat ohledne te loterie o zelenou kartu. Prihlasila jsem se, kdyz by me vylosovali a ja bych se behem toho cekani na to interview vdala,za obcana, ktery si vyrizuje take zelenou kartu,ale pres jeho rodice,byt to stejne bude jeste trvat nejaky rok, neb jeho rodice se stali USC toto leto, ma on taky narok na tu zelenou kartu semnou nebo ne? Nevim jak tahle problematika funguje a nikde jsem zadne info nenasla. Take by me zajimalo, kdybych GC ziskala a ta osoba je uz v US,bohuzel nelegalne,jestli by to bylo pro nej jednodussi ziskat ji pres me nebo pres rodice. Jake vubec jsou podminky kdyz by si cekatel na GC vzal osobu,ktera ji nema. Jo a jak vubec dlouho trva od toho interview nez dostanes tu GC? Diky moc za prispevky |
Tohle zni jako kdyby jsi si koupila listek na loterii a okamzite jdes si vybrat jestli si koupis Ferrari nebo Rolls Royce.
Step 1. Vyhrat loterii
Step 2. Udelat vsechno co je potreba a prestehovat se do US
Step 3. Najit si pravnika ktery ti vysvetli podrobne jake moznosti mas ohledne tveho pritele.
Neni mozne rici jak nejlepe pokracovat. Zalezi to na tom kdy a jak tvuj pritel zazadal o "Adjustment of Status". Je ale uplne mozne ze jemu to bude trvat 6-10 let a je mozne ze bude muste cekat az ty se stanes "US citizen" coz taky bude trvat 5-7 let.
Nic se ale nestane kdyz Loterii nevyhrajes,,, |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|